Thread Tools
This thread is privately moderated by blade strike, who may elect to delete unwanted replies.
Dec 03, 2016, 06:08 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Mini-HowTo

Brief overview of DJI GO 4.0 with the Phantom Pro


DJI GO 4 Brief Overview (9 min 59 sec)
Sign up now
to remove ads between posts
Dec 10, 2016, 10:04 PM
Registered User

Could use a ton of help here


Ken,

I am new to the blog and I know the questions I have are not related to this posting. I'm at my wits end and need some help getting my A3 with LB2 to function with my 5d HD gimbal. Thought you may be able to help or point me in the right direction.

Jim
Dec 11, 2016, 03:44 PM
Registered User
I can't find the switch to go from GEO to Flysafe in 4.0. It is not under the General settings like it is in the video. I seem to be stuck in the Flysafe environment as my airport is now a big red zone instead of the yellow as it shows in GEO. Any ideas? This is on the Mavic Pro.
Last edited by fogflyer; Dec 11, 2016 at 03:51 PM.
Dec 11, 2016, 03:45 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by emtjim View Post
Ken,

I am new to the blog and I know the questions I have are not related to this posting. I'm at my wits end and need some help getting my A3 with LB2 to function with my 5d HD gimbal. Thought you may be able to help or point me in the right direction.

Jim
Try to set the bandwidth slider to something over 50% on ext.
Dec 11, 2016, 03:51 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by fogflyer View Post
I can't find the switch to go from GEO to Flysafe in 4.0. I seem to be stuck in the Flysafe environment as my airport is now a big red zone instead of the yellow as it shows in GEO. Any ideas?
Look here
Dec 11, 2016, 03:54 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by blade strike View Post
Look here
It is not there
Dec 11, 2016, 04:03 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by fogflyer View Post
It is not there
I need to check on the MAVIC. This was p4p. Give me a few
Dec 11, 2016, 04:05 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by blade strike View Post
I need to check on the MAVIC. This was p4p. Give me a few
Thanks!
I edited my first post to say it was the Mavic, but I must have been too slow, sorry
Dec 11, 2016, 04:26 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Confirmed it's there on iOS. I'm sorry I don't have an android device here at home to test. Have you looked in the other menus?

Just to confirm you are on the most recent fw?
Dec 11, 2016, 04:40 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by blade strike View Post
Confirmed it's there on iOS. I'm sorry I don't have an android device here at home to test. Have you looked in the other menus?

Just to confirm you are on the most recent fw?
Yeah, I've been all through the thing.
It says I have the latest firmware, and I just updated today, but do you know the version of the latest FW?
I'll just go back to the old one for now.
Dec 11, 2016, 04:58 PM
blade strike's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by fogflyer View Post
Yeah, I've been all through the thing.
It says I have the latest firmware, and I just updated today, but do you know the version of the latest FW?
I'll just go back to the old one for now.
Wouldn't be firmware.. would be more app based.

Try go 3.x
Dec 31, 2016, 10:50 AM
Empire Support
T J Gilbert's Avatar

Happy New Year!


I hope everyone has a great 2017.
Some of us still have receiving a Mavic to look forward to!
Dec 31, 2016, 10:57 AM
blade strike's Avatar
Thread OP
Quote:
Originally Posted by T J Gilbert View Post
I hope everyone has a great 2017.
Some of us still have receiving a Mavic to look forward to!
Happy New Year!


Quick Reply
Message:
Thread Tools