Thread Tools
Old Nov 05, 2012, 08:58 AM
helisailor is offline
Find More Posts by helisailor
plane-air=ground

cable


Newegg has a cable with the samsung Galaxy 3 that might work.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 05, 2012, 04:00 PM
Pounce is offline
Find More Posts by Pounce
Registered User
Quote:
Originally Posted by dehicka View Post
It's less common 10pin mini, not 11pin. You can get 10pin plugs cheap from china, thanks to ebay.
What is it? 11 pin or 10 pin? Looks like an extUSB (like others have mentioned).

Perhaps:

https://www.sparkfun.com/products/9078
Old Nov 05, 2012, 04:22 PM
Daemon is offline
Find More Posts by Daemon
Registered User
Daemon's Avatar
10 pin.
Old Nov 05, 2012, 05:04 PM
Pounce is offline
Find More Posts by Pounce
Registered User
Quote:
Originally Posted by Daemon View Post
10 pin.
Thanks. Not much out there yet. I guess we will have to wait a bit for pinout and diy cable work.

I'm also interested in the new 3d support and how that will work. I haven't seen much news on when that will be supported. I know the old kit wont work based on the faq.

With the new size did they work it just right so the new cameras can fit in the old housings with the new bacpacks?
Old Nov 05, 2012, 06:18 PM
Wind_of_Change is offline
Find More Posts by Wind_of_Change
More Combat Please!
Wind_of_Change's Avatar
The new cameras cannot fit into any old housings. The lens shroud is bigger and won't fit in the lens hold of the waterproof housing.
Old Nov 05, 2012, 06:24 PM
Kilrah is online now
Find More Posts by Kilrah
Happy FPV flyer
Kilrah's Avatar
Quote:
Originally Posted by Pounce View Post
With the new size did they work it just right so the new cameras can fit in the old housings with the new bacpacks?
That would be completely against GoPro's business model... It's the same as Apple's, but even worse - Different cables and connectors every time, different housings every 2 years... You need to always buy, buy and buy more!!!
Old Nov 05, 2012, 07:24 PM
usa.alex is offline
Find More Posts by usa.alex
Alex USA
usa.alex's Avatar
Quote:
Originally Posted by Kilrah View Post
That would be completely against GoPro's business model... It's the same as Apple's, but even worse - Different cables and connectors every time, different housings every 2 years... You need to always buy, buy and buy more!!!
That's the point - and it's not cheap.
So far if you want to use 3th for FPV you have to spent over 20 bucks for piece of wire !

Sick !
Old Nov 06, 2012, 01:07 AM
mudlark is offline
Find More Posts by mudlark
Happy Days
mudlark's Avatar
just managed to snag a 3 black from Best Buy Silverdale Wa.
Thanks to Jacob who didn't pick up his reserved one and gave me a chance.
Also took out a years insurance for a little under $50 for a year. Well worth it.
Did a quick test in the settings it came with which is 1440-48 wide.
Dose not seem to play in windows player but works on DivX plus. Realplayer, and VLC
Not yet upgraded software
Old Nov 06, 2012, 02:31 AM
IMEIV is offline
Find More Posts by IMEIV
The way of being is doing.
IMEIV's Avatar
Anyone tried to fit GoPro camera 3 in TBS camera case and layerlens ?
Old Nov 06, 2012, 04:51 AM
LoopForEver is offline
Find More Posts by LoopForEver
Registered User
The 11pin ExtUSB will not work.

Will post GP3 pinout when i got time tomorrow, got the original OEM cable,
bought a 10pin miniUSB connector that seems to fit from ebay, but have not received it yet.

The problem with the OEM cable is that you have to take it out to take microSD card out every time!, that will probaly loosen and destroy the connector in some time..

But a mod to remove some of the case on the connector can probaly do the trick.
Old Nov 06, 2012, 09:07 AM
barok is offline
Find More Posts by barok
Registered User
barok's Avatar
oopps double post soorryyy..
Old Nov 06, 2012, 09:10 AM
barok is offline
Find More Posts by barok
Registered User
barok's Avatar
don't see any skeleton case for the h3..or an extra case to diy a skeleton case.,,

can get a h2 at futureshop for $165... shuould i or wait for the h3 silver..hhmmm...

Old Nov 06, 2012, 10:19 AM
bakchos is offline
Find More Posts by bakchos
WannaBeLikeJoshTheSlowJet
bakchos's Avatar
Quote:
Originally Posted by barok View Post
don't see any skeleton case for the h3..or an extra case to diy a skeleton case.,,

can get a h2 at futureshop for $165... shuould i or wait for the h3 silver..hhmmm...

if you need wifi, then wait for the 3, but if you dont care about it, 165 for a H2 is good deal i think.
Old Nov 06, 2012, 12:22 PM
danielpetrescu is offline
Find More Posts by danielpetrescu
Registered User

Gopro Hero 3 - RAW image format?


Hi there,
Anybody familiar with the type of files the camera puts out when taking stills? Is there a RAW format.
Thanks.
Old Nov 06, 2012, 12:28 PM
Daemon is offline
Find More Posts by Daemon
Registered User
Daemon's Avatar
No, it's just standard JPEG.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold *SOLD* NIB GoPro HD Hero 2 Motorsports Edition plus NIB GoPro Wifi Combo Kit. jbj620 FPV Equipment (FS/W) 2 Jun 11, 2012 12:54 PM
Discussion FPV using GOPRO HD Hero 2 + bacpac WIFI Link69 Multirotor Talk 4 Feb 26, 2012 08:24 PM
Build Log HD FunJet v2 (mini) build log with GoPro HERO HD jbpilot FPV Talk 14 Oct 31, 2010 10:36 AM
Cool GoPro HD Hero Wide - 6.3 oz HD video camera nemo_uk Aerial Photography 5 Sep 27, 2009 10:40 AM