Thread Tools
This thread is privately moderated by OlliW, who may elect to delete unwanted replies.
Apr 04, 2012, 11:49 PM
OlliW
Thread OP
Link

My Homepage


www.olliw.eu
Sign up now
to remove ads between posts
Sep 23, 2014, 03:32 AM
Charlie
HI Olliw,

We're a rc fan club , we bought 2 pcs BGC controller , one for Gopro Gimbal , One for Sony 5T , We tried One week to set the board. but 3rd Axis can't work correctly, 2 axis is ok .
Many users , use it on 2-axis Gimbal . but For 3-axis it's not perfect.

would you please take a second to teach us how to make 3-rd axis works.

Best Regards!

Tina
Sep 23, 2014, 03:33 AM
Charlie

3rd axis Gimbal


HI Olliw,

We're a rc fan club , we bought 2 pcs BGC controller , one for Gopro Gimbal , One for Sony 5T , We tried One week to set the board. but 3rd Axis can't work correctly, 2 axis is ok .
Many users , use it on 2-axis Gimbal . but For 3-axis it's not perfect.

would you please take a second to teach us how to make 3-rd axis works.

Best Regards!

Tina

[email protected]
Oct 23, 2014, 07:56 AM
Registered User

Help


Hello,
I am an engineering student doing my final project. My project consist in developing a gimbal controller using a STM32F4 microcontroller. I have noticed that your STorM32 BGC uses the same controller so I was wondering if you could share your code in order to extract some ideas and algorithms. It would help me a lot since I donít have too much time and ARM are new for me.
I look forward to hearing from you.
Jul 11, 2016, 08:16 AM
Registered User

Storm32 3axis only 2 motors work


Storm32 only 2 motors work


I have a card storm bgc 32 v1.31, i use the software o323BGCTool.


Everything motors work, the exits of the card also.

In the tab experts only, tool expert,
I can change the mapping to motor, but me is still only two engines on three which work.

Who has already had problem?
Thank you
Sep 09, 2018, 07:50 PM
Quads Hexa Pixhawk PX4 500 600
henrik2000's Avatar

Need help with bootloader


Good morning from OZ land.

Did some modifications of the output stage such as: https://www.rcgroups.com/forums/show...ostcount=11170

I did use happily the storm32 board v1.30F103RC, updated the board firmware successfully once to v2.11ent.

As everything did look ok I decided to load a more recent firmware (I just looked at the date) and everything in the flashing of the board went well.
My mistake! Possibly wrong firmware for this board.

Now the bootloader can't be found anymore, and therefore I can't reload firmware 2.11ent

I did try many time the reset and BootO swtch releasing reset only then BootO switches to no avail.
I did even install the ST loader demonstrator .. But the board has lost its bootloader I think.

Anyone could help me?

Thank you in advance.

Kind regards
Henri

--------------------------------------------------------------------
Replied to myself

The windows serial created by the USB to serial MUST be set with even parity. The default 8 bit even parity and one stop bit should be setup for the STM32F103 default built in bootloader to work properly.

================================ New question ==================================
For the board v1.30F103RC what is the latest functional NT firmware?
I tried to load v2.40 but the board was dead after the upgrade. So went back to v2.11ent firmware.

Surely other users have encountered this problem?

Thank you in advance for your help.

Henri
Last edited by henrik2000; Sep 10, 2018 at 02:45 PM. Reason: Find the culprit


Quick Reply
Message:
Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Charging my first lipo battery with my new charger insutama Batteries and Chargers 7 Oct 16, 2013 08:24 PM
Discussion how to join my kkmultiboard with my flycam naviboard kawi027 Multirotor Drone Talk 2 Mar 09, 2012 12:21 PM
Discussion My my my..... the real deal behind the Tea Party NoFlyZone Life, The Universe, and Politics 140 Oct 11, 2011 07:51 PM