HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Sep 21, 2012, 12:50 PM
Noob Quad Jockey
United States, WA, Seattle
Joined Dec 2011
90 Posts
Discussion
Crius LCD (Serial LCD v1.03) doesn't work with MultiWii 2.1?

I'm having some problems getting my LCD to work, and wondered if anyone had some solutions (other than soldering an ISP header to the LCD board and reflashing the firmware). I looked through the giant MultiWii SE 2.0 thread, but it just seems full of anecdotal evidence, and people arguing "Yes it works", "No it doesn't", without any real information.

I'm using MultiWii 2.1 with a Crius SE 2.0, and the Crius LCD flashes "SERIAL LCD V1.03" on power-up. After that I get either a blank screen, or the occasional screen full of gibberish. I'm plugged into the RX pin on the AIO board (which is weird), but I've also tried on the TX pin, with similar results.

Has anyone managed to get this LCD module working using LCD_SERIAL3W on v2.1 of the sketch, or is there something else I'm missing?
xoxota is offline Find More Posts by xoxota
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 14, 2012, 06:19 AM
Registered User
saxon0010's Avatar
Magyarország, Hajdú-Bihar, Debrecen
Joined Feb 2009
72 Posts
Hello,

I have the same problem.. Have you got the answer?

Saxon
saxon0010 is offline Find More Posts by saxon0010
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Multiwii 2.0 doesn't respond to roll/pitch in level mode rogue277 Multirotor Talk 2 May 18, 2012 03:24 PM
For Sale New Multiwii quadcopter with Crius Lite $210 madushan2008 Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 1 Mar 06, 2012 07:12 AM
Discussion Ok so why doesn't 2.4 work with 2.4???? billyd60 FPV Talk 7 Feb 01, 2009 02:03 PM
PG-03 gyro doesn't work with hs 50 ? why ? rcmarty Micro Helis 2 Dec 28, 2004 05:07 PM