HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Sep 22, 2012, 11:39 PM
Crashing into the sky!
jackosmeister's Avatar
Auckland NZ
Joined Aug 2007
7,179 Posts
Discussion
CC ICE 100 being weird.

ICE100 Lite, V4 firmware
5S 2100 Neu pack
Mega 16/40/1
4.2x5.5 prop


Was working fine on the last flight, today whenever the ESC "beeps" the motor to sound the armed tone (the annoying every minute or so one, not the startup) the motor fires up for a split second (which with 50k rpm on tap is a lil concerning)


Anyone come across this before? Why has it changed from working fine? Resetting the power to the rx/esc has no effect.

I realise turning the armed beep off would likely fix it, but dont want to bandaid something more serious going on underneath
jackosmeister is online now Find More Posts by jackosmeister
Last edited by jackosmeister; Sep 22, 2012 at 11:45 PM.
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 23, 2012, 12:42 AM View Post
VickyXiao85
A moderator felt this post violated the following rule: Cross-posting. Show it to me anyway.
Old Sep 23, 2012, 12:44 AM
Sure it'll work
Flyextreme's Avatar
United States, CA, Torrance
Joined Nov 2005
4,271 Posts
Quote:
Originally Posted by VickyXiao85 View Post
VS99 Shop RC Helicopter on sale from now one
http://www.detelex.com/rc-helicopter...e-on-sales.htm

What tuh!!!!
Flyextreme is offline Find More Posts by Flyextreme
Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 10:26 PM
Cumulus Altimus
FASTBEN's Avatar
KELLER TEXAS
Joined Feb 2002
3,409 Posts
lol this guy is something, just zap him from RCG.
ben
FASTBEN is offline Find More Posts by FASTBEN
Reply With Quote
Old Sep 25, 2012, 06:00 AM
Castle Support
Clintstone's Avatar
USA, GA, Statesboro
Joined Oct 2007
949 Posts
Quote:
Originally Posted by jackosmeister View Post
ICE100 Lite, V4 firmware
5S 2100 Neu pack
Mega 16/40/1
4.2x5.5 prop


Was working fine on the last flight, today whenever the ESC "beeps" the motor to sound the armed tone (the annoying every minute or so one, not the startup) the motor fires up for a split second (which with 50k rpm on tap is a lil concerning)


Anyone come across this before? Why has it changed from working fine? Resetting the power to the rx/esc has no effect.

I realise turning the armed beep off would likely fix it, but dont want to bandaid something more serious going on underneath
I posted in the Castle Forum.
Clintstone is offline Find More Posts by Clintstone
Last edited by Clintstone; Sep 25, 2012 at 10:06 AM.
Reply With Quote
Old Sep 25, 2012, 09:54 AM
"The Judge"
sebbe's Avatar
Sweden
Joined Feb 2006
5,762 Posts
Jacko, any progress ?
sebbe is offline Find More Posts by sebbe
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold CC Phoenix ICE 100, NIB AggieFlyer Aircraft - Electric - Power Systems (FS/W) 2 May 15, 2012 10:10 AM
Sold CC ICE 100, new, $100 shipped aku Aircraft - Electric - Power Systems (FS/W) 3 Apr 17, 2012 10:18 AM
For Sale 3DHS 59" Slick, Orange, NEW, Motofly, CC ICE 100 , More! fltekdiver Aircraft - Electric - Airplanes (FS/W) 10 Mar 06, 2012 02:46 PM
Sold Cc ice 100 lammbn Aircraft - Electric - Power Systems (FS/W) 2 Mar 02, 2012 03:38 PM
Sold CC PHOENIX ICE 100 & CC BEC 10amp choopi Aircraft - Electric - Power Systems (FS/W) 1 Feb 24, 2012 02:10 PM