Shop our Airplanes Products Drone Products Sales
Thread Tools
Jun 01, 2012, 05:27 PM
Registered User
Discussion

X650v4 can't get A.K.E HighSPEED PWM 12A ESC to work properly


Hi there, i replaced stock esc's on my x650v4 with A.K.E HighSPEED PWM 12A ESC, got the, from xaircraft.co.uk. Accordig to them these are the perfect plug and play replacements for better esc's no soldering etc etc But i can't start them to work properly. Tried the whole shebang with the stick up and down all the beeps etc etc, nothing will make the respons to my tx correct.. Anyone?
Sign up now
to remove ads between posts
Jun 01, 2012, 05:32 PM
Registered User
Additional info; i have (wgile trying to solve the problem) removed the red wires of three of the esc's, changed the battery and linked it to xaircraft centre but nothing seems to help. I have installed gps(v2) compass(v1) fc1212-s v2, gimball go pro and pilotlamp..maybe too much interference?
Apr 02, 2013, 11:23 AM
Build, Fly, Crash, Repeat
Fotophanatic's Avatar
Did you ever get this resolved?


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Please help, Can't get it to work hello bro Beginner Training Area (Aircraft-Electric) 28 Nov 24, 2011 11:10 AM
Discussion can't get E-flite Blade MX s300 to work with spektrum module on Futaba 10C Capy-Norway Micro Helis 1 Jun 26, 2009 09:32 AM
Help! I can't get my eflite 40 amp brushless esc to work with my futaba 6EX!!! SwissBoy Power Systems 1 Jun 08, 2007 08:17 PM
Help! can't get esc to work, Help? furnaceman Beginner Training Area (Aircraft-Electric) 3 Mar 27, 2004 08:19 AM