AQ50D PRO revision for Quad , Hexa and Okto - Page 97 - RC Groups
Thread Tools
Dec 03, 2012, 08:16 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by flitelab
I've always connected them all on mine, never had an issue. Wouldn't be causing current draw I cannot see. If they are switching BEC type however it is not good to have them all connected.
Thanks mate for your reply, My ECS is BEC linear, so i guess i can have the live wires of the ecs all connected...thanks again
Sign up now
to remove ads between posts
Dec 03, 2012, 08:32 AM
Advanced Monkey
nebstress's Avatar
Yep, I do the same as flitelab, linear BEC's all connected & works great never had any issues.
No problem with "current draw" as even though all BEC's are connected only 1 will supply power to the FC (that's why you often have 1 ESC hotter than the rest).
Dec 03, 2012, 06:01 PM
Fixed wings can be Drones too!
Wayno Complaino's Avatar
Quote:
Originally Posted by oded mazor
Yeeehaaa, mission accomplished.

once installed this XP driver, everything worked great and my board is uptodate !

thank you very much !

I have the same issue but ive tried installing the drivers. Did you do anything else?

I've previously used the update and setup clients on other computers, this is a Mac running windows 7 in bootcamp this time.

thanks
Dec 04, 2012, 03:27 AM
Registered User
oded mazor's Avatar
Quote:
Originally Posted by Wayno Complaino
I have the same issue but ive tried installing the drivers. Did you do anything else?

I've previously used the update and setup clients on other computers, this is a Mac running windows 7 in bootcamp this time.

thanks
Other than using the XP driver, I haven't changed a thing and updtaed few times already without a problem.

BTW, I have the older USB type connector so perhaps it's different in any way ? not sure.
Dec 04, 2012, 03:32 AM
Fixed wings can be Drones too!
Wayno Complaino's Avatar
Quote:
Originally Posted by oded mazor
Other than using the XP driver, I haven't changed a thing and updtaed few times already without a problem.

BTW, I have the older USB type connector so perhaps it's different in any way ? not sure.
Thanks. I have the older one too. Don't know what's up.

I've ordered the new adapter (and the DS sensor while I was at it), lets hope the drivers work on that one.
Dec 04, 2012, 04:04 AM
Advanced Monkey
nebstress's Avatar
Quote:
Originally Posted by Wayno Complaino
Thanks. I have the older one too. Don't know what's up.

I've ordered the new adapter (and the DS sensor while I was at it), lets hope the drivers work on that one.
You want a "PC" not a Crapple Shmach
Dec 04, 2012, 04:54 AM
Fixed wings can be Drones too!
Wayno Complaino's Avatar
Quote:
Originally Posted by nebstress
You want a "PC" not a Crapple Shmach
yea yea.

I can see the device on com7 in the device manager, just not on the setup client or upgrade software. Therefore not ha hardware problem
Dec 12, 2012, 12:08 AM
Israel Montoya
crackup007's Avatar

Help! Can I repair this card? : (


Can I change the surface capacitor and make it work?

It is a correct substitute?...
http://www.newark.com/kemet/t520b227...-20/dp/81R3807

mahui625 can you help me?

I have UBEC and it voltage is 5.5V, My ESC do not have current (OPTO MODE)

I don't know what does happen! Already check voltages and everything this ok.

The UBEC work fine, the Radio Rx work fine, the ESC work fine! what happen???
Last edited by crackup007; Dec 12, 2012 at 01:00 AM.
Dec 12, 2012, 08:39 PM
Registered User
CAPACITOR TANT, 220UF, 10V, SMD 20% .it is ok.
Dec 12, 2012, 08:41 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by crackup007
Can I change the surface capacitor and make it work?

It is a correct substitute?...
http://www.newark.com/kemet/t520b227...-20/dp/81R3807

mahui625 can you help me?

I have UBEC and it voltage is 5.5V, My ESC do not have current (OPTO MODE)

I don't know what does happen! Already check voltages and everything this ok.

The UBEC work fine, the Radio Rx work fine, the ESC work fine! what happen???
http://www.newark.com/vishay-sprague...ohm/dp/65K3019
Dec 12, 2012, 11:30 PM
Israel Montoya
crackup007's Avatar
Thank you very much mahui!

Already buy it in the link that gave me!
Dec 13, 2012, 04:36 AM
Registered User
Quote:
Originally Posted by crackup007
Thank you very much mahui!

Already buy it in the link that gave me!
y are welcome.
Dec 13, 2012, 12:19 PM
Sir Bira Jones, Brazil

STM 32 burned


Mahui, is it possible to change the stm 32? If it's possible, where can I get one?
Dec 13, 2012, 08:04 PM
Registered User
Quote:
Originally Posted by Sir Bira Jones
Mahui, is it possible to change the stm 32? If it's possible, where can I get one?
no.no software to you.it need the bootloader.pls contact your seller to deal with it.May need some maintenance costs. Tks!
Dec 16, 2012, 03:33 PM
Advanced Monkey
nebstress's Avatar
Has anyone else noticed that the AQ50D is for sale on GLB now?HERE


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Poll What Motors do you use on your tri/quad/hexa/octal etc? bob4432 Multirotor Drone Talk 4 Aug 29, 2010 08:10 PM
Sold MicroKopter ARF Quad/Hexa G-unit Aircraft - Electric - Helis (FS/W) 3 Aug 23, 2010 10:38 AM
Discussion Folding frame for AP - tri, quad, Hexa, Okto danielpetrescu Multirotor Drone Talk 9 May 10, 2010 01:25 AM
Question Tri/hexa-copter or Quad/Octa-copter and Spartan AP2000i or Helicommand Arthur P. VTOLs 2 May 20, 2007 04:02 PM