HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Jul 12, 2007, 05:51 AM
Registered User
Joined Dec 2006
246 Posts
Discussion
whats up with my HB?

I have sold my trex 450se to concentrate on my FP HB. Since moving back to her I cant seem to get the servos to work. They seem only to work in slow motion and seem all mixed up. I havent messed with the ESC either. Cant think whats up. I have even used the stock controller and I get the same response so its not a tx setting.

Any ideas??
marsman711 is offline Find More Posts by marsman711
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 12, 2007, 06:30 AM
Too dumb to upload an avatar.
chrise2's Avatar
On the LIRR somewhere
Joined Jan 2007
2,405 Posts
Maybe its normal and you're just not used it. Kind of like "I just sold my Ferrari to conentrate on my Honda Civic and ever since I switched the car doesn't go nearly as fast. What could be wrong??" ha.
chrise2 is offline Find More Posts by chrise2
Reply With Quote
Old Jul 12, 2007, 12:19 PM
Registered User
Russian knight's Avatar
Charlotte nc
Joined Jun 2007
315 Posts
Quote:
Originally Posted by chrise2
Maybe its normal and you're just not used it. Kind of like "I just sold my Ferrari to conentrate on my Honda Civic and ever since I switched the car doesn't go nearly as fast. What could be wrong??" ha.

your just not use to it . The hbs servos are sugish compared to
futaba or other hitech , or it might be a problem with your servos .
Russian knight is offline Find More Posts by Russian knight
Reply With Quote
Old Jul 13, 2007, 06:44 AM
Registered User
Joined Dec 2006
246 Posts
I found what the problem was. The power cables that run to the ESC had some bare wire poking through. I have now covered them up using some tape and it works fine!! Must have been some interference caused. Thanks anyway guys
marsman711 is offline Find More Posts by marsman711
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Whats up with my old school packs?? JONBOYLEMON Batteries and Chargers 10 May 27, 2007 02:03 PM
Help! Help whats up with my motor? scottypotty Electric Motor Design and Construction 2 Mar 23, 2006 11:44 AM
any idea whats up with my charger?` kraker89 Batteries and Chargers 26 Aug 25, 2005 03:15 PM
Help! wacked up esc/motor... WHATS UP WITH MY MOTOR? lift off Power Systems 2 Apr 21, 2005 06:01 AM
Whats up with my new 1200 HP pack???? Speedfreak Batteries and Chargers 1 Jan 24, 2005 08:46 PM