Official DJI A3 ***Owner's Thread*** - Page 4 - RC Groups
Thread Tools
Apr 19, 2016, 12:42 PM
Toecutter
cheebs318's Avatar
Has the A3 addressed the problems the A2 had with X8s? I'm a hair away from ordering the A3/LB2 combo but it would be for an X8 platform.
Sign up now
to remove ads between posts
Apr 19, 2016, 12:54 PM
RIP Charlie T. Wilbury, Jr.
Mad_angler1's Avatar
I think it's going to take a bit of time for all these question to get answered but it's looking very good so far.
Apr 19, 2016, 06:44 PM
Registered User
woobirdy's Avatar
Quote:
Originally Posted by Cameraj
If you want seven flights like most aerial jobs out there your going to spend $7000
In batteries �� Plus extra chargers. Wow I thought freefly batteries where expensive. And if they work as well as my smart phantom batteries do or inspire ones Not . I'm sure they figured all that out
they worked out 6 smart lipos make us big money honey,
Apr 19, 2016, 06:55 PM
RIP Charlie T. Wilbury, Jr.
Mad_angler1's Avatar

Official DJI A3 ***Owner's Thread***


Wrong thread
Apr 19, 2016, 08:45 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by cheebs318
Has the A3 addressed the problems the A2 had with X8s? I'm a hair away from ordering the A3/LB2 combo but it would be for an X8 platform.
I bought mine to put on an X8. I'll report back once I get it installed.


Does anyone know if they're really shipping in a week?
Apr 19, 2016, 08:56 PM
DWA
DWA
1Corinthians 13:1-8
DWA's Avatar
Quote:
Originally Posted by fpmurphy
I bought mine to put on an X8. I'll report back once I get it installed.


Does anyone know if they're really shipping in a week?
Yep, should be shipping in 7-10 days
Latest blog entry: Carbon Fiber Bird
Apr 19, 2016, 09:01 PM
Registered User
Awesome! Any idea when the Pro unit upgrades will be available for sale?
Apr 19, 2016, 09:35 PM
Registered User
Does the RTK D-GNSS utilize L1/L2 antenna?
Apr 19, 2016, 09:37 PM
DWA
DWA
1Corinthians 13:1-8
DWA's Avatar
Quote:
Originally Posted by fpmurphy
Awesome! Any idea when the Pro unit upgrades will be available for sale?
Sorry I do not know.


Dave
Latest blog entry: Carbon Fiber Bird
Apr 20, 2016, 02:18 AM
Registered User
Does the A3 normal version include an IMU in the kit??? The DJI website does not show any IMU included with A3.

Even the "in the box" page does not show an IMU
Apr 20, 2016, 03:36 AM
Registered User
BuffaloJustin's Avatar
Quote:
Originally Posted by aeromodellers
Does the A3 normal version include an IMU in the kit??? The DJI website does not show any IMU included with A3.

Even the "in the box" page does not show an IMU
There is an IMU inside the main controller, unlike A2 and Wookong.
Apr 20, 2016, 07:18 AM
Registered User
woobirdy's Avatar
DJI Unveils Matrice 600 and A3 Flight Controller at NAB 2016 (7 min 42 sec)
Apr 20, 2016, 09:06 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Cameraj
If you want seven flights like most aerial jobs out there your going to spend $7000
In batteries �� Plus extra chargers. Wow I thought freefly batteries where expensive. And if they work as well as my smart phantom batteries do or inspire ones Not . I'm sure they figured all that out

i agree , this make the game changers a no no....36 battery to charge:9...game changer? no way. just a way to unload the dji container of 100000 of inspire battery unsold
Apr 20, 2016, 11:28 AM
saabguyspg's Avatar
IMU built into MC? awesome.
Apr 20, 2016, 11:58 AM
Whats the wrst that can happn?
AdamChicago's Avatar
Slightly OT: Does the Matric 600 require the DJI LB2 radio...since LB2 is built into it. If you can use your own radio (ie Futaba 14SG) will you lose the ability to control the LB2? Or can we now operate the LB2 with own radio via the A3???
Last edited by AdamChicago; Apr 20, 2016 at 12:13 PM.