HobbyKing.com New Products Flash Sale
Closed Thread
Thread Tools
This thread is privately moderated by bobepine, who may elect to delete unwanted replies.
Old Feb 28, 2013, 12:33 AM
Fly Fast, Fly Hard, Fly Fun
rexless's Avatar
Canada, BC
Joined Apr 2012
1,501 Posts
Trader Rating: 2
I can't wait to see some video on this one!
rexless is offline Find More Posts by rexless
RCG Plus Member
Sign up now
to remove ads between posts
Old Feb 28, 2013, 12:42 AM
Registered User
Joined Jan 2013
228 Posts
Trader Rating: 1
any advise on how to get the self level to turn on and off via the gear switch. I have a dx6i when plugged in it says self level on the switch doesn't turn it off or on.
mr_3_0_5 is offline Find More Posts by mr_3_0_5
Old Feb 28, 2013, 12:48 AM
Registered User
deltafly ch's Avatar
Switzerland, AG, Zofingen
Joined Apr 2012
88 Posts
Trader Rating: 1
hi guy's just thinging

if one use's de M6-500 /centerplatte
an't de new arms of de BIG/ S series where can make a new Hexacopter Design
in diverent size

what you thing ??? about des !!!!

Regards Harry
deltafly ch is offline Find More Posts by deltafly ch
Old Feb 28, 2013, 01:03 AM
Registered User
deltafly ch's Avatar
Switzerland, AG, Zofingen
Joined Apr 2012
88 Posts
Trader Rating: 1
Quote:
Originally Posted by mr_3_0_5 View Post
any advise on how to get the self level to turn on and off via the gear switch. I have a dx6i when plugged in it says self level on the switch doesn't turn it off or on.
you need one more cabel
one go from reciver " gear " to de kk2 board an de in "side" of de kk2
look de photo de long cabel yelow /red /braun is de conect
an your dx6i at is de gear switch

regards Harry
deltafly ch is offline Find More Posts by deltafly ch
Old Feb 28, 2013, 01:12 AM
Registered User
Joined Jan 2013
228 Posts
Trader Rating: 1
Quote:
Originally Posted by deltafly ch View Post
you need one more cabel
one go from reciver " gear " to de kk2 board an de in "side" of de kk2
look de photo de long cabel yelow /red /braun is de conect
an your dx6i at is de gear switch

regards Harry
i have it wired like that but on my rx only options are gear or aux either one and I can't get it to turn off or on.. if i connect to aux then self level is on when i plug in the battery. if i plug it to gear it says self level off when I plug in the battery. but i cant get it to switch via Gear switch.. is there a way to visually check if its switching ? wouldn't it just say on the screen self level off or on when you switch it between the two?
mr_3_0_5 is offline Find More Posts by mr_3_0_5
Old Feb 28, 2013, 01:23 AM
Registered User
deltafly ch's Avatar
Switzerland, AG, Zofingen
Joined Apr 2012
88 Posts
Trader Rating: 1
Quote:
Originally Posted by mr_3_0_5 View Post
i have it wired like that but on my rx only options are gear or aux either one and I can't get it to turn off or on.. if i connect to aux then self level is on when i plug in the battery. if i plug it to gear it says self level off when I plug in the battery. but i cant get it to switch via Gear switch.. is there a way to visually check if its switching ? wouldn't it just say on the screen self level off or on when you switch it between the two?
ok go one you kk2 board in de menu
der you find
mode settings
-enter -self-level - set it to Aux ```````` not stick````````

sorry for my englisch but i am german
hope des will help you know
regards Harry
deltafly ch is offline Find More Posts by deltafly ch
Last edited by deltafly ch; Feb 28, 2013 at 01:37 AM.
Old Feb 28, 2013, 01:54 AM
Registered User
deltafly ch's Avatar
Switzerland, AG, Zofingen
Joined Apr 2012
88 Posts
Trader Rating: 1
look here about 9:30 in de video at shows you
SK450 Quadcopter Part 2 Setting up (15 min 8 sec)

regards Harry
deltafly ch is offline Find More Posts by deltafly ch
Old Feb 28, 2013, 06:35 AM
WRX STI V - EJ22 - 35.3 PSI
Ayodhya's Avatar
Malaysia, Selangor, Puchong
Joined Nov 2012
881 Posts
Trader Rating: 1
I'll take one.

Frame only, once dimensions are posted...

Great work!
Ayo
Ayodhya is offline Find More Posts by Ayodhya
Old Feb 28, 2013, 08:30 AM
Registered User
United States, MA, Townsend
Joined Apr 2012
67 Posts
Trader Rating: 4
It's heere!!!!!

My 335CNC kit came yesterday and just want to share a pic or 2 and say.......
THANK YOU CHRIS!
I couldn't be more pleased.
I will keep people updated if requested.
oceanear is offline Find More Posts by oceanear
Old Feb 28, 2013, 08:34 AM
Registered User
Joined Jan 2013
228 Posts
Trader Rating: 1
i have it set up like that but it wont turn on or off self level.

Quote:
Originally Posted by deltafly ch View Post
ok go one you kk2 board in de menu
der you find
mode settings
-enter -self-level - set it to Aux ```````` not stick````````

sorry for my englisch but i am german
hope des will help you know
regards Harry
mr_3_0_5 is offline Find More Posts by mr_3_0_5
Old Feb 28, 2013, 09:01 AM
Master of Disaster!
Justin83's Avatar
United States, TN, Murfreesboro
Joined Dec 2012
302 Posts
Trader Rating: 4
Quote:
Originally Posted by mr_3_0_5 View Post
i have it set up like that but it wont turn on or off self level.
You have to go into the channel menu of your dx6i and set your gear switch to whatever corresponding channel you plugged self-level function on your KK2 board (probably CH5). Once the TX knows that the gear switch is supposed to send a signal to CH5 then the KK2 board will get the signal to toggle self-level.

Also, very nice job on the LEDs they look great. Look forward to a flight video.
Justin83 is offline Find More Posts by Justin83
Old Feb 28, 2013, 09:14 AM
Registered User
Joined Jan 2013
228 Posts
Trader Rating: 1
Quote:
Originally Posted by Justin83 View Post
You have to go into the channel menu of your dx6i and set your gear switch to whatever corresponding channel you plugged self-level function on your KK2 board (probably CH5). Once the TX knows that the gear switch is supposed to send a signal to CH5 then the KK2 board will get the signal to toggle self-level.

Also, very nice job on the LEDs they look great. Look forward to a flight video.

ok I finally figured it out. the reason it wasn't working was my gyro setting wasn't set far enough apart for it to notice a change in switch position. i had to turn up the gyro to 95% on stunt 1 and 50% on normal. now it will turn on and off by the switch.. thanks guys for all the help. ill see if i can get a little vid later today..
mr_3_0_5 is offline Find More Posts by mr_3_0_5
Old Feb 28, 2013, 09:44 AM
Registered User
deltafly ch's Avatar
Switzerland, AG, Zofingen
Joined Apr 2012
88 Posts
Trader Rating: 1
quad arrive in swisserland

hi Chris
my Armattan arrive in my home today
thank you again for leth me have des Armattan cnc 355 as a price
regards Harry
deltafly ch is offline Find More Posts by deltafly ch
Old Feb 28, 2013, 10:21 AM
Registered User
United States, IN, Indianapolis
Joined Oct 2012
640 Posts
Trader Rating: 10
Quote:
Originally Posted by mr_3_0_5 View Post
ok I finally figured it out. the reason it wasn't working was my gyro setting wasn't set far enough apart for it to notice a change in switch position. i had to turn up the gyro to 95% on stunt 1 and 50% on normal. now it will turn on and off by the switch.. thanks guys for all the help. ill see if i can get a little vid later today..
Woohoo! Glad you got it figured out.
jdr00ejr is offline Find More Posts by jdr00ejr
Old Feb 28, 2013, 12:01 PM
Registered User
USA, OR, Hillsboro
Joined Feb 2011
414 Posts
Trader Rating: 14
Quote:
Originally Posted by jsflyrv View Post
they are probably the ones i didn't get with my CNC258, but I didn't care as I am using Trex 450 gear, much better deal.

I guess this was what confused me.

"67- jsflyrv PAID SHIPPED 2 free CNC skids as spare<---------------------------------------
- CNC 258 Frame Only with black center plates"
jsflyrv is offline Find More Posts by jsflyrv
Closed Thread

Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FAQ Nine Eagles Solo Pro I/II/V1/V2/270/Bravo SX FAQ (FAQ part in the first 3 postings!) SoloProFan Micro Helis 2099 Oct 07, 2014 02:17 AM
For Sale Armattan Quads Price List and FAQ bobepine Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 1379 Jan 16, 2013 01:51 PM
Sold Armattan 355mm quad N3SHXX Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 5 Jan 15, 2013 03:48 PM
Found Trade a Armattan RXR quad for iPhone 3 bobepine Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 2 Dec 01, 2012 11:47 AM
For Sale Armattan Quads Announcement: Upgrade Parts bobepine Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 16 Oct 13, 2012 12:07 PM