New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Jul 12, 2013, 02:40 AM
Merko is offline
Find More Posts by Merko
F550 Pilot
Merko's Avatar
JussiH please answer to my email as soon as you got time regarding this post. Thanks!

Your order number:
20130375

(I did send you an email few days back but no reply yet).
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 13, 2013, 08:46 AM
fr3style is offline
Find More Posts by fr3style
Registered User
Quote:
Originally Posted by teramax View Post
fr3style i can understand you rely good, searching is boring but see here, all your questions are answered in the first and second post of the main alexmos elektronik tread.
https://www.rcgroups.com/forums/show....php?t=1815204

whant something (vdd) hardware related know than you are truly welcome here to ask and i am sure someone will help.
thanks!!!
Old Jul 18, 2013, 12:15 PM
beamen is offline
Find More Posts by beamen
Registered User
Quote:
Originally Posted by JussiH View Post
Sry about that, Ive been really stressed and I forgot to put it in. I will send the missing foam today.
No foam in the mail yet. Did you send it? My gp3 is sitting here collecting dust...
Old Jul 18, 2013, 01:37 PM
tragardh is offline
Find More Posts by tragardh
Registered User
I think they are on vacation. Hopefully they shipped it for you before they left.
Old Jul 19, 2013, 12:13 PM
JussiH is offline
Find More Posts by JussiH
Friend is a 4 letter word...
JussiH's Avatar
Quote:
Originally Posted by beamen View Post
No foam in the mail yet. Did you send it? My gp3 is sitting here collecting dust...

Yes, it was shipped last week! I am on vaction now and the Wifi at the hotel sucks, so I wont be that much online (I am on a dogdy internet cafe now). If it does not show in a couple of days, I will ask Flyduino to ship you a new set of foam.
Old Jul 19, 2013, 07:13 PM
beamen is offline
Find More Posts by beamen
Registered User
Quote:
Originally Posted by JussiH View Post
Yes, it was shipped last week! I am on vaction now and the Wifi at the hotel sucks, so I wont be that much online (I am on a dogdy internet cafe now). If it does not show in a couple of days, I will ask Flyduino to ship you a new set of foam.
OK, thanks for the reply, nothing yet. Strange, it's usually only takes days from Denmark. Maybe the whole mailing system is taking a vacation. SebastianJ PMed me to send me one also.

Great customer service guys. Thanks!
Old Jul 23, 2013, 02:57 AM
beamen is offline
Find More Posts by beamen
Registered User
Got the foam in the mail yesterday! Thanks Jussi. Love the new GP3BE
Old Jul 23, 2013, 03:11 PM
Jdmagoo is online now
Find More Posts by Jdmagoo
Registered User
Quote:
Originally Posted by beamen View Post
Got the foam in the mail yesterday! Thanks Jussi. Love the new GP3BE
Hey can you please post a video with your new isolation mount working?

Cheers

James
Old Jul 23, 2013, 03:39 PM
beamen is offline
Find More Posts by beamen
Registered User
Quote:
Originally Posted by Jdmagoo View Post
Hey can you please post a video with your new isolation mount working?

Cheers

James
Still haven't got it in the mail. Vibrations are minimal so the ball vibration mount should handle the rest. I will post a video here as well once I get it in the mail
Old Jul 26, 2013, 12:26 AM
Jdmagoo is online now
Find More Posts by Jdmagoo
Registered User

Mounting dimensions


Just wondering for those that have the vectordd if you can tell me the mounting dimensions between the rubber mounts please?

Also, what is the best way to mount on the FCP-HL frame?
Old Jul 26, 2013, 03:41 AM
teramax is offline
Find More Posts by teramax
sorry, my english is bad
teramax's Avatar
woop, doublepost, sorry
Last edited by teramax; Aug 06, 2013 at 11:20 AM.
Old Jul 26, 2013, 03:42 AM
teramax is offline
Find More Posts by teramax
sorry, my english is bad
teramax's Avatar
Quote:
Originally Posted by Jdmagoo View Post
Just wondering for those that have the vectordd if you can tell me the mounting dimensions between the rubber mounts please?

Also, what is the best way to mount on the FCP-HL frame?
Hey the blog is written in german but you might find the pics helpfull.
http://fpv-community.de/entry.php?10...ion-for-FCP-HL
The rubbermounts are 45mm like MK/Alexmos ........
Old Aug 06, 2013, 10:26 AM
Jdmagoo is online now
Find More Posts by Jdmagoo
Registered User
Does the silent Profile also work with the gopro 2 or is it only for 3?

And with the firmware 2.1 does the silent profile as posted on the first page still work?
Old Aug 06, 2013, 11:18 AM
teramax is offline
Find More Posts by teramax
sorry, my english is bad
teramax's Avatar
Jdmagoo, to your first question -yes, you might raise the motorpower just a little bit cause the GoPro 2 is a little heavier than the 3.

Does the profile work also on 2.1 hm, had nothing heared about problems till now.
Old Aug 07, 2013, 07:13 AM
Jdmagoo is online now
Find More Posts by Jdmagoo
Registered User
Quote:
Originally Posted by teramax View Post
Jdmagoo, to your first question -yes, you might raise the motorpower just a little bit cause the GoPro 2 is a little heavier than the 3.

Does the profile work also on 2.1 hm, had nothing heared about problems till now.
Thanks for the reply,

Also do you know what gauge wire is used for the motors? I'm looking to purchase some silicon wire to connect them up

Cheers

James


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! E-sky Lama v4 balance and setup of metal swashplate deanprince23 Beginner Training Area (Heli-Electric) 16 Apr 14, 2013 11:24 PM
Discussion 3x 1S balanced charging lead: How to setup correctly? nr1 Batteries and Chargers 3 Jan 15, 2013 02:55 PM
Discussion advice on a good quad setup for Hero3 w/gimbal TheFlyingCamera Multirotor Talk 0 Jan 11, 2013 02:16 AM
Discussion Naza gimbal setup problems crdodd Multirotor Talk 3 Jan 07, 2013 01:16 PM
Mini-HowTo Optimizing Gimbal Setup for Filming - CineStar Gimbal tabbytabb Multirotor Talk 2 Nov 29, 2011 02:00 PM