Thread Tools
Old Feb 16, 2013, 06:26 AM
Efti is offline
Find More Posts by Efti
Self employed
Efti's Avatar
Quote:
Originally Posted by DJI INNOVATIONS View Post
Hey Efti

Could you pls post a photo of the screen?
I would like to, but I am on a business trip for some weeks right now.
It'a just the values on the screen that has disappeared.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Feb 18, 2013, 11:57 PM
4throttle is offline
Find More Posts by 4throttle
Registered User
4throttle's Avatar
Guy's,

Need some assistant and idea here,what would be the colour of all of this wire mean and what it does?i am lost as i am planning to hooked it with other brand OSD and a cmos type cam to use with my NAZA FC?all of the advise,is highly apreciated..
Old Feb 19, 2013, 12:41 AM
Tahoe Ed is offline
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
Page 6
Site Sponsor
Latest blog entry: N3 esc calibration
Old Feb 22, 2013, 12:51 PM
JB2013 is offline
Find More Posts by JB2013
In thrust I trust.
I am trying to connect the Sony NEX5 to IOSD but i have no clue how to make the connection between HDMI2AV box and IOSD.
As far as i see, DJI IOSD comes with a AV Input cable (4 wires), but how does it connects to HDMI2AV RCA connectors?

Let me know if there's any cable, adaptor or something that i might be missing.

Best
Old Feb 23, 2013, 09:49 AM
Morphin is offline
Find More Posts by Morphin
Registered User
What to do with iOSD and PPM and camera switch? Anybody has a solution?

Thank's
Old Feb 23, 2013, 11:16 AM
Tahoe Ed is offline
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
Quote:
Originally Posted by JB2013 View Post
I am trying to connect the Sony NEX5 to IOSD but i have no clue how to make the connection between HDMI2AV box and IOSD.
As far as i see, DJI IOSD comes with a AV Input cable (4 wires), but how does it connects to HDMI2AV RCA connectors?

Let me know if there's any cable, adaptor or something that i might be missing.

Best
The HDMI V2 connects to the GCU and the GCU connects to the iOSD. Post 363.
Site Sponsor
Latest blog entry: N3 esc calibration
Old Feb 23, 2013, 06:07 PM
RoadRunnerFPV is offline
Find More Posts by RoadRunnerFPV
RoadRunnerFPV
Can somebody confirm that the AVL58 has no sound channel?
Old Feb 24, 2013, 01:43 AM
Kerbob is offline
Find More Posts by Kerbob
Registered User
Kerbob's Avatar
Quote:
Originally Posted by JB2013 View Post
I am trying to connect the Sony NEX5 to IOSD but i have no clue how to make the connection between HDMI2AV box and IOSD.
As far as i see, DJI IOSD comes with a AV Input cable (4 wires), but how does it connects to HDMI2AV RCA connectors?

Let me know if there's any cable, adaptor or something that i might be missing.

Best
You'll have to sacrifice a composite (red, black yellow) video cable. Just lop off the yellow part and wire it to the female half of a servo extension. You'll also need to make a custom mini USB cable to power the converter. It does not do well unpowered. Finally, you need a HDMI to mini HDMI (Type D) cable.
I took mine out of the white box to save weight and trimmed down my hdmi cables.
Old Feb 24, 2013, 02:03 AM
DJI INNOVATIONS is offline
Find More Posts by DJI INNOVATIONS
Quote:
Originally Posted by RoadRunnerFPV View Post
Can somebody confirm that the AVL58 has no sound channel?
No, there's no sound channel inside.
Site Sponsor
Old Feb 24, 2013, 03:51 PM
Tuomas P. is offline
Find More Posts by Tuomas P.
Registered User

Splitting HDMI


Hi everyone,
I'm working towards getting a HDMI out from the Zenmuse. So how would it be easiest to do? Split the camera's HDMI before it enters the Z15's converter?
TP.
Old Feb 25, 2013, 05:13 AM
Morphin is offline
Find More Posts by Morphin
Registered User
Will DJI support PPM with IOSD?
I have PPM and Wookong-M and i would like to switch the CAM..... Please provide a solution.
Thank you!
Old Feb 25, 2013, 07:14 PM
dollygrip is offline
Find More Posts by dollygrip
Helicam Pilot
dollygrip's Avatar
Quote:
Originally Posted by Tahoe Ed View Post
I would say the end of this month or the first of next month. It has to be really close. Several retailers a starting to offer preorders even now.
Do I need to have the osd to use the video downlink if I just want to use with my existing system
Old Feb 25, 2013, 08:14 PM
Tahoe Ed is offline
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
Quote:
Originally Posted by dollygrip View Post
Do I need to have the osd to use the video downlink if I just want to use with my existing system
No it will work with any analog video output. If you have HDMI you will need a converter.
Site Sponsor
Latest blog entry: N3 esc calibration
Old Feb 26, 2013, 07:31 PM
rruiz is online now
Find More Posts by rruiz
Registered User
rruiz's Avatar

iOSD FW


Ed hello

I just figured out that there was FW 1.08

Have you seen big changes between 1.06 and 1.08 ? Release notes: Improve the compatibility for the video signal.

Regards

Roberto
Old Feb 26, 2013, 09:54 PM
Tahoe Ed is offline
Find More Posts by Tahoe Ed
DJI Support
Tahoe Ed's Avatar
I am still putting my S800 back together. The next step is to update all the software. I will finish this weekend. So unfortunately I don't have input now but I will later.
Site Sponsor
Latest blog entry: N3 esc calibration


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product DJI 5.8G Video Link is releasing. DJI INNOVATIONS Multirotor Electronics 14 Jan 01, 2014 07:34 PM
New Product FlyCam One HD 1080p with 5.8 GHz video down link bzfrank Aerial Photography 4 Apr 18, 2012 04:41 PM
Discussion How bad is 5.8Ghz Video link for FPV .. ??? khaled_abobakr FPV Talk 14 May 17, 2011 05:04 AM
Sold RF Link AVS-5811 5.8GHz Audio & Video Transmission System smaerd58 Non R/C Items (FS/W) 0 Sep 11, 2009 04:37 PM
Discussion 5.8Ghz video link for europeans? Floater2 FPV Talk 14 Jun 04, 2007 12:03 AM