New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Sep 28, 2010, 09:38 AM
Bigb1011 is offline
Find More Posts by Bigb1011
Registered User
Bigb1011's Avatar
Quote:
Originally Posted by Mujiber View Post
I've got the E-Sky 0905A 4ch USB controller and have no problems using it with RD Desk Pilot. It shows up as "ACD" in controls menu in RC Desk Pilot. Is it just not showing up, or is it not responding correctly to inputs?
Right, I got it working, I just had to restart the sim is all.

I really like it! Can't wait to see further advances.
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 28, 2010, 06:52 PM
Miami Mike is offline
Find More Posts by Miami Mike
Registered Taranis User
Miami Mike's Avatar
I've also found that you have to have your USB controller interface plugged it and working before you start R/C Desk Pilot. I believe that's true for any similar program, including the built-in flight simulator in Google Earth.
RCG Plus Member
Old Oct 02, 2010, 02:15 AM
Barney_5 is offline
Find More Posts by Barney_5
Registered User

win 7 x64


just installed latest beta on win 7 x64 ran a couple planes and the heli so far appears to be working flawlessly with only minor adjusting of a walkera transmitter i havent scanned all the pages in this thread yet so i may have missed if there are any more add on helis yet great job davy thank you.....B_5
Old Oct 02, 2010, 07:30 AM
Metman is offline
Find More Posts by Metman
Registered User

Radian Pro video


Hi All..

Here's a teaser clip of the new Radian Pro which was demonstrated at the GenFail Airpark recentlly. There was lots of interest and people are eagerly awaiting the shipping date of late November.

Artwork and research by Eves, research testing and vid by yours truly. Will be nice to see how close we came.


RADIAN PRO simulation for RCDeskpilot (1 min 42 sec)
Old Oct 02, 2010, 12:58 PM
lightspeeddud is offline
Find More Posts by lightspeeddud
Up Up and Away!
lightspeeddud's Avatar
how do I add models to this program? I just put the folder in rc desk pilot /data folder but the model doesnt appear
Old Oct 02, 2010, 02:13 PM
Metman is offline
Find More Posts by Metman
Registered User
Quote:
Originally Posted by lightspeeddud View Post
how do I add models to this program? I just put the folder in rc desk pilot /data folder but the model doesnt appear
If you have the latest sim beta, you should see an aircraft folder. The model folder goes there.
Old Oct 02, 2010, 07:49 PM
lightspeeddud is offline
Find More Posts by lightspeeddud
Up Up and Away!
lightspeeddud's Avatar
Quote:
Originally Posted by Metman View Post
If you have the latest sim beta, you should see an aircraft folder. The model folder goes there.
I got it working thanks
Old Oct 03, 2010, 01:38 AM
F-86FLIER4LIFE is offline
Find More Posts by F-86FLIER4LIFE
Landin' On The Canopy BAD
F-86FLIER4LIFE's Avatar
ive heard a lot about the parkzone radian being made for this sim. i just downloaded it and may i say wow! does anyone have the files for this? and also how do you download the files and get them to work? i put them in the files with the other planes and they arent showing up
Old Oct 03, 2010, 09:00 AM
JerseyJohn is offline
Find More Posts by JerseyJohn
Registered User
I miss Franky! I keep looking for some new creation; but nothing is forthcoming. I hope going on vacation hasn't smothered his creative spirit!!

JerseyJohn
Old Oct 03, 2010, 09:01 AM
Bowerz is offline
Find More Posts by Bowerz
Once crash at a time
Bowerz's Avatar
So how long until the radian will be posted?
Old Oct 03, 2010, 09:05 AM
Metman is offline
Find More Posts by Metman
Registered User
Quote:
Originally Posted by F-86FLIER4LIFE View Post
ive heard a lot about the parkzone radian being made for this sim. i just downloaded it and may i say wow! does anyone have the files for this? and also how do you download the files and get them to work? i put them in the files with the other planes and they arent showing up
Glad you like it. You'll need to download the last beta of the sim. Check out davy's blog on the site. That should help load planes. The two Radian files are not published yet.. We're still tweaking hope to be done this week. Also there's a new release of the sim nearly done based on feedback on the beta. Shoild be soon also, depending on real day jobs and their demands.
I've also got a test vid up on utube of the Radian sim..want to do a better one but it'll give a taste. Look me up as ubermetman on utube to find it.
Cheers
Old Oct 03, 2010, 07:07 PM
F-86FLIER4LIFE is offline
Find More Posts by F-86FLIER4LIFE
Landin' On The Canopy BAD
F-86FLIER4LIFE's Avatar
Quote:
Originally Posted by Metman View Post
Glad you like it. You'll need to download the last beta of the sim. Check out davy's blog on the site. That should help load planes. The two Radian files are not published yet.. We're still tweaking hope to be done this week. Also there's a new release of the sim nearly done based on feedback on the beta. Shoild be soon also, depending on real day jobs and their demands.
I've also got a test vid up on utube of the Radian sim..want to do a better one but it'll give a taste. Look me up as ubermetman on utube to find it.
Cheers
cool thanks a bunch man really appreciate that! this sim deffinaetly rocks for the price! OH WAIT THERE IS NO PRICE! woot
Old Oct 03, 2010, 09:03 PM
F-86FLIER4LIFE is offline
Find More Posts by F-86FLIER4LIFE
Landin' On The Canopy BAD
F-86FLIER4LIFE's Avatar
hey guys. i dont know if anyones posted this link up yet but heres some pretty cool stuff. http://gunnerson.homestead.com/files/rcdp_models.htm
Old Oct 04, 2010, 08:23 PM
j3tman is offline
Find More Posts by j3tman
Were..is..my..Super..Suit ..
j3tman's Avatar

I want to make planes!!!


So i've had this crazy urge to start makeing planes for the sim and want to get started asap. Are you guys useing google scetch up?

j3tman,
Old Oct 05, 2010, 09:02 AM
Eves is offline
Find More Posts by Eves
Registered User
Quote:
Originally Posted by j3tman View Post
So i've had this crazy urge to start makeing planes for the sim and want to get started asap. Are you guys useing google scetch up?

j3tman,
Some people us google sketchup with the right plugins, I have not tried it myself yet.

I use MetaSequoia Le
http://www.metaseq.net/english/index.html

What ever 3D program you use it must save/export to the directX .x file format.


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Atlanta area micro r/c heli pilot needed ASAP Greg McNair Aerial Photography 1 Nov 13, 2006 06:20 AM
For Sale (71)r/c digest mags up for bid bigtfortulsa Aircraft - Sailplanes (FS/W) 0 Jan 11, 2006 09:29 AM
For Sale Old r/c Digest magazines up for bid bigtfortulsa Non R/C Items (FS/W) 0 Jan 11, 2006 09:24 AM
R/C Airship Pilot Needed - Orlando, FL Stevens AeroModel Parkflyers 4 Mar 18, 2002 10:24 PM