Thread Tools
Old Aug 07, 2012, 11:57 AM
0 teo is offline
Find More Posts by 0 teo
Registered User
Discussion

Quanum 2.4Ghz Transmitter - Problem - Please help!


Hi there all,

I am following the properly procedure to bind Quanum 2.4Ghz Telemetry System Tx-Rx but the Rx after the bind ends shows only "0,00V" while in connection and after that "No Signal!" without connection (shows like the bind get gone).

What is going wrong?
Can I recall the default settings?
Is there any service for this device?

Please help

Regards,
Teo
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 21, 2012, 12:17 PM
ferdiii is offline
Find More Posts by ferdiii
Registered User
Im having the same problem..I think the tx emisor is damaged.Im considering buying a new one, but it is expensive (29 $ in hobbyking) and im not sure if they are compatible (different firmware versions).
Old Aug 21, 2012, 01:10 PM
Woodstock 1 is offline
Find More Posts by Woodstock 1
-----
Woodstock 1's Avatar
.....


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wanted Quanum Transmitter V 2.2 kdahlhaus Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 2 Apr 19, 2012 11:13 PM
Discussion New on 2.4Ghz; strange problems...help? sammy Radios 3 Mar 11, 2012 11:11 PM
Sold New Sealed - Quanum Telemetry System 2.4ghz Transmitter v1.1 - reduced- whatasteele Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 1 Jan 14, 2012 09:46 PM
For Sale Quanum 2.4Ghz voltage telemetry Transmitter only! DbleX Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 4 May 27, 2010 02:12 PM