Shop our Airplanes Products Drone Products Sales
Thread Tools
Old Feb 01, 2013, 06:58 AM
GTstrudl is online now
Find More Posts by GTstrudl
Registered User
GTstrudl's Avatar
Quote:
Originally Posted by allelectrik View Post
I've owned and used Real Flight simulator for several years and have had no issues until now.
version 6.50.016 was downloaded this evening
Windows 7, 64 bit with latest DirectX
Starting about a week ago the program will not load all the way. Most of the time I get the initial window (picture of a quad), click load (sometimes this window goes away, leaving my desktop), usually the 2nd window with the Corsair and carrier appears, then blank white window with the RF toolbar appears, then window with the last used airplane, etc (with my last flown field in the background appears).
when I left click on any choice in that window it disappears and I am back to the desktop. It disappears 100% of the time.
Anyone have an idea?
I have sent GP 2 emails but they have not seen fit to answer in the last week.
All my other programs are functioning normally.
I'd check controller's usb connection, maybe use different usb port on PC.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Mar 01, 2013, 06:53 PM
rwpeek is offline
Find More Posts by rwpeek
Registered User

Does Real Flight 6.5 have a sailplane like Gentle Lady


What planes come with Real Flight 6.5 for training to fly a Gentle Lady...and is there a high start launch in the simulator?

THIS POST MOVED TO SEPARATE DISCUSSION ON SIMULATOR FORUM...
Last edited by rwpeek; Mar 01, 2013 at 08:03 PM.
Old Mar 01, 2013, 07:53 PM
jeffpn is offline
Find More Posts by jeffpn
Registered User
http://www.realflight.com/features.html

I believe towerhobbies.com has a list of all the models that comes with RF.
Old Jul 22, 2013, 11:30 AM
gradjanin is offline
Find More Posts by gradjanin
Registered User
gradjanin's Avatar
Hi,
i buy RF 6.5 and simulator is ok...but i have strange problem with graphic. All windows in simulator is like old DOS style and this is realy anoying. Does someone have same problem and know how to solved this?

LapTop is i5+ati hd5650 1gb+4gb ram..he can handle lots of 3d games but RF6 look like....new drivers 13.4 ati mobility and win7 64bit.

Setup is graphic highest and resolution is (thru hdmi) 1920x1080 32bit on big HD TV. Try in native for laptop 17" 1600x900 and same results.

Thx for any help to solved this DOS problems

Pictures of screenshots is in attachment.
Old Jul 22, 2013, 12:06 PM
Kris... is offline
Find More Posts by Kris...
Registered Addict
Kris...'s Avatar
Better of asking here if you want speedy results....

http://www.knifeedge.com/forums/forumdisplay.php?f=102
Old Jul 23, 2013, 06:24 AM
gradjanin is offline
Find More Posts by gradjanin
Registered User
gradjanin's Avatar
i know..ask here and there too..but thx.respect
Old Jul 30, 2013, 02:11 PM
washab is offline
Find More Posts by washab
ROLL, PITCH, YAW
washab's Avatar

Graphics Help


NVIDIA GTX 660 2Gb dedicated VRAM
Windows7 Home Premium
i5 Quad Core Processor
8Gb Memory
Plenty of Free space on hard drive
All drivers updated

New Install of RF 6.5
Video/Sound intermittently locks up...

Ran 3D/HD stress test on GPU and all pass. Any suggestions appreciated.
Old Nov 20, 2013, 09:32 PM View Post
hoodonto
A moderator felt this post violated the following rule: Off Topic Advertisement. It is temporarily hidden while hoodonto edits it. Show it to me anyway.
Old Aug 11, 2014, 12:25 PM
nvedia is offline
Find More Posts by nvedia
Registered User
Sorry if this question has been asked before
Can the transmitter which comes with it (EIGHT channel Futaba “InterLink Elite” Controller) be used to fly other real rc planes or its only good to work with the simulator software?
Old Sep 09, 2014, 06:06 AM
The Condor is offline
Find More Posts by The Condor
Registered User

Mxs


MXS advance 3d maneuvers (3 min 54 sec)
Old Sep 14, 2014, 09:40 AM
mgfiest is offline
Find More Posts by mgfiest
Registered User
can you take the transmitter and pair it with other bnf heli
Old Feb 26, 2015, 02:28 PM
The Condor is offline
Find More Posts by The Condor
Registered User

Brake rudder in flight


MXS - RF G6 (3 min 26 sec)
Old Mar 01, 2015, 01:45 PM
The Condor is offline
Find More Posts by The Condor
Registered User

Hovering


Yak 54 - Hovering (1 min 50 sec)
Old Mar 11, 2015, 02:12 PM
The Condor is offline
Find More Posts by The Condor
Registered User

ASW 24 at slope


Glider ASW 24 (2 min 16 sec)
Old Jul 01, 2015, 02:01 PM
The Condor is offline
Find More Posts by The Condor
Registered User
Thunderbolt Sbach 33% (3 min 41 sec)


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Realflight 6/6.5: Prometheus model sound effects. Puzom Simulators 9 Nov 15, 2012 03:38 PM
Found Realflight 6.5!!!!!!!!!!!!!! joker24458 Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 5 Oct 09, 2012 08:33 PM
Question Is it worth the $50 to upgrade Realflight from 4.5 to 6? Kevinfred Simulators 2 Aug 19, 2012 04:30 AM
Discussion G5.5 user created in RealFlight 6? viciouspeanut Simulators 1 May 15, 2012 10:48 PM
Wanted Realflight 5.5 or 6 spektrumforever Non R/C Items (FS/W) 3 Apr 10, 2012 11:28 PM