New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Oct 15, 2012, 01:28 AM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
i have no problem without the iosd too.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 15, 2012, 02:36 AM
sdaudet is offline
Find More Posts by sdaudet
Registered User
sdaudet's Avatar
Hello
could you post a picture of the setup..
I am using z15 and OSD without problem ...
Old Oct 15, 2012, 04:03 AM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
Quote:
Originally Posted by sdaudet View Post
Hello
could you post a picture of the setup..
I am using z15 and OSD without problem ...
what do you use as video TX ?
Old Oct 15, 2012, 04:05 AM
sdaudet is offline
Find More Posts by sdaudet
Registered User
sdaudet's Avatar
i have dji TX ... i have immersion rc but not try
Old Oct 15, 2012, 04:16 AM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
with dji TX sure it works. maybe immersion doesn't really works in 6s.
when i use only with z15 it is on 12v ( z15 power out ) with IOSD it is 25,2v power out for TX
Old Oct 15, 2012, 08:50 AM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
flytahiti, it does work on 6S. Mine was connected directly to the main power distribution board on the S800.
Site Sponsor
Old Oct 15, 2012, 12:48 PM
fpv4ever is offline
Find More Posts by fpv4ever
France
Quote:
Originally Posted by flytahiti View Post
i received mine from fpv4ever and it doesn't work !!! i have tried all the day on my s800 + z15 but nothing black screen . i don't know if i have miss something.
HI


It s problem known by DJI . PLs send us back by letter .
We will send you a new model asap .


Bonjour,

Désolé pour la gene occasioné . Dji nous renvoi des OSD ne présentant pas ce défaut . Sur certaine camera cela ne passe pas .
Nous ne manquerons pas de vous en faire parvenir un , dans les plus brefs délai .


cdlt
Fabien
Fpv4ever
Old Oct 15, 2012, 01:00 PM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
ok thank you i will send it back .
Old Oct 15, 2012, 01:04 PM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
la camera utilisée est le sony nex 5n avec zenmuse aucun problèmes.
mais avec lIOSD le retour vidéo se coupe au démarrage des moteurs .
Old Oct 17, 2012, 08:53 AM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
Quote:
Originally Posted by flytahiti View Post
la camera utilisée est le sony nex 5n avec zenmuse aucun problèmes.
mais avec lIOSD le retour vidéo se coupe au démarrage des moteurs .
tu as un des premiers osd qui est donc defectueux. Tu l'as commandé ou ?
Old Oct 17, 2012, 09:00 AM
mrichardin is offline
Find More Posts by mrichardin
Registered User
Mine is not working too. Only display osd overlays on a black background. No video from the camera (canon 550d). Bought it from Flash RC in France. Got it yesterday.

If i put cable direct to video Tx, no problem, got the video.
Old Oct 17, 2012, 09:42 AM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
DJI said to ressellers : our firsts OSD are KO with black screen with some cams...

I feel good DJI explain himself on the subject here (!!!)

Does all the firsts DJI products are boggued ? (S800 ESC, S800 prop, WK-M resistances, FW 5.1xx)
They give OSD to first S800 owners because ESC KO
What will they give now with this KO OSD ???
Old Oct 17, 2012, 01:29 PM
tkeeg is offline
Find More Posts by tkeeg
Multi-Rotor Pilot
tkeeg's Avatar
Quote:
Originally Posted by mrichardin View Post
Mine is not working too. Only display osd overlays on a black background. No video from the camera (canon 550d). Bought it from Flash RC in France. Got it yesterday.
If i put cable direct to video Tx, no problem, got the video.
I recently posted on the WK-M forum regarding a similar problem that I was having with my new DJI OSD module not passing the video through from my FPV camera, but yet passing through video from other cameras that I hooked up to it.

After contacting DJI I was pleasantly surprised that they got back to me within hours & acknowledged the problem & stated that they will have it fixed in a few days. DJI then asked me who my dealer was and they contacted that dealer, Atlanta Hobby, on my behalf. That dealer is sending me a prepaid label to sent this unit back to them. The dealer is awaiting delivery of a batch of new DJI OSD's that will have a correction for this problem. The dealer stated that they will ship me the new OSD unit as soon as they receive it from DJI and that it should only be a matter of a few days.
Old Oct 17, 2012, 02:26 PM
flytahiti is offline
Find More Posts by flytahiti
Registered User
flytahiti's Avatar
Quote:
Originally Posted by Panza View Post
tu as un des premiers osd qui est donc defectueux. Tu l'as commandé ou ?
chez FPV4ever ,ils m'en renvoient un nouveau dès qu'ils les recoivent.
Old Oct 19, 2012, 05:19 PM
rruiz is offline
Find More Posts by rruiz
Registered User
rruiz's Avatar

Retractable legs


Edd as soon as they are released (retractable legs), can you post your reviews?
Were are you going to mount the antennas?

Regards

PD well, are you going to buy them? Since you have all dji componnents, I thought the answer is yes !!!


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product DJI 5.8G Video Link is releasing. DJI INNOVATIONS Multirotor Electronics 14 Jan 01, 2014 07:34 PM
New Product FlyCam One HD 1080p with 5.8 GHz video down link bzfrank Aerial Photography 4 Apr 18, 2012 04:41 PM
Discussion How bad is 5.8Ghz Video link for FPV .. ??? khaled_abobakr FPV Talk 14 May 17, 2011 05:04 AM
Sold RF Link AVS-5811 5.8GHz Audio & Video Transmission System smaerd58 Non R/C Items (FS/W) 0 Sep 11, 2009 04:37 PM
Discussion 5.8Ghz video link for europeans? Floater2 FPV Talk 14 Jun 04, 2007 12:03 AM