Thread Tools
Mar 16, 2012, 02:11 PM
Registered User
flyn's Avatar
Discussion

Strange one for you


I just setup my osd pro with guardian, gps v4, & logger v4.

I was getting a random buzz though the audio channel (added resistors to no effect - tried 3k, 6k, 8k & 10k) & was worse when unmuted external audio.

I did some rewiring to simplify my loom, I found a way to get rid of some diagonal lines on the video I was having, & then I made a discovery regarding the buzz.

It seemed to be related to the amount of text on screen at any one time, the more text the more buzz I got, so I was messing around with the display settings & found that if I turned the black display option all the way to white (7) the buzz goes.

Does anyone have any idea why this would be happening?

Thanks.
Sign up now
to remove ads between posts
Mar 21, 2012, 03:57 PM
billpa's Avatar
Hi flyn,

I think that if you reduce the "white level" setting and increase the "black level" setting in the OSD, the problem will go away or be greatly reduced.
Mar 22, 2012, 06:01 PM
Registered User
flyn's Avatar
Quote:
Originally Posted by billpa
Hi flyn,

I think that if you reduce the "white level" setting and increase the "black level" setting in the OSD, the problem will go away or be greatly reduced.
Cool, I'll give it a try & see how it goes. Thanks for the tip.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Thornburg's Old Buzzard Soaring book - Get one while you can! Fly2High Hand Launch 13 Mar 02, 2012 06:07 AM
Discussion If you could buy one radio for under $300, what would it be? swimman Radios 7 Feb 14, 2012 09:01 AM
Discussion Strange question for you EvilKitty Dock Talk 10 Aug 14, 2010 05:46 PM
Discussion If you don't have one then you need one/or flight report from N.Y FOR MAY2. rabidrue1 Electric Sailplanes 0 May 02, 2009 04:48 PM
Discussion STRANGE ONE FOR YOU caliber 30 NZ_Nitro Fuel Heli Talk 6 Mar 25, 2006 01:12 AM