Thread Tools
Mar 23, 2019, 04:21 PM
Registered User
Dennis 9412's Avatar
Thread OP
Discussion

Nano Not Working


I have a Nano that appears to be dead. I bought this three or four years ago and finally got around to using it.

I took it out of the package and bound it to the Tx and it was working fine. I plugged it into an X10+ board and it no longer works.

It does not light up at all.

Any idea what might have happened?

Regards,

Dennis
Sign up now
to remove ads between posts
Mar 23, 2019, 07:52 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Dennis 9412
I have a Nano that appears to be dead. I bought this three or four years ago and finally got around to using it.

I took it out of the package and bound it to the Tx and it was working fine. I plugged it into an X10+ board and it no longer works.

It does not light up at all.

Any idea what might have happened?

Regards,

Dennis
The magic smoke came out ?????

Just joking, of course....😁

Iím sure Jim will help you sort it out .....
Mar 23, 2019, 08:25 PM
Registered User
Dennis 9412's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by JuanRodriguez
The magic smoke came out ?????

Just joking, of course....😁

Iím sure Jim will help you sort it out .....
Didn't see any magic smoke. I plugged it into the X10+ and the lights went out, haven't come back since.

Regards,

Dennis
Mar 23, 2019, 11:05 PM
Did you try plugging a battery into the Nano without the X10+? Did you check the polarity?
Mar 24, 2019, 10:06 PM
Registered User
Dennis 9412's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by JimDrew
Did you try plugging a battery into the Nano without the X10+? Did you check the polarity?
Yes, No lights at all. Negative battery wire to the side opposite the channel numbers so polarity is correct, is it not?.

Regards,

Dennis
Mar 25, 2019, 12:36 PM
Yes, that would be correct. It needs to be replaced.

http://www.xtremepowersystems.net/pr...prod=XPSREPAIR
Mar 30, 2019, 11:18 AM
Registered User
Dennis 9412's Avatar
Thread OP
The Nano is on the way to you.

Regards,

Dennis


Quick Reply
Message:

Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Nano QX2 stabilty mode not working KNicholas2 Beginner Multirotor Drones 7 Oct 07, 2016 07:03 PM
Discussion Blade nano QX FPV with Taranis and OrangeRX modul. Not working Mr_Stian Mini Multirotor Drones 0 Jan 31, 2016 04:45 PM
Help! Nano cp s tail rotor not working Jacktstone Electric Heli Talk 2 Nov 06, 2015 11:47 PM
Discussion nano Blade cpx on DX7 not working? doehunter Micro Helis 3 Jul 15, 2014 01:07 PM
Help! Nano not working tow Xtreme Power Systems 16 Aug 30, 2010 04:00 AM