New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Mar 21, 2011, 09:06 PM
chrisf testpilot is offline
Find More Posts by chrisf testpilot
You can call me FANBOY!
Man you were at TN Huckfest? I was planning on driving down on Sat but they planned my sisters birthday for that day. Now it really sucks I didnt get to go. Great flight though.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Mar 22, 2011, 03:43 AM
ChuckA is offline
Find More Posts by ChuckA
Registered User
I might have thought about going to the Huckfest if I had known you would be demonstrating your 104 slick with Nano receivers. Perhaps it's just as well that I didn't know since my travel is now limited by which model events I can talk my driver (wife) into attending. Getting old is hell except it beats the alternative.
Old Mar 29, 2011, 03:08 PM
TopZueg is offline
Find More Posts by TopZueg
Registered User
Maybe this is not the proper forum but I would like to see this new transmitter have all the switches be 3 postion except fot the spring loaded switch. This way it would be easy to set up 3 different rates on one switch (if the programing in the transmitter allows). Like the new Airtronics radio.
Just my 2 cents.
Old Mar 29, 2011, 03:21 PM
beenflying is offline
Find More Posts by beenflying
as much as I can
beenflying's Avatar
Quote:
Originally Posted by TopZueg View Post
Maybe this is not the proper forum but I would like to see this new transmitter have all the switches be 3 postion except fot the spring loaded switch. This way it would be easy to set up 3 different rates on one switch (if the programing in the transmitter allows). Like the new Airtronics radio.
Just my 2 cents.
For helicopters, having all 3 position switched, is not ideal.
Old Mar 29, 2011, 07:16 PM
theKM is offline
Find More Posts by theKM
↓↘→ + (punch)
theKM's Avatar
Quote:
Originally Posted by beenflying View Post
For helicopters, having all 3 position switched, is not ideal.

New Tx is all three position switches, which is awesome... but Jim was describing to me that they will also have a "two position" mode for the switches that is also really cool that avoids a switch state sitting out there in a position you don't care for or haven't set up. very cool.
RCG Plus Member
Latest blog entry: Updated Hatcam - Apr2016
Old Mar 30, 2011, 03:25 PM
JimDrew is offline
Find More Posts by JimDrew
Xtreme Power Systems
Arron, is right. The dual position (3 position switch) works like this:

When moving the switch from the top position to the bottom position, the center position is also the top position. When moving from the bottom position to the top position, the center position is also the bottom position. Basically, the center position is also the last position selected. So, this forces you to move the switch fully to the top or the bottom to become a virtual 2 position switch.
RCG Plus Member
Old Mar 30, 2011, 03:51 PM
stickybeatz is offline
Find More Posts by stickybeatz
Registered User
stickybeatz's Avatar
Quote:
Originally Posted by JimDrew View Post
Arron, is right. The dual position (3 position switch) works like this:

When moving the switch from the top position to the bottom position, the center position is also the top position. When moving from the bottom position to the top position, the center position is also the bottom position. Basically, the center position is also the last position selected. So, this forces you to move the switch fully to the top or the bottom to become a virtual 2 position switch.
Nice!

any estimates on when we can buy the A9 module yet?
Old Mar 30, 2011, 04:54 PM
tande is offline
Find More Posts by tande
Registered User
Quote:
Originally Posted by stickybeatz View Post
Nice!

any estimates on when we can buy the A9 module yet?
http://www.xtremepowersystems.net/products.php?cat=12
Old Mar 30, 2011, 05:05 PM
stickybeatz is offline
Find More Posts by stickybeatz
Registered User
stickybeatz's Avatar
Quote:
Originally Posted by tande View Post
Nice!
Old Mar 30, 2011, 05:10 PM
TopZueg is offline
Find More Posts by TopZueg
Registered User

Thanks Jim for a great answer


Quote:
Originally Posted by JimDrew View Post
Arron, is right. The dual position (3 position switch) works like this:

When moving the switch from the top position to the bottom position, the center position is also the top position. When moving from the bottom position to the top position, the center position is also the bottom position. Basically, the center position is also the last position selected. So, this forces you to move the switch fully to the top or the bottom to become a virtual 2 position switch.
Thanks for this answer and thanks for making the radio with all these features. Thank you also for making a system that is so affordable to evryone and with features that the over sea's people just cant compete with.

I bought a futaba 9ZAP about 10 years ago and spent over a 1000 dollars for it, only to see it get outdated so soon. I feel like an idiot for spending so much money on this transmitter. I will feel like a scholar purchasing your system.

I will be happy to know my money will be going to Americans and keeping our money in our economy instead of overseas.

Thanks again for all your doing for our hobby and employing american workers.
Old Mar 30, 2011, 05:27 PM
TopZueg is offline
Find More Posts by TopZueg
Registered User
Jim I don't know if can tell us this? But I would like to know if this radio system is coming out at the price of $249.00 like I have seen on these posts and magazine articles or close to this price. I see that the 8 channel GRAUPNER MX-16 radio on your site is $299. I find it hard to believe but please tell me it is true this radio will be around $249.00.
Old Mar 31, 2011, 07:45 PM
stall warning is offline
Find More Posts by stall warning
Registered User
Ordered the A9 module on Monday. Hasn't shipped yet.
They might be busy!
Old Mar 31, 2011, 09:22 PM
Diggs is offline
Find More Posts by Diggs
Not your average DiggsyBear
Diggs's Avatar
Quote:
Originally Posted by stall warning View Post
Ordered the A9 module on Monday. Hasn't shipped yet.
They might be busy!
And probably at the Toledo Show.


Diggs
Old Mar 31, 2011, 10:31 PM
beenflying is offline
Find More Posts by beenflying
as much as I can
beenflying's Avatar
Quote:
Originally Posted by JimDrew View Post
Arron, is right. The dual position (3 position switch) works like this:

When moving the switch from the top position to the bottom position, the center position is also the top position. When moving from the bottom position to the top position, the center position is also the bottom position. Basically, the center position is also the last position selected. So, this forces you to move the switch fully to the top or the bottom to become a virtual 2 position switch.
Clever!
Old Apr 07, 2011, 02:44 PM
4*60 is offline
Find More Posts by 4*60
most exalted one
Is the module user updateable. Firmware-wise?


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Spektrum Module mod - Aurora 9 related jakesterama DIY Electronics 322 Jan 03, 2014 08:19 AM
Discussion XPS module for Hitec Aurora 9? sbc Xtreme Power Systems 43 Sep 17, 2012 05:45 PM
Discussion Futaba module for Aurora 9 joseluna Radios 3 Oct 28, 2010 01:29 PM
Question Any plans to offer the Aurora 9 sans frequency module? Sky_Dancer Hitec/Multiplex USA 3 Sep 25, 2010 12:55 PM
Discussion Jim -XPS module for new Hitec Aurora 9 ?? Howard L Xtreme Power Systems 4 Apr 21, 2009 01:06 AM