| RCCars | Crack Roll | Flying Giants | RC Power | The E Zone | Lift Zone | Our Sponsors | |||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
#16 |
|
Hangar 99 Owner
|
Czesc wszystkim!
mieszkam w Calgary Canada i latam Super Cub piankowy z hobby zone http://www.hobbyzone.com/rc_planes_h..._super_cub.htm mam tez mini cessna210 centurion http://www.hobbyzone.com/rc-planes-p...na-210-rtf.htm Krzysiek |
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
Witamy w gronie modelarskim .
Witaj Krzysiek ,,, ja z Atlanty , Ga. mem92@bellsouth.net napisz do mnie kilka slow , wymienimy sie materialem , mam duzo planow .
Mirek J. |
|
|
|
|
#18 |
|
Hangar 99 Owner
|
Dziekuje za odpisanie Mirek wyslalem e-mail
Kris |
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Czesc,
Tomasz Doneck Ukraina. SU 37 Flanker self made A10 Thunderbolt w budowie Pozdrowienia - from wild wild east. |
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
Modelarstwo
Witaj Tomasz ---- modele odrzutowe w Twojej modelarni , posiadam kilka ladnych planow modelarskich takich modeli , z checia wymienie sie z Toba , mozesz pisac do mnie na adres domowy .
Powodzenia ............ Mirek J. |
|
|
|
|
#21 |
|
Hangar 99 Owner
|
J-3 Cub
bardzo fajne zdjecie
Czy masz tez samolot? |
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
J-3
Witam ,, to nie jest zdjecie , jest to obraz malowany olejna farba . Nie nieposiadam takiego samolotu ale mam troche godzin wylatane wlasnie na J-3 .
Powodzenia ............ Mirek J. |
|
|
|
|
#23 |
|
APholic
|
Witam wszystkich z Sacramento, California.
Milo to widziec tutaj ruwniez rodakow. Ja dopiero poczatkuje w lataniu. Interesuje mnie specjalnie fotografia robiona "z gory". Dla praktyki latam Hobby Zone Super Cub. Dla fotografii uzywam Multiplex Easy Star. Kilka moich poczatkujacych fotografii mozna znalesc w: www.pbase.com/geokuf/ap Jurek Szczesliwego Nowego Roku |
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
Witaj Jurek na naszej " stronie " , ja w miescie Carrollton , Ga. niedaleko Atlanta "puszczam " moje modeliki ,kolega Marek z Fremont wlsanie jest w trakcie budowy modelu PZL-11c , to niedaleko Twojego podworka , jesli masz ochote nawiazania kontaktu z nim prosze daj znac . W moim hangaze to duze model szybowcow polskiej produkcji z moich wlasnych planow i niektore zakupione w roznych miejscach , plany modelu Swift np. sprowadzilem z Australi itp. Pytania na temat elektroniki np. mozesz kierowac do kolegi Janusza z Wloclawka ktory sluzy pomoca w calym zakresie elektroniki i zawsze jest gotowy popowiedziec co z tymi tranzystorami zrobic . Natomiast jesli zajdzie potrzeba sam z checia udziele porady lub pomoge w znalezieniu odpowiedniego materialu ,np. posiadam duzy zestaw ksiazek modelarskich w j.polskim i angielskim .
Przyjemnych lotow.............. Mirek J. |
|
|
|
|
#25 |
|
HeliWannaB
|
Witam wszystkich z Fort Collins w Kolorado!
No i wszedzie sa Polacy Nawet tu! Milo Was zobaczyc.Jacys helikopciarze tu sa? Ja od blisko roku sie probuje tym bawic - elektrycznymi.. wydaje forse no i sie bawie, zadko bo zadko, ale radocha jest.. niestety do prawdziwego latania jeszcze mi hen hen daleko. Mam kilka filmikow na http://youtube.com/profile_videos?user=gtokarsk. A z PL z Wroclawia, choc z urodzenia Lubliniak, a w Kolorado juz dluzej niz moje zycie w Polsce. Jurek, ladne zdjecia. Tez wszystkim szczesliwego 2008! 3mki i pozdrowka z Gor Skalistych
|
|
|
|
|
#26 |
|
Hangar 99 Owner
|
Helicoptery
ja tez po swietach kupilem heli cx2 fajna mala maszyna. mialem troche problemow na poczatku ale teraz lata dosyc fajnie. co masz w swoim hangar greg moze wymienimy jakies pomysly
Kris |
|
|
|
|
#27 | ||
|
HeliWannaB
|
Hej Kris - Krzysiek?
Ja uzywam Greg tylko dlatego ze Grzegorz Amerykanow przeraza ![]() Co do mojej floty - 2 Lamy V4, 2 HoneyBee FP Mk3, i jeden Falcon 3d... Wszystkim sie boje latac na dworze bo wiatr.. ale mam nadzieje latem przelamac ten strach.. poki co sie bawie na dworze czasem lama, to jak CX2 ale mniej sterowne (pracuje nad ulepszeniem), ale zawsze sie wyzszy lot zle konczy... (
Calgary - to Kanada o ile pamietam? Ladny kraj.. choc jak kazdy ma swe plusy i minusy. Ty masz tylko CX na razie? 3mki! |
||
|
|
|
|
#28 |
|
Hangar 99 Owner
|
tak krzysiek z przyzwyczjenia kris jak sie domyslasz to "krzysiek" tez dla kanadyjczykow nie za latwe gorzej to hyba grzegoz brzeczyszczykiewicz
narazie mam cx2 a co do samolotow to super cub mini cessna centurion 210 i firebird freedom ( flying brick ) ten ostatni to wlasciwie nie lata Mirek z tego forum przeslal mi plany na P-11 ale narazie niemam jak sie z tym ustawic i brak mi doswiadczenia w budowaniu takich modeli ze scratchu tak ze bede musial najpierw sprobowac cos latwiejszego ( malymi kroczkami ) nosilem sie z zamiarem kupna raptor 400 bo bawie sie tym na symulatorze ale teraz widze ze to nie jest takie latwe bo mojego cx2 juz 3 razy rozciapalem na szczescie nie mocno tylko blades i shafts Kris |
|
|
|
|
#29 |
|
HeliWannaB
|
Hej. Ja lubie, chcialbym latac, ale wole helisie bo szybkosc jakl narazie nie podnieca mnie tak ja zawis
Ale ja to reczaj lubie latac a nie modelowac.. mechanieka to nie moja wioska.. ale widze ze temu nie uciekne Co do raptora, to rdze pierwsze cos w stylu honeybee fp, dlatego ze jest jednak duza roznica w lataniu bladecx a standardowym helisiem... ale to wszystko zalezy od podejscia i tego jak latwo ponaprawiasz ![]() Grzegorz nie Brzeszczyszczykiewicz
|
|
|
|
|
#30 |
|
Hangar 99 Owner
|
brzeczyszczykiewicz to poprostu zbiek okolicznosci nie mialem zamiaru nic rude sugerowac tylko jestem pewien ze by lokalni mieli problem powiedziec tak sie sklada ze ja mieszkalem w polsce niedaleko wroclawia namyslow woj opolskie w kierunku olesnica bierotow
co do wyboru nastepnego heli to myle ze cos malego jak blade cp to mi wystarczy ale najpierw obcykam sie z moim cx2 a potem cos innego z zawodu jestem mechanikiem motocyklowym w tej wlasnie chwili jestem w szkole robie czwarty i ostatni rok na papiery mistrzowskie Krzysiek |
|
|
|
| Thread Tools | |