Thread Tools
Aug 20, 2019, 10:49 AM
Registered User
Once I managed to get into BF I just had to start messing around with things.... as one does. I managed to change the arm to a switch and and the pre-arm. Like I’ve seen several others here post, I didn’t like that arming with the throttle/yaw.

I also was messing around with the beeper. I added the beeper on a switch (that works) but now the beeper won’t go off after shut down. I also added it into the failsafe but when I tested it (turned off the tx) the beeper wouldn’t go off. Any suggestions?
Sign up now
to remove ads between posts
Aug 20, 2019, 04:14 PM
DIATONE M-530
Sroca's Avatar
Quote:
Originally Posted by Allister
Once I managed to get into BF I just had to start messing around with things.... as one does. I managed to change the arm to a switch and and the pre-arm. Like Iíve seen several others here post, I didnít like that arming with the throttle/yaw.

I also was messing around with the beeper. I added the beeper on a switch (that works) but now the beeper wonít go off after shut down. I also added it into the failsafe but when I tested it (turned off the tx) the beeper wouldnít go off. Any suggestions?
Hey Allister,

In the CONFIGURATION tab in BF, in beeper configuration try to turn off the RX_LOST "switch"
Sep 03, 2019, 03:35 AM
Registered User
Leftyatm's Avatar
Subbed
Sep 06, 2019, 03:55 AM
Registered User
Any tips for binding the Mojo with a Spektrum DX6e and Spektrum DSMX Carbon Fuse Remote Receiver (SPM9646)?

The quick start guide mentions an auto detection but I am having no luck there. On my screen is saying "Detecting Rx... Ensure TX is on and RX is bound". The guide specially mentioned the Spektrum DX6e as the transmitter to use, so what am I missing here?
Sep 06, 2019, 10:59 AM
I'd be mad without a Taranis!
Rups63's Avatar
Did you bind the receiver to the transmitter first?
Sep 07, 2019, 05:26 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Rups63
Did you bind the receiver to the transmitter first?
No I am having absolutely no luck with this this. When I turn the machine on there is no lights on the receiver.

According to https://www.spektrumrc.com/ProdInfo/...646-Manual.pdf
4. Power on the receiver. The receiver LED flashes rapidly.

My googles is also saying "No Rx detected"

Is something incompatible here, or am I doing something compeletly wrong? Been a while sine I have flown something like this, but usually there is easier way to do this.
Last edited by what17; Sep 07, 2019 at 05:32 PM. Reason: Adding more information
Sep 08, 2019, 02:54 AM
Registered User
Leftyatm's Avatar
Quote:
Originally Posted by what17
No I am having absolutely no luck with this this. When I turn the machine on there is no lights on the receiver.

According to https://www.spektrumrc.com/ProdInfo/...646-Manual.pdf
4. Power on the receiver. The receiver LED flashes rapidly.

My googles is also saying "No Rx detected"

Is something incompatible here, or am I doing something compeletly wrong? Been a while sine I have flown something like this, but usually there is easier way to do this.

That is not an auto bind receiver.

Connect that via the cable to a full-size receiver that has a satellite port. Bind your radio to the full-size receiver WITH it connected to the satellite receiver you will use in the quad, then it will work. Your satellite receiver in the quad does not look like an auto bind receiver which is your problem!
Sep 08, 2019, 08:55 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Leftyatm
That is not an auto bind receiver.

Connect that via the cable to a full-size receiver that has a satellite port. Bind your radio to the full-size receiver WITH it connected to the satellite receiver you will use in the quad, then it will work. Your satellite receiver in the quad does not look like an auto bind receiver which is your problem!
Thanks for that. I previously sold off all of my old gear and no longer have a full-size receiver.

Should I just buy a SPM4648? https://www.spektrumrc.com/Products/...ProdID=SPM4648. Says that it is auto bind.
Sep 09, 2019, 02:27 AM
Registered User
Leftyatm's Avatar
Quote:
Originally Posted by what17
Thanks for that. I previously sold off all of my old gear and no longer have a full-size receiver.

Should I just buy a SPM4648? https://www.spektrumrc.com/Products/...ProdID=SPM4648. Says that it is auto bind.
Yes! Itís cheap and works great. I just finished my vortex 230 set up. Plugged it in. Turned my radio on with a default multirotor set up and my own preferred channel assignments for flight modes and arming. I hit bind and it bound immediately.

Love the 4648.
Sep 18, 2019, 02:43 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Leftyatm
Yes! Itís cheap and works great.
Thanks. Managed to get it bound and flying today. One question after the start up, all of the lights on the back initially light up green then turn a solid red, and stay red. Is this ok? Seems to differ from what the manual says.
Sep 18, 2019, 08:53 PM
Registered User
Leftyatm's Avatar
Quote:
Originally Posted by what17
Thanks. Managed to get it bound and flying today. One question after the start up, all of the lights on the back initially light up green then turn a solid red, and stay red. Is this ok? Seems to differ from what the manual says.
Flight mode indicator?


Quick Reply
Message:

Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Upgrade the Immersionrc Vortex guymeg Mini Multirotor Drones 3 Sep 16, 2015 08:59 PM
Discussion Storm Racing vs ImmersionRC Vortex hedonist222 FPV Racing 3 Jul 25, 2015 11:59 AM
Discussion ImmersionRC Vortex battery gsxriang Multirotor Drone Power Systems 1 Jun 13, 2015 03:40 AM
Discussion Uno5800 / Immersionrc Vortex Vid tx/rx problem Flea flyer Beginner Multirotor Drones 0 May 28, 2015 02:11 AM
New Product ImmersionRC Vortex TheRicolaa10 Multirotor Drone Talk 11 Apr 06, 2015 03:55 PM