Shop our Airplanes Products Drone Products Sales
Thread Tools
Mar 07, 2010, 11:52 AM
KJ4IKY Gravity Wins
blade thrasher's Avatar
Discussion

Range Video Rx not working after storage


I started pulling my FPV equipment off the shelf to gear up for this seasons FPV flights. To be sure everything was working I wanted a dry run but found my 900 mHz dual output receiver is not powering on? Plugged into 12V supply no led's come on and no video signal is being sent out either output.

The unit is less than a year old so I thought if there was a simple fix someone might know.
Sign up now
to remove ads between posts
Mar 07, 2010, 12:47 PM
Registered User
Daemon's Avatar
Usually this happens when you supply it with reverse polarity power and let the magic smoke
out. Focus on the board traces near where the power comes in. I've vaporized one there
before, and simply added a jumper to bypass the damaged trace.

ian
Mar 07, 2010, 03:04 PM
KJ4IKY Gravity Wins
blade thrasher's Avatar
Hopefully this is the shot you had in mind? I dont see any signs of heat or smoke. When I plugged it in I never heard or smelled anything either.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion R/C Discuss Not Working! sv1000s XHeli 4 Oct 12, 2010 02:17 PM
Help! Seagul not working ebourlet Eagle Tree Systems 6 Mar 12, 2010 12:15 PM
Discussion Flaps not working FM JR6102 help needed!!!!! devilbomber Electric Plane Talk 3 Feb 27, 2010 11:00 PM
Build Log Align ESC Aircraft Locator is not working Soteristbuyer Electric Heli Talk 0 Feb 27, 2010 04:56 PM
Discussion RC TX & RX (not video)range test results for FPV. kestasxxx FPV Talk 11 Dec 21, 2008 08:28 AM