Elevator Trim On My Optic 6 Not Working? - RC Groups
Thread Tools
Dec 16, 2004, 04:29 PM
Registered User

Elevator Trim On My Optic 6 Not Working?


when I try to tril the elevator, it doesn't move the servo.. the reeading tells me it's moving, but the servo stays still... anyone know what my problem is?
Sign up now
to remove ads between posts
Dec 16, 2004, 05:09 PM
Permanently Banned
change the servo, maybe just a bad servo.
Dec 16, 2004, 05:15 PM
S.A.D. member
ivanc's Avatar
Your Tx might be in Stick Mode 1 - change it to Mode 2 as described on page 7 in the manual.
Dec 16, 2004, 05:31 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by ivanc
Your Tx might be in Stick Mode 1 - change it to Mode 2 as described on page 7 in the manual.
heh, thanks.. i'll try that when I get home
Dec 16, 2004, 08:21 PM
Registered User
Check your EPA etc. My Optic was obviously (re)set with strange numbers and NO servo movements were happening when I first got it. A quick call to Poway fixed it though!


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Need expert advice on hooking up my Optic 6 with RealFlight G3 funfly123 Mini Helis 7 Nov 21, 2006 10:13 AM
Discussion want to disable the trim levers on an optic 6 geneween Hitec/Multiplex USA 6 Aug 24, 2006 04:12 PM
Optic 6 not working swa2153 Hitec/Multiplex USA 2 Aug 19, 2005 11:12 PM
Esc on my Sportster EP... not working!!!!! Awall Sport Planes 7 May 27, 2005 11:34 AM
Want to use fast charger on my Optic 6 RonJ Hitec/Multiplex USA 6 Mar 20, 2005 07:28 AM