Problem with KK2.0 Board in Self-level mode - RC Groups
Thread Tools
Aug 24, 2012, 05:49 AM
Registered User
Question

Problem with KK2.0 Board in Self-level mode


Hello,
I just got my KK2.0 ControlBoard. I have build my quadcopter but I have a problem.
In the Self-Level mode the Aileron and Elevator doesn't work, its just dead, it runs only when the Self-Level its off.

What can I do

Please somebody has a idea, what can I do?

Greetings Paulo
Sign up now
to remove ads between posts
Aug 24, 2012, 06:30 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by p.a.h.
Hello,
I just got my KK2.0 ControlBoard. I have build my quadcopter but I have a problem.
In the Self-Level mode the Aileron and Elevator doesn't work, its just dead, it runs only when the Self-Level its off.

What can I do

Please somebody has a idea, what can I do?

Greetings Paulo
Upgrade board with v1.2 FW.
Aug 24, 2012, 09:40 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by er9xuser
Upgrade board with v1.2 FW.
Ok thx, will try it
Nov 16, 2013, 02:42 PM
Tempus Fugit
Even better stick 1.6 on it
Nov 17, 2013, 04:45 AM
Registered User
onlyifamppowered's Avatar
Yeah don't waste your time on 1.2. go 1.5 at least !
Nov 19, 2013, 05:19 AM
Registered User
1.6 is the latest and greatest.
Dec 15, 2013, 12:02 AM
Registered User

Kk2 2board self level issue v1.6


Anybody can solve my problem on self level 1.6v kk2, receiver showing all 5ch working but when I switch aux doesn't response at all... Worked fine Om v1.2 , dx8 ar6200 6ch hobbyking x525 board.. Quarto esc,
Dec 16, 2013, 07:51 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Pemba
Anybody can solve my problem on self level 1.6v kk2, receiver showing all 5ch working but when I switch aux doesn't response at all... Worked fine Om v1.2 , dx8 ar6200 6ch hobbyking x525 board.. Quarto esc,
Did you check you don't have channel 5 reversed?
Dec 16, 2013, 01:31 PM
Registered User
TheKnightFerrin's Avatar
Quote:
Originally Posted by Pemba
Anybody can solve my problem on self level 1.6v kk2, receiver showing all 5ch working but when I switch aux doesn't response at all... Worked fine Om v1.2 , dx8 ar6200 6ch hobbyking x525 board.. Quarto esc,
Make sure (I think it's under misc settings) auto level is set to aux, not stick.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Hobbyking KK2 board setup for gain and auto level with flight video hallstudio Multirotor Drone Electronics 27 May 06, 2016 07:50 AM
Discussion Hobbyking KK2.0 Multi-rotor LCD Flight Control Board MoRaLeSD Multirotor Drone Talk 5 Apr 09, 2014 12:05 PM
Question V-Tail Quad copter with HK KK2.0 Multi-Rotor Control Board horst1903 Multirotor Drone Electronics 3 Dec 16, 2012 12:14 PM
Discussion Multiwii 2.0 doesn't respond to roll/pitch in level mode rogue277 Multirotor Drone Talk 2 May 18, 2012 03:24 PM