Thread Tools
This thread is privately moderated by JimDrew, who may elect to delete unwanted replies.
Old Jan 15, 2012, 10:55 AM
CraigaSOARus54 is offline
Find More Posts by CraigaSOARus54
Registered User
Jim In reply to your request for the various radios using your systems. I am using your transmitter modual and recievers on my Ace Micropro 8000.

Craig Aho
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jan 15, 2012, 01:18 PM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
Thanks for the info, Craig!
RCG Plus Member
Old Jun 20, 2013, 01:42 PM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
We just upgraded to EVO's v3.46 firmware and it works just fine with our M-Link emulation. So, you can safely upgrade your EVO.

The new version is included with the Multiplex Launcher program, available from Multiplex's website.
RCG Plus Member
Old Jun 20, 2013, 10:09 PM
hook57 is online now
Find More Posts by hook57
Registered User
hook57's Avatar
JD, I'm also (and have for awhile) using XPS in my ACE Micro Pro 8000s. Haven't read the whole thread, but I have also used/ still use, the Universal module in a 1976 Pro Line Comp 6 single stick Tx and two different Kraft single stick Tx's (series 74 & 80). I have also, and am still, using it with an MP8K with the MicroStar 2000 chip (MS2K). Since I switched to 5 cell NiMh and LiFe Rx packs, zero loss link (brown out etc) issues, not one! Now get some Nanos in stock and get that da$$ encoder upgrade out to us!
hook
Old Jun 21, 2013, 11:58 AM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
Nanos are in stock.
RCG Plus Member
Old Jun 21, 2013, 05:24 PM
hook57 is online now
Find More Posts by hook57
Registered User
hook57's Avatar
Saw that! Order was placed last night, but is the stock limited? It would let me order only one nano, wanted three! Thnx.
Old Jun 21, 2013, 07:31 PM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
One problem is that a BUNCH of people did not complete orders. This pulls products out of inventory. We also have a cap placed on the maximum of anything you can order because our shopping cart system has been a victim of some spambots that are placing orders for hundreds of items, which removes them from available inventory. When the order does not get completed, that order sits in the cart for 24 hours before being automatically purged. I am trying to get this changed so that non-completed orders purge after 30 minutes.

We manually went through and purged incomplete carts today.

We are limited in inventory for the Nanos because we kept only a fraction of the boards that were broken apart and built those by hand. The fully assembled lot is suppose to be here next Thursday.
RCG Plus Member
Old Jun 22, 2013, 11:26 AM
hook57 is online now
Find More Posts by hook57
Registered User
hook57's Avatar
No worries JD, but those that screw around with a business that way should have their you know whats chopped......
My order likely shipped, but if not throw one more Nano in and I'll make PayPal ASAP! :0)
Do appreciate your feedback.
hook
Old Mar 18, 2014, 09:53 PM
johngosch is offline
Find More Posts by johngosch
Registered User
I had my JR 6102 converted to XPS by radio south. It works great
Old Apr 11, 2014, 09:21 AM
xfedex is offline
Find More Posts by xfedex
Registered User
Jim, I have an Ace MicroPro 8000 with an XPS module in it and it is working fine and I would like to know if I can use the module in my Hitec Eclipse 7 and just swap the module back and forth. This module will fit both my Hitec and my Futaba 8UAF, so if it fits will it work ok in my other two transmitters? I would like to do this swapping module thing while waiting on the 3216 to start shipping so I can keep buying new airplanes, what else!
Old Apr 11, 2014, 10:29 AM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
Yes, the XPS-F1 module works with both Futaba and Hitec transmitters.
RCG Plus Member
Old Aug 06, 2014, 01:05 PM
AlanDY is offline
Find More Posts by AlanDY
Registered User
Is there an XPS module for the Taranis Transmitter? Just curious in case my Futaba 10 CAP dies.
Old Aug 06, 2014, 03:17 PM
GBR2 is offline
Find More Posts by GBR2
Stress Be Gone
GBR2's Avatar
The current JR module is supposed to work.
Old Aug 06, 2014, 10:10 PM
lotechgreg is offline
Find More Posts by lotechgreg
Registered User
The current JR module works fine.

Taranis Rev A, first batch.
OTX 2.0.8
Old Aug 08, 2014, 02:25 AM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
The Taranis uses a JR module.
RCG Plus Member


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What the terrorists are attacking jbourke Life, The Universe, and Politics 42 Jul 21, 2006 09:01 AM
Heli Radio Needed What are your sudgestions? rspiegel Electric Heli Talk 14 Sep 13, 2002 02:00 PM
What pitch are the gears in the Great Planes GB? slowflyer Sport Planes 1 Oct 04, 2001 11:27 PM
What cells are you using in your Sokols? Jensst High Performance 10 Jul 13, 2001 09:43 AM
Hitec radio systems...how good are they? luv2fly Electric Sailplanes 6 Apr 24, 2001 02:49 PM