MJX Bugs 3 Brushless Camera Quad - Great or "Buggy"? (review) - Page 88 - RC Groups
Thread Tools
Jul 14, 2017, 09:23 PM
Epilepsy Awareness
Chap1012's Avatar
One thing you CANNOT do is have the antenna pointing straight up. It must be at an angle....almost parallel to the ground. And parallel to the aircraft.

Mike.
Sign up now
to remove ads between posts
Jul 17, 2017, 07:23 AM
QuadcopterFun
ashsys's Avatar
Are the Red bugs3 faster and better than black one ?
Jul 17, 2017, 09:46 AM
Registered User
Pooleman's Avatar
Quote:
Originally Posted by ashsys
Are the Red bugs3 faster and better than black one ?
I felt that my red BUGS 3 did perform a little better than my black one. It may just be my imagination. I lost the red one and replaced it with a black one so I can't do a side-by-side repair.
Jul 18, 2017, 08:56 AM
Registered User
OK, random question. I am starting to progress away from toy grade quads, and also want to use just one transmitter, instead of lugging around 4. Is it possible to replace the entire board on the bugs with my own FC+PDB+RX? Can I use the stock ESCs? I just bought this thing a month ago and will likely use it for go pro stuff and higher altitude, the rest of my fleet will likely be micros and such.
Jul 19, 2017, 09:37 AM
Registered User
On2_On4's Avatar
Jul 19, 2017, 10:32 AM
Thijs rc
thijs slotman's Avatar
Quote:
Originally Posted by On2_On4
nice shot mate!
Jul 19, 2017, 12:39 PM
Registered User
On2_On4's Avatar
thanks bro, here is the video
Bugs 3 around the neighborhood (8 min 43 sec)
Jul 19, 2017, 03:05 PM
Thijs rc
thijs slotman's Avatar
looks good! i added fpv on my bugs 3.
can't wait to take it out on holiday
Jul 19, 2017, 03:21 PM
Registered User
windface's Avatar
Nice video nit image. I love to see your set up.
Jul 19, 2017, 05:17 PM
Registered User
On2_On4's Avatar
Quote:
Originally Posted by thijs slotman
looks good! i added fpv on my bugs 3.
can't wait to take it out on holiday

Quote:
Originally Posted by windface
Nice video nit image. I love to see your set up.

Thanks!
Nothing unique here stock mount with some foam to hold the camera. (same with the runcam)
I have a TX03 camera on it right now... I first installed a runcam micro with a VTX03, but I decided to use it on my rodeo 110.
You can't see in the picture but I also kept the stock front/center LED, it is under the frame/tx03.
Jul 19, 2017, 06:26 PM
Registered User
windface's Avatar
Thank ! I was thinking somethink like this for a Q6 or L2. I want to buy
Jul 19, 2017, 07:28 PM
Casual RC User
Quote:
Originally Posted by 1967Typhoon
OK, random question. I am starting to progress away from toy grade quads, and also want to use just one transmitter, instead of lugging around 4. Is it possible to replace the entire board on the bugs with my own FC+PDB+RX? Can I use the stock ESCs? I just bought this thing a month ago and will likely use it for go pro stuff and higher altitude, the rest of my fleet will likely be micros and such.
this question has been answered many times in
https://www.rcgroups.com/multirotor-...ectronics-792/
.
Jul 19, 2017, 08:16 PM
Epilepsy Awareness
Chap1012's Avatar
Quote:
Originally Posted by On2_On4
Nice vid Bud. Gave you a thumbs up and left a comment on your YT channel.

Mike.
Jul 19, 2017, 08:24 PM
Epilepsy Awareness
Chap1012's Avatar
Quote:
Originally Posted by roashru
this question has been answered many times in
https://www.rcgroups.com/multirotor-...ectronics-792/
.
I couldn't find your link but, my guess is that only a few Bugs's TX's will bind with other Bugs's models. As far as trying to bind to any other TX would be futile. I would love to put my Bugs's on my DX9

Mike.
Jul 19, 2017, 08:35 PM
Registered User
On2_On4's Avatar
Quote:
Originally Posted by Chap1012
Nice vid Bud. Gave you a thumbs up and left a comment on your YT channel.

Mike.
Thank you mate!


Thread Tools