New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Sep 21, 2012, 01:37 PM
Busher is online now
Find More Posts by Busher
Registered User
Quote:
Originally Posted by bjaffee View Post
Same style, perhaps, but not the same size thread, unfortunately.

Got the very same ends on my DX8 they are the futaba ones and have the correct thread.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 21, 2012, 02:20 PM
AeroKen is offline
Find More Posts by AeroKen
3D? I only got two thumbs!
I like the spektrum 34mm stick ends:
http://www.spektrumrc.com/Products/D...rodID=SPMA4001

The ends look like a medieval torture device, but they're actually very comfortable and are much less prone to slipping especially when you get near the corners.
Old Sep 21, 2012, 03:35 PM
Mukenukem is online now
Find More Posts by Mukenukem
Registered User
I had Futaba Turbo Thumbs, they fit (M3), but felt awful. When you have rotating movements, the finger will travel around when you circle the sticks. I prefer the DX18 sticks, sharp, small. Or these, which I have on the DX8: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=23762
Old Sep 21, 2012, 04:23 PM
Busher is online now
Find More Posts by Busher
Registered User
Quote:
Originally Posted by Mukenukem View Post
I had Futaba Turbo Thumbs, they fit (M3), but felt awful. When you have rotating movements, the finger will travel around when you circle the sticks. I prefer the DX18 sticks, sharp, small. Or these, which I have on the DX8: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=23762

Just tried that circular movement and your right the finger does travel around the rim as you say, I have tried this on my sim and the effect does not seem to trouble me much with my flying style. The effect on a 3d flyer who likes precise movements this may have a bearing, in that case I bet I would have to either mod them on a lathe or for the small outlay get some of the sticks you describe and try them out.

Thanks for the heads up on that one, I will keep it in mind when i try out my first chaos.
Old Sep 21, 2012, 04:40 PM
bjaffee is offline
Find More Posts by bjaffee
Brett
bjaffee's Avatar
Quote:
Originally Posted by Busher View Post
Got the very same ends on my DX8 they are the futaba ones and have the correct thread.
Hmm...I'll have to try them again then, I guess.
Old Sep 21, 2012, 04:42 PM
bjaffee is offline
Find More Posts by bjaffee
Brett
bjaffee's Avatar
Quote:
Originally Posted by AeroKen View Post
I like the spektrum 34mm stick ends:
http://www.spektrumrc.com/Products/D...rodID=SPMA4001

The ends look like a medieval torture device, but they're actually very comfortable and are much less prone to slipping especially when you get near the corners.
Yeah, and I tend to use a lot of pressure on the sticks sometimes, especially when flying a slope glider for a long period of time. I end up with big dents in my fingers with normal ends.
Old Sep 22, 2012, 01:28 AM
bjaffee is offline
Find More Posts by bjaffee
Brett
bjaffee's Avatar
Quote:
Originally Posted by bjaffee View Post
Hmm...I'll have to try them again then, I guess.
Okay...you were right, the Futaba ones do fit. At least it was an inexpensive mistake!
Old Sep 22, 2012, 10:43 AM
Johnb96041 is offline
Find More Posts by Johnb96041
Registered User
Any one tried the Spektrum Sti module with the new Apple IOS 6?
Old Sep 22, 2012, 11:24 AM
freechip is offline
Find More Posts by freechip
Surface, Air & Water Rc Toys..
freechip's Avatar
iPhone 4 running iOs6, STI app running . Haven't tried iPad2 yet but don't see why it would not be working.

What issue are you having?
Last edited by freechip; Sep 22, 2012 at 11:32 AM.
Old Sep 22, 2012, 12:41 PM
Mukenukem is online now
Find More Posts by Mukenukem
Registered User
When the STI App for the GPS comes out, beware
I hope they stay with Google maps and don't use the apple map crap
Old Sep 22, 2012, 01:15 PM
freechip is offline
Find More Posts by freechip
Surface, Air & Water Rc Toys..
freechip's Avatar
Apple don't like Google no more.
Old Sep 22, 2012, 06:39 PM
Mukenukem is online now
Find More Posts by Mukenukem
Registered User
By the way, the first used capacity diy sensor is ready to be rebuilt. It uses Powerbox menu. Currently no alarm (because the sensor must trigger it).
Currently only german: http://rctronix.steinonline.de/wp/?p=18

But you get schematics, a parts list, and the hex file for the Attiny. He uses an Allegro 100A hall current sensor. I asked him for a modified program for the 200A version.
So a hobbyist needs 3-4 weeks to build one (not fulltime). Spek did not do it in 2 years. Frustrating
I would love to buy the sensors from them. But there are not many interesting ones ! To name them, single cell voltage, capacity....
I also built my RPM sensors myself, because the were simply not available.
It would be nice if the real sensor entry for capacity would show up in the radio, then we could hijack this sensor and set the alarm in the radio.
Last edited by Mukenukem; Sep 23, 2012 at 09:03 AM.
Old Sep 23, 2012, 12:29 AM
Alpha_Geist is offline
Find More Posts by Alpha_Geist
Registered User
Alpha_Geist's Avatar

Having trouble with Throttle Cut


deleted
Last edited by Alpha_Geist; Sep 23, 2012 at 12:48 AM.
Old Sep 23, 2012, 04:22 AM
SCVJeff is offline
Find More Posts by SCVJeff
Registered User
Quote:
Originally Posted by Mukenukem View Post
When the STI App for the GPS comes out, beware
I hope they stay with Google maps and don't use the apple map crap
Apple isn't in the mapping business. The question is whose are they?
Old Sep 23, 2012, 08:23 AM
flitelab is offline
Find More Posts by flitelab
flitelab's Avatar
Quote:
Originally Posted by SCVJeff View Post
Apple isn't in the mapping business. The question is whose are they?
TomTom
Site Sponsor


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Receivers that work with Spektrum Radios that are not made by Spektrum BD Flyer Radios 29 Sep 26, 2010 05:09 AM
Discussion Spektrum AR6100E or Spektrum AR6100? LaurenceGough Off-road Cars 23 Aug 06, 2009 06:33 AM
For Sale Parkzone 5ch DX10 w/Receiver ch54 CarlHill Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 7 Jul 10, 2009 01:07 PM
Discussion Can I use a Spektrum Air RX with a Spektrum Surface TX? Bigmaxy Radios 1 Jan 19, 2008 08:57 PM
Sold GeForce 8400Gs PCIx DX10 video card GFBurke Non R/C Items (FS/W) 6 Sep 05, 2007 11:43 PM