HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Feb 17, 2013, 04:04 PM
Registered User
New York Upsate
Joined Jan 2011
19 Posts
Suggestion
Can not see picutures

When I click to view a picture on the forum, all I get is a BLACK page all blank and my tool bar says DONE. I used to be able to see pictures fine. I have not added software, nor changed settings on my Mac with Firefox. RC Groups is enabled to down load pictures, not to block pop ups, accept all cookies. Any help most appreciated

Spinemup
spinemup is offline Find More Posts by spinemup
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Feb 18, 2013, 09:10 AM
Administrator
Jim T. Graham's Avatar
United States, TN, Nashville
Joined Mar 2002
11,036 Posts
I will run this by our techs. Have you tried this on a different browser?
Jim T. Graham is offline Find More Posts by Jim T. Graham
Administrator
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 09:47 AM
Registered User
New York Upsate
Joined Jan 2011
19 Posts
Hi Jim;

Thanks for the reply and thanks for checing into this problem I am having.

I only use Firefox on my Mac. I hane never before had this problem on RC Groups...or any other forum or web page whatsoever. I have been out of the US for a little over a year on assignment. Where I was I did not have any Internet whatsoever.

Before leaving on assignment, all was well with pictures on RC Groups.
When I got home and back on the web...RC Groups was my first place to visit. I immediatelly found the no picture issue. To re-explain the problem. If I click on any picture, for example in the classifieds, the page changes as if its going to load the picture. The screen goes black and on my status bar I get the Msg DONE. I have to click BACK to get back to the classified ad. Then I am good to keep reading forums.

I have no issue seeing pictures in the thumbnail forum such as in the classifieds and others. Its just when I click on them to get a large picture I get the black screen and DONE.

This issue does not appear anywhere else on any place on the web. I can click on pictures and get them full size....problem is only on RC Groups.

On Firefor Prefferences, I have given special authorization to RC Groups to load pictures, accept all cookies, dont block any pop ups or ads. In other words, RC Groups is running wide open on my end...yet cant blow up a picture.

Many Thanks for any possible assistance

Spinemup
spinemup is offline Find More Posts by spinemup
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 09:54 AM
Administrator
Jim T. Graham's Avatar
United States, TN, Nashville
Joined Mar 2002
11,036 Posts
When you see the black page do you see the image if you scroll to the top of the page?
Jim T. Graham is offline Find More Posts by Jim T. Graham
Administrator
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 12:36 PM
Registered User
New York Upsate
Joined Jan 2011
19 Posts
Jim, just a black page. No scroll bar is on the side. A full screen of nothing but black and the word DONE on my status bar

Spinemup
spinemup is offline Find More Posts by spinemup
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 01:53 PM
Administrator
Jim T. Graham's Avatar
United States, TN, Nashville
Joined Mar 2002
11,036 Posts
Spin
I'm going to push a link to this thread to a couple of our techs to take a look at. Thanks for your patience.
Jim T. Graham is offline Find More Posts by Jim T. Graham
Administrator
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 02:41 PM
Registered User
New York Upsate
Joined Jan 2011
19 Posts
Jim......Thank You.
Its not the end of the world, but its not handy either ha ha ha

Spinemup
spinemup is offline Find More Posts by spinemup
Reply With Quote
Old Feb 18, 2013, 10:05 PM
RCGroups tech support
Mike Kolesnikov's Avatar
Joined May 2002
3,421 Posts
I'm not sure about the cause, looks like some script isn't loading. I'd suggest a workaround: go to the options page, scroll down to the Attachments section and select "Use old attachment browser to browse attachments within a thread" and click "Save changes" at the bottom.
Mike Kolesnikov is offline Find More Posts by Mike Kolesnikov
Administrator
Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 10:48 AM
Registered User
New York Upsate
Joined Jan 2011
19 Posts
Quote:
Originally Posted by Mike Kolesnikov View Post
I'm not sure about the cause, looks like some script isn't loading. I'd suggest a workaround: go to the options page, scroll down to the Attachments section and select "Use old attachment browser to browse attachments within a thread" and click "Save changes" at the bottom.
Mike, Thank you Sir. Your suggestion/directions work well and I now have pictures again. I appreciate your help.

Spinemup
spinemup is offline Find More Posts by spinemup
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion I can see again! starcad Electric Plane Talk 11 Feb 08, 2013 08:41 PM
Help! Not Seeing Overall Gain in Servo Deflection Line s_linste Eagle Tree Systems 0 Jan 24, 2013 11:23 AM
Alert Test, can you see this? UAV.APM Test Forum 1 Jan 04, 2013 09:30 PM
Bug Can not see threads past a year old in my vendor forum. The Don Site Suggestions / Complaints 3 Jan 05, 2011 09:23 PM
Corona upgrades. You can see but not touch eytan Electric Heli Talk 12 Jul 23, 2002 01:48 PM