Lumenier RB2205C-12 2400KV SKITZO Ceramic Bearing Motor
Thread Tools
Old Jan 28, 2013, 08:34 PM
Jonknf is offline
Find More Posts by Jonknf
Registered User
Mike please check ur pms
Thanks
Jon
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jan 28, 2013, 08:38 PM
Beerwiser is online now
Find More Posts by Beerwiser
Registered User
Beerwiser's Avatar
Quote:
Originally Posted by cactus View Post
+1 I was wondering the same thing. For those that got V1 upgrades back, did it just show up one day or did you get some kind of notice?
Just wondering the same, tracking says its still at the post office since January 9.
Old Jan 28, 2013, 09:50 PM
Joffa_Dan is offline
Find More Posts by Joffa_Dan
Crash land!
Joffa_Dan's Avatar
Here's the maiden FPV flight of my QAV500.
This is my first multirotor video and first flight with dragonlink.
It's so nice not to worry about RC failsafes
QAV500 Quadcopter flight over beach. Flown with DragonLink. GoPro Hero 3 Black (3 min 3 sec)
Old Jan 28, 2013, 10:14 PM
su_chinhui is offline
Find More Posts by su_chinhui
Registered User
Mike please check your pms, need your help, thanks!
Chinhui Su
Old Jan 28, 2013, 10:16 PM
kokopropelli is offline
Find More Posts by kokopropelli
Crash....Fix......repeat.
kokopropelli's Avatar
Quote:
Originally Posted by Joffa_Dan View Post
Here's the maiden FPV flight of my QAV500.
This is my first multirotor video and first flight with dragonlink.
It's so nice not to worry about RC failsafes
http://www.youtube.com/watch?v=LsLDfpGrOmU
Awesome video my friend.....I can't wait to get my DL......and warm weather.
Old Jan 28, 2013, 10:16 PM
krise is offline
Find More Posts by krise
also known as ke123
krise's Avatar
Hi Mike,
Nothing has shown up yet w/regards to the replacement board for DL2 you were going to send... I'm sitting here with a dead DL2 - the red light flashing problem that I made a video of for you a while back. (
Dragonlink v2 flashing red LED problem (0 min 43 sec)
)..

Please answer my 2 PMs spaced a couple of weeks apart - has it actually been sent, and what is the tracking number?
Old Jan 28, 2013, 10:20 PM
basti is offline
Find More Posts by basti
Registered User
basti's Avatar
Quote:
Originally Posted by Jeff Watt View Post
Quote:
Originally Posted by basti View Post
Finally I've finished editing up the rest of the mountain of footage we got from .......

http://www.youtube.com/watch?v=SOgFa-UvZag
To all forum members:
If you don't do anything else this week, please, please, please, watch this video in its entirety! !
Amazing footage! Amazing camera work! Amazing editing! Amazing fun! I'm so jealous of these guys right now- not just the trip, but their skill and planning for this type of production.
Go watch it now!
Haha thanks mate, not tooo much planning, we had a rough idea of where we wanted to go but really we just chucked some planes in the back of the car and went for a drive. Admittedly it does help having New Zealand's wildly varying scenery to fly over
Old Jan 28, 2013, 10:21 PM
flohio117 is offline
Find More Posts by flohio117
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
hey mike im sending my dragonlink tx back to you its not transmitting. anyways check out what my wife did to the box! its what i get since i asked her to write the address since i have horrible handwriting.
Old Jan 28, 2013, 10:22 PM
flohio117 is offline
Find More Posts by flohio117
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
oh mike also have you sent back my other tx i sent you early this month?
Old Jan 28, 2013, 11:22 PM
Danub is offline
Find More Posts by Danub
Loves Burn of Hot Glue
Danub's Avatar
Hi guys. . . I am trying to get ppm worked out on some of my DL's
I have DL version one upgraded to "new" fw by Mike. It is connected to a spektrum DX7
I have tried one 9ch rx (really old one) and a 12ch RX version B.

Both of these receivers work perfectly when setup as pwm. . . but do not work as ppm.
I have tried binding my receiver W/out a jumper on channels 7&8 to make sure ppm is enabled.

I have tried connecting ppm to my quadrino and also a servo. . . . Is there a better way to test the output without complicated equipment.

A little guidance would be greatly appreciated. . . as I am sure I am simply not doing something properly
Old Jan 28, 2013, 11:32 PM
chanyote66 is offline
Find More Posts by chanyote66
Mobius Cables... I got em'
chanyote66's Avatar
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
hey mike im sending my dragonlink tx back to you its not transmitting. anyways check out what my wife did to the box! its what i get since i asked her to write the address since i have horrible handwriting.
HAHAHAH!!!
Nice box...

If you need one to keep you AP going, just let me know... Ill throw my V2 tx in a box your way as long as you dont blow it up too

Chris
Old Jan 28, 2013, 11:34 PM
viper522 is offline
Find More Posts by viper522
Registered User
Has anyone come up with something better than DragonLink yet? Just kidding...LOL!
Old Jan 28, 2013, 11:38 PM
chanyote66 is offline
Find More Posts by chanyote66
Mobius Cables... I got em'
chanyote66's Avatar
Quote:
Originally Posted by viper522 View Post
Has anyone come up with something better than DragonLink yet? Just kidding...LOL!
ya... two Dragonlinks for those that need all 16 ppm channels capable from the TH9x with Open9x firmware

Chris
Old Jan 28, 2013, 11:41 PM
billyd60 is offline
Find More Posts by billyd60
Gravity is patient............
Quote:
Originally Posted by Danub View Post
Hi guys. . . I am trying to get ppm worked out on some of my DL's
I have DL version one upgraded to "new" fw by Mike. It is connected to a spektrum DX7
I have tried one 9ch rx (really old one) and a 12ch RX version B.

Both of these receivers work perfectly when setup as pwm. . . but do not work as ppm.
I have tried binding my receiver W/out a jumper on channels 7&8 to make sure ppm is enabled.

I have tried connecting ppm to my quadrino and also a servo. . . . Is there a better way to test the output without complicated equipment.

A little guidance would be greatly appreciated. . . as I am sure I am simply not doing something properly
I didn't know the DL rx uses pwm. Anyway are you talking about whether or not it outputs ppm on channel 12?

Have you seen the beta manual?
http://www.dragonlinkstore.com/v2/si...e29oct2012.pdf
Old Jan 28, 2013, 11:43 PM
viper522 is offline
Find More Posts by viper522
Registered User
I only have one DL TX but two RX. Gonna need more, every plane/MR I build gets tested with 2.4 LOS first, then if it proves worthy gets a DL RX transplant, even if it doesn't go far. Who wants to worry about control issues anymore? So I've had to pull the RXs out of older planes for newer ones. Guess that's just how it goes.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product Long Range UHF RC system now avail on STOCK thomasscherrer FPV Equipment 14252 Dec 03, 2016 07:32 PM
Wanted Scherrer UHF long Range or Dragon Link patrick21x FPV Equipment (FS/W) 6 Dec 24, 2015 04:50 AM
Yippee! Win a FREE Dragon Link UHF Long range RC system - BEST VIDEO contest for AUGUST !!! JettPilot FPV Talk 60 Aug 21, 2014 04:40 PM
New Product ChainLink UHF Long Range System siim227 FPV Talk 2853 Jul 01, 2013 05:23 PM
Yippee! Win a FREE Dragon Link UHF RC System - Video Contest JettPilot FPV Talk 63 Aug 02, 2011 11:52 PM