Thread Tools
Old Sep 26, 2011, 09:03 AM
Rumbleweed is offline
Find More Posts by Rumbleweed
Registered User
Quote:
Originally Posted by Victory Pete View Post
What is the "MicroBeast"? Regardless of the trimming abilities of any flying machine I may buy, I still would like to have adequate Trim Displays (and audio)

VP
Just be careful setting up the flaperons on the microbeast.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 26, 2011, 09:19 AM
jtgmig is offline
Find More Posts by jtgmig
Registered User
Quote:
Originally Posted by Victory Pete View Post
What is the "MicroBeast"? Regardless of the trimming abilities of any flying machine I may buy, I still would like to have adequate Trim Displays (and audio)

VP
http://www.beastx.com/index.html

Basically, it's a 3-axis gyro. Great improvement over a flybar style heli. BTW, you will never need a trim again. There, problem solved!
Old Sep 26, 2011, 09:23 AM
jtgmig is offline
Find More Posts by jtgmig
Registered User
Quote:
Originally Posted by jtgmig View Post
http://www.beastx.com/index.html

Basically, it's a 3-axis gyro. Great improvement over a flybar style heli. BTW, you will never need a trim again. There, problem solved!
That is if you are ready to give up fixed winged aircraft.

You mentioned you're interested in a 450 size heli. The MB is only one of several good units. Other manufactures are stepping up, too.

Did I mention you won't have to stress over trims?
Old Sep 26, 2011, 05:01 PM
SidewaysLS4 is offline
Find More Posts by SidewaysLS4
Redjestird Youser
SidewaysLS4's Avatar
Here's a weird one...I got my DX8 back for gimbal issues service, and the radio was updated to 2.01 while back for service.

The other day, I discovered one of my model preset's timer counted Up instead of Down (starting at 7:00 on the display). I verified the timer menu says 'count down', and toggled the spec back and forth in the menu for good measure, but it still counts up. I checked the timer on a few other stored models and the timer functions correctly on those (all count down). Any ideas on how to get the timer to actually count down for that particular model (it worked before on 1.xx software before I sent the radio in)
Old Sep 26, 2011, 05:15 PM
AndyKunz is online now
Find More Posts by AndyKunz
AndyKunz's Avatar
On the Main Screen, while you can see the timer counting, press the CLEAR button.

This resets the entire timer subsystem.

Andy
Site Sponsor
Old Sep 26, 2011, 05:44 PM
A Rdnek is offline
Find More Posts by A Rdnek
Bruno, GOOD DOG
A Rdnek's Avatar
Quote:
Originally Posted by bluefisherking View Post
Cool, thanks.
That makes sense.
I use (and enjoy) the regular TM1000 telemetry on three of my models. For me the iPod connection gadget definitely falls into the category of something I really don't need, but will probably buy one anyway just because it is soooo shiny!
DAMMIT! Now I got to get an ipod................
Ron
Old Sep 26, 2011, 05:52 PM
SidewaysLS4 is offline
Find More Posts by SidewaysLS4
Redjestird Youser
SidewaysLS4's Avatar
Quote:
Originally Posted by AndyKunz View Post
On the Main Screen, while you can see the timer counting, press the CLEAR button.

This resets the entire timer subsystem.

Andy
Thanks. It seems the problem fixed itself trying to get this to replicate itself today.
Old Sep 26, 2011, 07:51 PM
Victory Pete is offline
Find More Posts by Victory Pete
Suspended Account
Will the Telemetry work with an IPad?

VP
Old Sep 26, 2011, 08:10 PM
freechip is offline
Find More Posts by freechip
Surface, Air & Water Rc Toys..
freechip's Avatar
I did not have my glasses on and I could read it. Manufacturer/Vendors webpage is always a great place to start looking for information.

Quote:
STi Telemetry Interface Key Features

Real-Time Telemetry in the Palm of Your Hand
Compatible with iPhone, iPod touch and iPad
All your telemetry info in one display
Lets a buddy monitor telemetry while you fly
Alerts you when values exceed limits you define
http://www.horizonhobby.com/Products...odID=SPMTR1000
Old Sep 26, 2011, 08:14 PM
Victory Pete is offline
Find More Posts by Victory Pete
Suspended Account
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
I did not have my glasses on and I could read it. Manufacturer/Vendors webpage is always a great place to start looking for information.



Or a "Friendly Forum"

VP
Old Sep 27, 2011, 04:08 AM
cayars is offline
Find More Posts by cayars
Registered User
cayars's Avatar
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
I did not have my glasses on and I could read it. Manufacturer/Vendors webpage is always a great place to start looking for information.


http://www.horizonhobby.com/Products...odID=SPMTR1000
Doh
Old Sep 27, 2011, 08:58 AM
A Rdnek is offline
Find More Posts by A Rdnek
Bruno, GOOD DOG
A Rdnek's Avatar
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
I did not have my glasses on and I could read it. Manufacturer/Vendors webpage is always a great place to start looking for information.


http://www.horizonhobby.com/Products...odID=SPMTR1000
Maybe the display should be larger.
Can I get a 36in iPad?
Ron
Old Sep 27, 2011, 09:01 AM
cayars is offline
Find More Posts by cayars
Registered User
cayars's Avatar
Only problem with the 36" iPad is that it's power hungry and you have to charge it between every flight. Good news is that it's a Lipo battery!
Old Sep 27, 2011, 09:12 AM
keithy4129 is offline
Find More Posts by keithy4129
Registered User
yup, 12c charge capable too
Old Sep 27, 2011, 03:59 PM
Victory Pete is offline
Find More Posts by Victory Pete
Suspended Account


vp
Last edited by Victory Pete; Sep 28, 2011 at 05:17 AM.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Receivers that work with Spektrum Radios that are not made by Spektrum BD Flyer Radios 29 Sep 26, 2010 05:09 AM
Discussion Spektrum AR6100E or Spektrum AR6100? LaurenceGough Off-road Cars 23 Aug 06, 2009 06:33 AM
For Sale Parkzone 5ch DX10 w/Receiver ch54 CarlHill Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 7 Jul 10, 2009 01:07 PM
Discussion Can I use a Spektrum Air RX with a Spektrum Surface TX? Bigmaxy Radios 1 Jan 19, 2008 08:57 PM
Sold GeForce 8400Gs PCIx DX10 video card GFBurke Non R/C Items (FS/W) 6 Sep 05, 2007 11:43 PM