Shop our Airplanes Products Drone Products Sales
Thread Tools
Old Nov 28, 2012, 01:34 AM
AlxFly is offline
Find More Posts by AlxFly
Registered User
Quote:
Originally Posted by Sudsy View Post
I will say this.

The 1.5 is a mod for camera work (gimbal output) only. It is exactly like 1.4 as far as flight controls go.

Now this comes from a guy that reads every word written here and has come to this conclusion.

I still however have never been able to "flash" a KK2 board. I fly 1.2.

Sudsy
I'll Add to this.....

Auto level on FW 1.5 is soooooooooo sharp... You will need the gimbal to compensate.

All good though.
I'm sure someone here knows exactly how to 'soften' the auto levelling for those who don't have a gimbal yet.

Overall.. Its damn Sexy to see that thing 'Snap' into level.

Love it!
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 28, 2012, 01:34 AM
Dharmik is offline
Find More Posts by Dharmik
Registered User
Dharmik's Avatar
QuadRotor - Aggressive
QuadRotor - Aggressive (2 min 50 sec)
Old Nov 28, 2012, 01:34 AM
LazyZero is offline
Find More Posts by LazyZero
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Quote:
Originally Posted by elliott000 View Post
I couldnt find flashing info on first page, or equipment needed.. Any links or stuff i need to buy considerin theres no usb. Open source stuff is new to me aside from cc3d
Thanks
Check my homepage http://kkflashtool.de you find there all needed to reflash you kk2.0

Best Christian
Old Nov 28, 2012, 01:37 AM
elliott000 is offline
Find More Posts by elliott000
Registered User
Thanks Christian
Old Nov 28, 2012, 01:38 AM
rcroadtrain is offline
Find More Posts by rcroadtrain
Registered User
rcroadtrain's Avatar
Quote:
Originally Posted by elliott000 View Post
I couldnt find flashing info on first page, or equipment needed.. Any links or stuff i need to buy considerin theres no usb. Open source stuff is new to me aside from cc3d
Thanks
there's no usb? what type of computer are you using?

]
Old Nov 28, 2012, 01:43 AM
Akcopter is offline
Find More Posts by Akcopter
Registered User
Akcopter's Avatar
Quote:
Originally Posted by Dharmik View Post
That's Great ...Looking forward to more videos from you...
Old Nov 28, 2012, 01:44 AM
kaz1104 is offline
Find More Posts by kaz1104
Dreamer
Quote:
Originally Posted by rcroadtrain View Post
there's no usb? what type of computer are you using?

]
I think he was implying that the board has no usb on it ... he needs one of these ... http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...occessors.html
Old Nov 28, 2012, 01:59 AM
elliott000 is offline
Find More Posts by elliott000
Registered User
On the kk board. I need to get whatever wire to communicate via my Pc.
Old Nov 28, 2012, 02:05 AM
wezmeur is offline
Find More Posts by wezmeur
Registered User
what about those USBasp programmer sold on ebay(US based sellers)? Are they all the same as the one sold by HK? I ask because I need one now and it would take longer to ship from HK.
Old Nov 28, 2012, 02:18 AM
kaz1104 is offline
Find More Posts by kaz1104
Dreamer
The HK one is good in that it has a 10 and 6 pin plugs included. The 6 pin plugs straight into the kk2.0 board. Buy one of these also, and you can flash your esc's ..... in a flash. http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...hing_Tool.html

USA seller USBasp programmer should work fine if it looks pretty much the same.
Old Nov 28, 2012, 02:21 AM
Grey Badger is offline
Find More Posts by Grey Badger
Registered User
Thanks for letting us know.
Got one for $19.99 + $2.5 now I have a spare
Old Nov 28, 2012, 02:24 AM
AlxFly is offline
Find More Posts by AlxFly
Registered User
Quote:
Originally Posted by wezmeur View Post
what about those USBasp programmer sold on ebay(US based sellers)? Are they all the same as the one sold by HK? I ask because I need one now and it would take longer to ship from HK.
Yeah.. Only Ebay seems to be waaaaaaaaaay more expensive than hk per item.

Damn wish I had added a USBasp interface to at least one of my kk2.0 orders.
I'm a noob though and ended up getting one with the fastest post available from HK.

I've ordered stuff on ebay even earlier from Hong Kong and still waiting.

Man.. its a learning curve. I love that about this.

Peace.
Old Nov 28, 2012, 02:36 AM
AlxFly is offline
Find More Posts by AlxFly
Registered User
Quote:
Originally Posted by Grey Badger View Post
Thanks for letting us know.
Got one for $19.99 + $2.5 now I have a spare
Crap!.. now I'm compelled to buy another. lol, the rest is ..
Old Nov 28, 2012, 02:40 AM
Stigern is offline
Find More Posts by Stigern
Registered Addict
Stigern's Avatar
Does a SimonK flashed ESC need any setup other than throttle calibration?
RCG Plus Member
Old Nov 28, 2012, 02:49 AM
nordwest is offline
Find More Posts by nordwest
knows the last digit of Pi...
Nope, there are no other setup possibilities on a SimonK ESC ;-)