New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Oct 05, 2012, 01:55 AM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
I'm using a pixim : http://www.surveillance112.com/produ...%A9-3.7mm.html

I tried with the gopro, it works with the gopro.

I also remark : i was on 5.08
i was fored to put 5.14 for the osd working.

Any ideo with my cam pixim ?
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 05, 2012, 08:00 AM
Psionic001 is offline
Find More Posts by Psionic001
Psionic001's Avatar
It's a shame they went to all this effort and didn't build in a current sensor.
RCG Plus Member
Old Oct 05, 2012, 09:38 AM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
OSD Not referenced on dji web site
no documentation
no software for firmware upgrade

Can osd work on 5.12 ?


ps : The artificial horizon is inverted. And it's not a green rectangle as we see in dji video. Its an horizontal line.
It flip right when you drift right
and up when you drift backward.

DJI : Its exactly the opposite. An artificial horizon must graph the ground, so it must flip left when you go right....
Old Oct 05, 2012, 01:15 PM
The Recursion is offline
Find More Posts by The Recursion
q {bld(); fly(); brk(); q();}
The Recursion's Avatar
This product looks extremely rushed.
Old Oct 05, 2012, 01:23 PM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
It has not been released yet. The ones that are out right now are preproduction models.
Site Sponsor
Old Oct 05, 2012, 02:47 PM
rwijnhov is offline
Find More Posts by rwijnhov
Registered User
Ed that's not right digitech also sells them since wednesday.
Old Oct 05, 2012, 03:03 PM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
Quote:
Originally Posted by Tahoe Ed View Post
It has not been released yet. The ones that are out right now are preproduction models.
No i dont think so Ed.
Do you mean the french agreed reseller is selling copies ?

It it out in france in many shops.
Mine is on my Hexa

Last edited by Panza; Oct 05, 2012 at 03:12 PM.
Old Oct 07, 2012, 12:34 AM
tazdevil is offline
Find More Posts by tazdevil
FPV Junkie
tazdevil's Avatar
yep , mine left France there is 4 days
Old Oct 07, 2012, 11:28 AM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
Quote:
Originally Posted by Panza View Post
I'm using a pixim : http://www.surveillance112.com/produ...%A9-3.7mm.html

I tried with the gopro, it works with the gopro.

I also remark : i was on 5.08
i was fored to put 5.14 for the osd working.

Any ideo with my cam pixim ?
Can you show us how it is wired to the iOSD? Are you using the digital switch to switch between GoPro and the Prixim? I have a TBS 69 camera that is similar. I can if i can make it work.
Site Sponsor
Old Oct 07, 2012, 11:32 AM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
Some retailer's do have them but the are not supported on the DJI website. No manual, no downloads etc.
Site Sponsor
Old Oct 07, 2012, 06:16 PM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
Ed,

Wired as written in the manual :
y can dl it there :http://www.mk-fr.info/forum/index.ph...0;attach=20214

ps : don't worry about french get osd before usa.... fr is on road to us from china
if fly on my hexa since 3 days
the big issue : you must migrate on 5.14 (hope 5.14 is srtable & sure)
Old Oct 07, 2012, 11:24 PM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
The manual is the same as the one that I got, but it is in Chinese. Just kidding. They are the same. When you say that you are wired the same as in the manual can you show me how you are connecting your GoPro and your Pixim. I only ask as my built cable from the factory was wrong and I had to move the wires. I have not yet build a multiple video source cable from the parts supplied with the iOSD and VideoDownLink. I would be interested in your experience.
Site Sponsor
Old Oct 09, 2012, 02:44 PM
Panza is offline
Find More Posts by Panza
Registered User
Panza's Avatar
ok ed i will do
if not remember me
i m with a few moments interner / day this week
what i can confirm the pixim does not works with the osd dji
the gopro does it good
Old Oct 11, 2012, 08:33 AM
Donjuanzx9 is offline
Find More Posts by Donjuanzx9
Registered User
Donjuanzx9's Avatar
Tahoe Ed what RC transmitter are you using for 16 channels with s-bus?
Old Oct 11, 2012, 08:38 AM
Tahoe Ed is online now
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
I am using two JR9503's with two R921 receivers. One for the S800 operator and the other for the camera operator. That is why my comment on the Dx18 is starting to look good for an attempt at doing a single operator job. But I know that I am not up to controlling 16 channels while flying and trying to set up a shot. I think that to use this system as it was designed takes two operators. Some of the early DJI footage for the Z15 shows that they were using two as well.
Site Sponsor


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product DJI 5.8G Video Link is releasing. DJI INNOVATIONS Multirotor Electronics 14 Jan 01, 2014 07:34 PM
New Product FlyCam One HD 1080p with 5.8 GHz video down link bzfrank Aerial Photography 4 Apr 18, 2012 04:41 PM
Discussion How bad is 5.8Ghz Video link for FPV .. ??? khaled_abobakr FPV Talk 14 May 17, 2011 05:04 AM
Sold RF Link AVS-5811 5.8GHz Audio & Video Transmission System smaerd58 Non R/C Items (FS/W) 0 Sep 11, 2009 04:37 PM
Discussion 5.8Ghz video link for europeans? Floater2 FPV Talk 14 Jun 04, 2007 12:03 AM