Thread Tools
Old Mar 12, 2011, 11:48 AM
therepairman is offline
Find More Posts by therepairman
Registered User
Discussion

servo not working properly


I have an sc 10 and all of sudden my steering servo when started up will go full power to the right. I can not controll it with my controller of nothing. I changed out the servo thinking that my be the problem, but to my dismay that did not solve the problem. This just happen out of the blue as I was playing with it and the next time I started it, it just did it and I have not been able to the correct the problem yet. I was hopeing that maybe you guys with a little more experience could give me some ideas. Thanks in advance.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Mar 12, 2011, 03:43 PM
Duster_360 is offline
Find More Posts by Duster_360
Registered User
Have you checked the strg trim on your radio and made sure its not turned all the way to one side?
Old Mar 12, 2011, 05:47 PM
therepairman is offline
Find More Posts by therepairman
Registered User
Yes I have and that has no effect on it either.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question C Creations not working properly Flazo Power Systems 5 Dec 31, 2008 01:06 PM
Help! G3 controller left stick not working properly? Faster_Gun Simulators 0 Mar 02, 2008 02:42 AM
Help! USB Sim Cable & FMS not working properly... dBuster2007 Micro Helis 12 Oct 11, 2007 06:13 AM
Discussion Radio Fell Down!!!! Not Working Properly After That... indian_radio Radios 1 Dec 31, 2006 04:25 AM
TREC ESC question. Not working properly? jasoncy2k Mini Helis 6 Aug 21, 2005 10:46 PM