HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Jul 21, 2002, 04:50 PM
Mechanical Engineer
ttnissan's Avatar
Florence, SC. USA
Joined Mar 2001
147 Posts
I'm getting nothing when i hook up my GWS radio

i cant renenber what the sequence wasw but someone here told me i needed to something special to make it work. that was with the hutec 555 this is with the GWS system, small micro stuff
ttnissan is offline Find More Posts by ttnissan
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 06, 2002, 06:44 PM
Endangered User
MattLarson29's Avatar
United States, FL, Casselberry
Joined Jul 2002
1,307 Posts
Need some more info to help you out:

1. What receiver, servos, battery and ESC are you using?
2. What transmitter?
3. What happens when you plug everything in (servos don't move, motor won't start?)

Be sure that you have the servos and ESC plugged in the right way (look at the s + - markings on on the receiver and make sure the white or orange wire (may be another color, GWS is usu. white) aligns with the S pin).

Matt
MattLarson29 is online now Find More Posts by MattLarson29
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Should I have had to hook up my MSW's motor backwards? quar Flying Wings 5 Jun 13, 2007 05:00 PM
I think I screwed up my new Radio! verk182 Radios 4 Mar 28, 2005 02:22 PM
How to hook up my multimeter for current measuring? larsen2000 Electric Plane Talk 4 Jul 09, 2004 10:33 AM
Yippee! Finished up my GWS Spitfire mjemery Parkflyers 15 Nov 16, 2003 10:25 PM
Cracked up my GWS Spit...stupid dogs... larsy87 Parkflyers 19 Aug 10, 2003 09:40 PM