Thread Tools
Aug 09, 2018, 08:05 AM
Registered User
Discussion

Eagle Tree Antenna Tracker Video problems


Hello,
I have the eagle eye antenna tracker with the HITech HS 645-MG.
As soon as the tracker begins to track the model, I have to strip in the video image.
If the tracker does not move, the stripes are not present.
In addition I use the Immersionrc 5800 duo.
I heard you have to power the servos via an external BEC to solve this problem .. does anyone have an idea?

Greetings from Germany
Sign up now
to remove ads between posts
Aug 10, 2018, 08:26 AM
JohnET's Avatar
Hello,

You may need a filter or you may be over-stressing the Eagle Eyes 5v regulator with those servos and your particular tracker/antennas. Try powering the servos from an external BEC instead of the Eagle Eyes or adding a filter. See the troubleshooting section of the manual for details on both. If you can not get it working correctly, please open a support ticket.

Regards, John


Quick Reply
Message:

Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article Eagle Tree Antenna Tracker Tutorial - RCGroups FPV Video Review Matt Gunn FPV Talk 17 Aug 22, 2017 05:11 PM
Question Help MFD antenna tracker with eagle tree Vector Heliquejo FPV Equipment 5 Nov 06, 2016 10:03 PM
Discussion Eagle tree antenna tracker CHUDDY FPV Equipment 0 Apr 20, 2015 01:49 PM
Link Antenna Tracker with Eagle Tree morhon FPV Talk 0 Nov 19, 2012 03:08 PM
Discussion RMRC Eagle Tree Antenna Tracker Mod!! flyn Eagle Tree Systems 0 Aug 12, 2012 05:32 PM