New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Dec 14, 2012, 05:12 PM
Daemon is offline
Find More Posts by Daemon
Registered User
Daemon's Avatar
huh?
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 14, 2012, 05:37 PM
Wallyfingers is offline
Find More Posts by Wallyfingers
Registered User
Wallyfingers's Avatar
Does anyone know if you start the video recording with the app on the phone and fly out of range of the wifi, is that when it will lock up ??? So far I am only a few meters away from me testing my Hex for interference and gimbal operation and not having any lockups.

Wally
Old Dec 14, 2012, 06:53 PM
faheja is offline
Find More Posts by faheja
Registered User
faheja's Avatar
just updated my gorpo 3 black with the new firmware for the app. Everything works great, but noticed when I plug it in to the computer, and try to turn on the gopro after a few seconds it turns back off. I was doing this to take off the videos.. guess its back to pulling out the card. Has anyone else noticed this?
Old Dec 14, 2012, 06:58 PM
3rdeyepro is offline
Find More Posts by 3rdeyepro
Hovership
3rdeyepro's Avatar
Selling a new hero3 https://www.rcgroups.com/forums/show....php?t=1789107
Old Dec 14, 2012, 07:02 PM
Wallyfingers is offline
Find More Posts by Wallyfingers
Registered User
Wallyfingers's Avatar
Quote:
Originally Posted by faheja View Post
just updated my gorpo 3 black with the new firmware for the app. Everything works great, but noticed when I plug it in to the computer, and try to turn on the gopro after a few seconds it turns back off. I was doing this to take off the videos.. guess its back to pulling out the card. Has anyone else noticed this?


I haven't noticed that problem with mine. I can delete video's or pictures when I'm plugged into the cpu.


Wally
Old Dec 14, 2012, 07:24 PM
faheja is offline
Find More Posts by faheja
Registered User
faheja's Avatar
Quote:
Originally Posted by Wallyfingers View Post
I haven't noticed that problem with mine. I can delete video's or pictures when I'm plugged into the cpu.


Wally
That's so odd! I'll try again after work. I tried it in two computers. I'd plug it in, then power the gopro, and 3 seconds later it would go off. ( 2 times locking up ).

Everything workes fine... Just that..
Maybe I'll reinstall the firmware again.
Old Dec 14, 2012, 07:38 PM
Mikey636 is offline
Find More Posts by Mikey636
Registered User
Mikey636's Avatar
Mine still crashes with the new firmware. Also, the video resolution setting on the GoPro App is messed up. Some settings are missing entirely and others seem to be mislabeled?
Old Dec 14, 2012, 08:27 PM
faheja is offline
Find More Posts by faheja
Registered User
faheja's Avatar
Quote:
Originally Posted by faheja View Post
That's so odd! I'll try again after work. I tried it in two computers. I'd plug it in, then power the gopro, and 3 seconds later it would go off. ( 2 times locking up ).

Everything workes fine... Just that..
Maybe I'll reinstall the firmware again.
Nevermind, just got home and tried it on my mac and its working fine. When i updated the firmware, i noticed it still left the files on the card. I just got rid of those. Maybe that was the cause.

Old Dec 14, 2012, 09:24 PM
sg1anubis is offline
Find More Posts by sg1anubis
Registered User
sg1anubis's Avatar
Quote:
Originally Posted by Mikey636 View Post
Mine still crashes with the new firmware. Also, the video resolution setting on the GoPro App is messed up. Some settings are missing entirely and others seem to be mislabeled?
Update your app, the new features will work. If the camera is crashing that frequently and you're sure that it isn't related to your memory card, then I would suggest returning it or having GoPro replace it.
Old Dec 14, 2012, 10:31 PM
crazyj is offline
Find More Posts by crazyj
MultiCopterPilot & Film Maker
crazyj's Avatar
Just updated my GP3BE to firmware 3.2.0 and it still seems buggy in the menus. The battery and camera get really hot after only a few minutes of idling (not recording). Wondering if there's some software bug that crashes or spikes the processor on the camera. We'll see what happens when I try to use the camera for FPV. The weather here needs to get a little better first!
Old Dec 14, 2012, 10:49 PM
Daemon is offline
Find More Posts by Daemon
Registered User
Daemon's Avatar
It has a battery warmer. What you're feeling may be normal.
Old Dec 15, 2012, 01:20 PM
sickwitit is offline
Find More Posts by sickwitit
Registered User
sickwitit's Avatar
Quote:
Originally Posted by crazyj View Post
Just updated my GP3BE to firmware 3.2.0 and it still seems buggy in the menus. The battery and camera get really hot after only a few minutes of idling (not recording). Wondering if there's some software bug that crashes or spikes the processor on the camera. We'll see what happens when I try to use the camera for FPV. The weather here needs to get a little better first!
Be extremely careful when using this camera for FPV. As you can see on this thread, this camera is still very unstable and unpredictable.
Old Dec 15, 2012, 01:50 PM
bakchos is offline
Find More Posts by bakchos
WannaBeLikeJoshTheSlowJet
bakchos's Avatar
Updated my gopro app for android, now I have preview while recording but I am now to 5 second delay, they also fixed the resolution issue.

Going to the Blainville parc équestre to shoot some videos.
Old Dec 15, 2012, 03:27 PM
bakchos is offline
Find More Posts by bakchos
WannaBeLikeJoshTheSlowJet
bakchos's Avatar
Would be awesome if we could connect the gopro to our router and access the camera from the network.
Old Dec 15, 2012, 03:38 PM
yosemitez is offline
Find More Posts by yosemitez
Registered User
yosemitez's Avatar
bought my gp3 black in mid october and it was problem free until about a week ago. it would randomly stop recording after 1 min or so as if someone pushed the stop record button.

i did the update yesterday and same problem and now i think i have found the culprit.

i was using the gopro recommended card, the scandisk 32 gig class 10. i just got a lexar 16 gig class 10 and had 5 error free recordings, each over 5 minutes long and up 1.5 gig.

this is with protune off. will now try with protune on and let you know.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold *SOLD* NIB GoPro HD Hero 2 Motorsports Edition plus NIB GoPro Wifi Combo Kit. jbj620 FPV Equipment (FS/W) 2 Jun 11, 2012 12:54 PM
Discussion FPV using GOPRO HD Hero 2 + bacpac WIFI Link69 Multirotor Talk 4 Feb 26, 2012 08:24 PM
Build Log HD FunJet v2 (mini) build log with GoPro HERO HD jbpilot FPV Talk 14 Oct 31, 2010 10:36 AM
Cool GoPro HD Hero Wide - 6.3 oz HD video camera nemo_uk Aerial Photography 5 Sep 27, 2009 10:40 AM