New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Jul 15, 2006, 01:20 PM
nomis23uk is offline
Find More Posts by nomis23uk
Registered User
Discussion

WK-0701 Transmitter - NO LED lights, NOT WORKING!


hiya,

Ive brought a hydro foam RTC kit that come with the WK-0701 radio control unit....

Once putting in 4 AA batteries for the handset it does not seem to work, I get no status LED lights.....

even though there is a set of brand new AA batteries and I have the plane all setup and battery charged etc.

can anyone help?

Ive had one transmitter that I sent back as its done it to me once already and thought, maybe it could be faulty so I sent it back and ive got another one and it just doesnt seem to function aka same problem....

any ideas?

thanks.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 15, 2006, 10:36 PM
Bruce Abbott is offline
Find More Posts by Bruce Abbott
We want... Information!
Bruce Abbott's Avatar
Um... maybe you could try putting 8 AA batteries in the 'handset'?
Old Jul 16, 2006, 03:18 AM
nomis23uk is offline
Find More Posts by nomis23uk
Registered User
the slot is only big enough for 4 though :-s
Old Jul 17, 2006, 11:28 PM
Bruce Abbott is offline
Find More Posts by Bruce Abbott
We want... Information!
Bruce Abbott's Avatar
Maybe this will help...
Old Jul 17, 2006, 11:37 PM
nu49er is offline
Find More Posts by nu49er
Registered User
Are you sure there is not room for four more batteries on the other side of holder as there should be.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Berg-4 DSP II LED not working? Peter Mar Radios 4 Aug 01, 2004 08:41 PM
Polk Transmitter Trims not working!? enigmabomb Radios 20 Oct 07, 2003 11:12 PM
Auto Cig lighter socket not working anymore JoeR Electric Plane Talk 7 Sep 19, 2001 02:29 PM
What's up with "Hot Topics" Not working? slowflyer Electric Plane Talk 1 Sep 08, 2001 09:04 AM
ELMH Not Working! airwolf Electric Heli Talk 14 Jul 02, 2001 01:48 AM