SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Apr 25, 2004, 08:35 AM
Registered User
Southern MA. USA
Joined Jan 2003
623 Posts
question for the moderator

I hope I am not out of line using this thread to ask this question but others may be frustrated by this problem also.

Ever since the up-grade I have not been able to use the quick reply mode on this forum, I never had a problem with it in the past, something must have changed, is there a different proceedure in place for it's use or am I not using it properly.

Thanks,

Ef
Moe M. is offline Find More Posts by Moe M.
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Apr 25, 2004, 08:57 AM
God is good
Viper Pilot's Avatar
Banjul
Joined Jan 2001
4,246 Posts
If you're reading this, the Quick Reply IS working, at least for me.

VP
Viper Pilot is offline Find More Posts by Viper Pilot
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 09:23 AM
Registered User
Southern MA. USA
Joined Jan 2003
623 Posts
If I use the " new reply " mode it gets posted, but when I try to use the " quick reply " mode I can type the message ok and move the cursor to the send reply box but when I klick on it it refuses to send the message.
Moe M. is offline Find More Posts by Moe M.
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 09:27 AM
Registered User
Don Sims's Avatar
Outside of Dyer, Tn. USA
Joined May 2000
7,135 Posts
That's strange Moe, check out the bug reporting forum and report your problem, also site suggestions, complaints. One thing I've seen is that members need to clear out thier caches on their browsers. I'm using netscape and the quick reply to type this.
Don
Don Sims is offline Find More Posts by Don Sims
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 09:43 AM
Leave me alone!
Martin Hunter's Avatar
Kamloops, BC, Canada
Joined Feb 2002
15,106 Posts
Speaking of Site Suggestions/Complaints, I'll move this there now

Martin
Martin Hunter is offline Find More Posts by Martin Hunter
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 09:52 AM
Registered User
Southern MA. USA
Joined Jan 2003
623 Posts
re: Question to the Moderator

Don,

Thanks for the reply, I don't have a clue about the cause of my reply problem but if you guys are not having trouble with it then the glitch has to be on my end, I have no complaints or do I have any suggestions that would make this forum any better except maybe better security features to keep the spamers from getting our e-mail addresses, but it may be too big a problem for a quick fix.
All I can say is Thank you to the administrators, staff and moderaters for providing us with a great information source filled not only with how-to stuff but also with a good deal of humor and comraderie.

Thanks again,

Ef
Moe M. is offline Find More Posts by Moe M.
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 10:21 AM
-=Futaba RuLEz=-
t_predator90's Avatar
Netanya, Israel
Joined Sep 2002
889 Posts
Are you using mozilla by any chance?
t_predator90 is offline Find More Posts by t_predator90
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 10:43 AM
Registered User
Southern MA. USA
Joined Jan 2003
623 Posts
No, I use moltrin for arthritis...Grin.., but nothing stronger.

Thanks,

Ef
Moe M. is offline Find More Posts by Moe M.
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 11:54 AM
29 rods from you in western WI
Karl Bē's Avatar
Joined Jan 2003
4,885 Posts
Mozilla Firebird 0.7 here, working fine.
Karl Bē is offline Find More Posts by Karl Bē
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 12:08 PM
-=Futaba RuLEz=-
t_predator90's Avatar
Netanya, Israel
Joined Sep 2002
889 Posts
Mo 1.5, no prob. But someone here had some problems with it because he didn't clear his cache.
t_predator90 is offline Find More Posts by t_predator90
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 05:34 PM
Registered User
Southern MA. USA
Joined Jan 2003
623 Posts
ok

I sure wish I knew what we were talking about.

Moe
Moe M. is offline Find More Posts by Moe M.
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 05:46 PM
Fun Manager
AMCross's Avatar
Villa Grove, Illinois
Joined May 2000
1,695 Posts
Moe, the user cannot send a reply to threads using the 'quick reply' box at the bottom of the discussion like the one right under this message from me. I'm only aware of 2 or 3 users who have had this problem, and folks are trying to help make suggestions of how to narrow down what his problem might be on his computer that is causing this issue.

Sincerely,
Mrs. AnnMarie Cross
Fun Manager
RCGroups.com
AMCross is offline Find More Posts by AMCross
Reply With Quote
Old Apr 25, 2004, 10:23 PM
I broke it
David Hogue's Avatar
USA, NC, Clayton
Joined Feb 2001
5,785 Posts
Moe,

To clear cache, if you are using windows, do the following:


1 close all browser windows
2 open control panel
3 then internet options
4 click the clear history button
5 click the delete files button, check the box and confirm
6 if you want/need to, click the delete cookies also, but you will have to
sign back in to rcgroups after this


see if that helps,
David
David Hogue is online now Find More Posts by David Hogue
RCG Plus Member
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Question for the moderator Patricia J B Ornithopters 9 May 29, 2005 08:51 AM
A question for dave-lilley & others as well VaVol Electric Plane Talk 9 Aug 02, 2001 01:49 PM
Question for LS's prop motor gb 8x270mah experts jas_Qfix Parkflyers 13 Jul 24, 2001 12:17 AM
A question for Open Discussion Forum readers Greg Covey Electric Plane Talk 26 Jul 12, 2001 08:25 AM