Thread Tools
Old Dec 18, 2012, 01:00 AM
Bakkie is offline
Find More Posts by Bakkie
I think I'm Mode 2
Bakkie's Avatar
I have follow this thread from the start and it's been very entertaining

I got my H3 Black 3 days ago and have done time laps, video, wifi on and wifi off and have not yet had any problems.

On the first day I had to take the battery out twice because it froze on the video icon on start-up but ever since then nothing has gone wrong. I have been formatting the SD card everyday after I download all the clips.

No I have not yet used protune

I absolutely love this GoPro and yes it is better than the Hero2

Greg
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 18, 2012, 03:23 AM
3rdeyepro is offline
Find More Posts by 3rdeyepro
Hovership
3rdeyepro's Avatar
Had some fun with my Traxxas E-Revo and some GoPros. Mostly shot with the Hero3 Black Edition at 1080p60 Protune mode. A few clips with the Hero2 at 1080p30 Protune mode. Re-timed clips with Adobe Premiere CS6.

My Name is Mud: GoPro Hero3 + Traxxas E-Revo (2 min 41 sec)
Old Dec 18, 2012, 03:56 AM
ziggy95 is offline
Find More Posts by ziggy95
Registered User
I don't know if the 808 usb cable is different.
All i know is i test my gopro all along the night and its impossible to power on anymore.

The only reaction i had :
Connect gopro with usb to my computer without the battery.
Insert the battery
Power on 5 seconds then a message appears : device not recognized.

before the bug, it was recognized inmy computer.
I will open a rma request today
Old Dec 18, 2012, 10:56 AM
jcmonty is offline
Find More Posts by jcmonty
Registered User
So, the only issue I am just noticing is that when filming at 2.7k, the video will freeze up and resume every so often. I haven't seen that before. Other modes seem to work fine. This was with protune off and with a sandisk 32gb class 10.
Old Dec 18, 2012, 04:50 PM
bakon is offline
Find More Posts by bakon
I Toast Planes
bakon's Avatar
Quote:
Originally Posted by 3rdeyepro View Post
Had some fun with my Traxxas E-Revo and some GoPros. Mostly shot with the Hero3 Black Edition at 1080p60 Protune mode. A few clips with the Hero2 at 1080p30 Protune mode. Re-timed clips with Adobe Premiere CS6.

http://vimeo.com/55838994
What sequence preset did you use for editing?
Old Dec 18, 2012, 04:53 PM
bakon is offline
Find More Posts by bakon
I Toast Planes
bakon's Avatar
Quote:
Originally Posted by petronio View Post
Bakon, what resolution was that and protune on or off ( I guess on)?
ProTune was actually off, I color graded in Magic Bullet Looks. Didn't know how it would have been of use when I first filmed that. Now I use it for every shot. The Resolution was at 2.7K
Old Dec 18, 2012, 09:23 PM
3rdeyepro is offline
Find More Posts by 3rdeyepro
Hovership
3rdeyepro's Avatar
Quote:
Originally Posted by bakon View Post
What sequence preset did you use for editing?
DSLR 1080p24 - I then dropped the 60p clips onto the 24p timeline, enabled time remapping > speed for each clip and slowed down to 40% which is the 24p equivalent (24/60=0.4). Some clips I dipped as low as 20% and Premiere did a good job of interpolating frames. Some clips are also speed ramps for example: 85% > 20% > 85%. To give them that sudden slowing effect at the peak of an action (car splashing the cam).
Old Dec 19, 2012, 04:27 AM
petronio is online now
Find More Posts by petronio
Registered User
Quote:
Originally Posted by bakon View Post
ProTune was actually off, I color graded in Magic Bullet Looks. Didn't know how it would have been of use when I first filmed that. Now I use it for every shot. The Resolution was at 2.7K
Thanks looks great
Old Dec 19, 2012, 06:12 AM
udoor is offline
Find More Posts by udoor
Registered User
Quote:
Originally Posted by Sid3ways View Post
Does anyone in the USA sell a cable comparable to the Flytron yet? I figured that Tim would have something on his webstore by now.
Recommend the made GoPro USB-AV cable for a low price
http://store.fpvbox.com/index.php?ro...&product_id=56
Last edited by udoor; Dec 19, 2012 at 06:18 AM.
Old Dec 19, 2012, 07:33 AM
nisouck is offline
Find More Posts by nisouck
Registered User
Does someone has the scheme of this plug?
Old Dec 19, 2012, 07:43 AM
pabmadi is offline
Find More Posts by pabmadi
Registered User
pabmadi's Avatar
Quote:
Originally Posted by udoor View Post
Recommend the made GoPro USB-AV cable for a low price
http://store.fpvbox.com/index.php?ro...&product_id=56
With this you don't need the Gopro battery??
Old Dec 19, 2012, 12:59 PM
G-unit is offline
Find More Posts by G-unit
WHEN IN DOUBT FLOOR IT!!!
G-unit's Avatar
Quote:
Originally Posted by G-unit View Post
Hey,
can someone tell me how far does the wifi work with this?
Thanks G
Anyone 5ft 10ft 50ft 100ft ??
Old Dec 19, 2012, 01:20 PM
tkoguy is offline
Find More Posts by tkoguy
R/C CRASHER
tkoguy's Avatar
I got around 200ft -/+ 10ft with the WiFi. It would not go one city block.
Old Dec 19, 2012, 01:35 PM
G-unit is offline
Find More Posts by G-unit
WHEN IN DOUBT FLOOR IT!!!
G-unit's Avatar
Quote:
Originally Posted by tkoguy View Post
I got around 200ft -/+ 10ft with the WiFi. It would not go one city block.
Cool,
Thanks for your time..

G
Old Dec 19, 2012, 02:15 PM
Daemon is offline
Find More Posts by Daemon
Registered User
Daemon's Avatar
I'll bet you get considerably less when it's mounted on a powered up FPV platform.
This camera is unstable enough as it is, that I've avoided messing with Wifi remote,
knowing that'll have to renegotiate with the remote every time it flies within range.

ian


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold *SOLD* NIB GoPro HD Hero 2 Motorsports Edition plus NIB GoPro Wifi Combo Kit. jbj620 FPV Equipment (FS/W) 2 Jun 11, 2012 12:54 PM
Discussion FPV using GOPRO HD Hero 2 + bacpac WIFI Link69 Multirotor Talk 4 Feb 26, 2012 08:24 PM
Build Log HD FunJet v2 (mini) build log with GoPro HERO HD jbpilot FPV Talk 14 Oct 31, 2010 10:36 AM
Cool GoPro HD Hero Wide - 6.3 oz HD video camera nemo_uk Aerial Photography 5 Sep 27, 2009 10:40 AM