Shop our Airplanes Products Drone Products Sales
Thread Tools
Old Jul 04, 2011, 04:57 PM
tete is offline
Find More Posts by tete
Registered User
I tried Fugawi version 4.5 global navigator which has a google earth plugin that allows you to import as a map and save any google image you have opened in google earth and henceforth use it offline within fugawi. If you could buid this feature into your new GCS it would be great!!
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 04, 2011, 07:48 PM
small_rcer is offline
Find More Posts by small_rcer
Registered User

Fugawi


I have just looked at the Fugawi products and think the Global Navigator package would be very useful in preparing waypoint files for most of the autopilots currently available. The fact they can use Google maps off line is just an added bonus. Some of the areas in my province do not have hi res Google maps so Fugawi would be the answer with the topographic map subscription.
Old Jul 05, 2011, 05:46 AM
tete is offline
Find More Posts by tete
Registered User
yes that is another powerful feature I played with and in fact plan to use it to create tracks to upload to my onboard controller
Old Jul 13, 2011, 03:14 PM
CenTexFlyer is offline
Find More Posts by CenTexFlyer
Registered User

Error


Hey Happy,

Tried loading the GCS up on our MCU and I get this when I run it.

Also, any idea what is causing the bleed through in the instrument panel I reported earlier? You thought it might be a memory hole but all the pilots I show it to notice it right away on demos. If it's any help at all, the graphically challenged block carries the caption "Zero Yaw".

Thks

Gene
Last edited by CenTexFlyer; Jul 13, 2011 at 03:19 PM.
Old Jul 13, 2011, 03:29 PM
HappyKillmore is offline
Find More Posts by HappyKillmore
Suspended Account
That appears to be a permissions problem.

You can try right clicking on the GCS executable and run as administrator. If that doesn't fix it, browse to

Start-->My Computer-->C: Drive-->Windows-->Microsoft.NET-->Framework-->V2.0.50727-->Config

Within the CONFIG file, Right-Click the 'machine' XML Conf file, go to Properties. Go to 'Security' -->'Edit'-->'Add'-->type in "EVERYONE' (this gives everyone on the computer permissions) after you add this, check the FULL CONTROL box under "Allow" and then APPLY, then OK. This fixes the problem.

If that doesn't work, there are a few other things to try here: http://social.msdn.microsoft.com/For...3-cb2bcc5aad64

As for the 3D model, are you switching back and forth between open windows without hitting the connect button or playing back a data file or is this while you're using the program and the 3D model should be moving at the time?

EDIT: Here's another possible fix: http://www.techsupportforum.com/foru...ll-476000.html
Last edited by HappyKillmore; Jul 13, 2011 at 03:38 PM.
Old Jul 26, 2011, 09:33 AM
CenTexFlyer is offline
Find More Posts by CenTexFlyer
Registered User
Paul,

Could you tell me what the mah displayed on the screen is based on? If I use a 3s2p pack at 4400mah, should it report that?

Thanks

Gene
Old Jul 26, 2011, 09:36 AM
chancesAU is offline
Find More Posts by chancesAU
Registered User
chancesAU's Avatar
Hi Gene, just butting in here... I believe you can set that in the instrument settings, it will just go off your power sensor, so as long as its reading correctly the mah should be represented correctly. Im assuming your using Atto...
Old Jul 26, 2011, 03:13 PM
Lomcevac is offline
Find More Posts by Lomcevac
Worn-out the seat of my pants
Lomcevac's Avatar
Gene, make sure the telemetered current and voltage from Atto is accurate. You can change the gain factors in SET.
Old Jul 26, 2011, 03:33 PM
CenTexFlyer is offline
Find More Posts by CenTexFlyer
Registered User
Yep, right there it is........ RTFS, huh?
Old Jul 26, 2011, 03:40 PM
HappyKillmore is offline
Find More Posts by HappyKillmore
Suspended Account
Nice work team!
Old Aug 01, 2011, 04:54 AM
datapolo is offline
Find More Posts by datapolo
Registered User
Hi Happy,
tried out the HKGCS yesterday with UAV Development Board. Worked great - fantastic tool!

Only problem I have at the moment is how to save data and play it back. I saved a file using the DATA FILE tab but I can't replay it. Is there a trick to this?

Cheers,
Mike
Old Aug 01, 2011, 08:08 AM
HappyKillmore is offline
Find More Posts by HappyKillmore
Suspended Account
Once you save it does it show up in the combobox?
Old Aug 01, 2011, 09:32 AM
datapolo is offline
Find More Posts by datapolo
Registered User
Not sure what a combo box is but it I can select it in the drop down box to the left of the R and View File Buttons.

I saved it as a .txt file and the first lines are as follows:

634477977164687500:?
634477977164687500:?
634477977165156250:URCE=0x0:ALARMS=0:CLOCK=1:
F4:R_STAB_A=0:R_STAB_RD=1:P_STAB=1:Y_STAB_R=1:Y_ST AB_A=0:AIL_N?
634477977165781250:URCE=0x0:ALARMS=0:CLOCK=1:
F4:R_STAB_A=0:R_STAB_RD=1:P_STAB=1:Y_STAB_R=1:Y_ST AB_A=0:AIL_N?
634477977166406250:URCE=0x0:ALARMS=0:CLOCK=1:
F4:R_STAB_A=0:R_STAB_RD=1:P_STAB=1:Y_STAB_R=1:Y_ST AB_A=0:AIL_N?
634477977167031250:URCE=0x0:ALARMS=0:CLOCK=1:
F4:R_STAB_A=0:R_STAB_RD=1:P_STAB=1:Y_STAB_R=1:Y_ST AB_A=0:AIL_N?
634477977167656250:URCE=0x0:ALARMS=0:CLOCK=1:
F4:R_STAB_A=0:R_STAB_RD=1:P_STAB=1:Y_STAB_R=1:Y_ST AB_A=0:AIL_N?
634477977168281250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977168906250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977169531250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977170156250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977170781250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977171406250:?
634477977171406250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977172031250:?
634477977172031250:UD_NAV=1:AH_STAB=1:AH_WP=3:RACE =0:
F5:YAWKP_A=0.100:YAWKD_A=0.200:ROLLKP=0.?
634477977172656250:?
634477977172656250:UD_E_MIX=0.500:ROL_E_MIX=0.500: E_BOOST=0.0:
F7:Y_KP_R=0.1500:Y_KD_R=0.000:R?
634477977173281250:?
634477977173281250:UD_E_MIX=0.500:ROL_E_MIX=0.500: E_BOOST=0.0:
F7:Y_KP_R=0.1500:Y_KD_R=0.000:R?
634477977173906250:?
634477977173906250:UD_E_MIX=0.500:ROL_E_MIX=0.500: E_BOOST=0.0:
F7:Y_KP_R=0.1500:Y_KD_R=0.000:R?
634477977174531250:?
634477977174531250:UD_E_MIX=0.500:ROL_E_MIX=0.500: E_BOOST=0.0:
F7:Y_KP_R=0.1500:Y_KD_R=0.000:R?
634477977175156250:?
634477977175156250:UD_E_MIX=0.500:ROL_E_MIX=0.500: E_BOOST=0.0:
F7:Y_KP_R=0.1500:Y_KD_R=0.000:R?
634477977175781250:?
634477977175781250:UD=0.300:RUD_BOOST=1.000:RTL_PI TCH_DN=0.000:
F8:H_MAX= 100.0:H_MIN= 25.0:M?
634477977176406250:?
634477977176406250:UD=0.300:RUD_BOOST=1.000:RTL_PI TCH_DN=0.000:
F8:H_MAX= 100.0:H_MIN= 25.0:M?
634477977177031250:?
634477977177031250:UD=0.300:RUD_BOOST=1.000:RTL_PI TCH_DN=0.000:
F8:H_MAX= 100.0:H_MIN= 25.0:M?
634477977178125000:F2:T0:S100:N0:E0:A0:W0:a16384:b 94:c52:d-92:e16368:f-708:g-56:h706:i16370:c0:s0:cpu8:bmv0:as0:wvx0:wvy0:wvz0: ma0:mb0:mc0:svs0:hd01i29292i30113i22144i25 321o29272o30113o2216:imx0:imy0:imz0:fgs800 fc0:
F?
634477977180625000:F2:T0:S100:N0:E0:A0:W0:a16384:b 200:c-70:d-206:e16350:f-1038:g56:h1038:i16352:c0:s0:cpu16:bmv0:as0:wvx0:wv y0:wvz0:ma0:mb0:mc0:svs0:hd01i29292i30093i22 144i25381o29292o30093o2214:imx0:imy0:imz0: fgs800fc0:
?
634477977180625000:?
634477977181093750:F2:T0:S100:N0:E0:A0:W0:a16382:b 220:c-98:d-228:e16334:f-1256:g80:h1258:i16336:c0:s0:cpu16:bmv0:as0:wvx0:wv y0:wvz0:ma0:mb0:mc0:svs0:hd01i29292i30103i22 124i25321o29292o30103o2212:imx0:imy0:imz0: fgs800fc0:
Old Aug 01, 2011, 10:44 AM
HappyKillmore is offline
Find More Posts by HappyKillmore
Suspended Account
Any chance you can post that as an attachment?
Old Aug 01, 2011, 11:23 AM
datapolo is offline
Find More Posts by datapolo
Registered User
Done. I have tried to convert it using flan.pyw for MatrixPilot but still doesn't work.
Last edited by datapolo; Aug 01, 2011 at 11:34 AM.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Show Us Your Ground Station !!!! FPV Ground Station Design and Idea's found here :) JettPilot FPV Equipment 4632 Dec 08, 2016 04:47 AM
Discussion Ground station wiring harness ziomatrixacs FPV Talk 3 Oct 07, 2010 06:48 PM
Discussion DIY Continuous Rotating FPV Ground Station Moosthegoose FPV Talk 37 Sep 29, 2010 05:27 AM
Discussion Aerial Photography request an Autopilot system & Ground Control Station Atflying Aerial Photography 7 Jun 27, 2010 03:13 AM