HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Oct 16, 2012, 12:22 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Hello everyone I was wondering if the kk2 can be mounted to hobbykings q450 quad frame? Does it have mounting holes for this board or how do u guys mount it?
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 16, 2012, 12:25 AM
It's Just a Hobby!
Sudsy's Avatar
Joined May 2012
859 Posts
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
Hello everyone I was wondering if the kk2 can be mounted to hobbykings q450 quad frame? Does it have mounting holes for this board or how do u guys mount it?
It is exactly the same size and corner mounting hole configuration as the HK V3 boards. The orientation is 45 deg off. Just tell her where the nose is!

Sudsy
Sudsy is offline Find More Posts by Sudsy
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 12:51 AM
Dixie Normious
Eastcoast78's Avatar
Can A da....Ehh!!
Joined May 2010
5,474 Posts
flohio no that frame does not have holes for the stand offs.
Use foam tape!! You could also use the lid that comes with the foam case, just cut the edges off! Or you can mount it in the foam box.(well add a bit of protection in a mishap), But i was lucky, when i crashed, it did bend the servo plugs a bit. I was going to install it between the 2 plates, but it would of been a pain to get at while tuning, although some have.
check the pic's in the thread, only 2 pages ago did i post 3 of my Q450

Video is almost done now of my maiden at indoor flying tonight!! Flys fine with the board on the back ;0)

edit...After checking, only on the Non PCB version does it have for +, PCB version has none!
Eastcoast78 is offline Find More Posts by Eastcoast78
RCG Plus Member
Last edited by Eastcoast78; Oct 16, 2012 at 01:09 AM.
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 12:59 AM
Registered User
Son, Norway
Joined Sep 2004
3,324 Posts
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
Hello everyone I was wondering if the kk2 can be mounted to hobbykings q450 quad frame? Does it have mounting holes for this board or how do u guys mount it?
It fits the non PCB version in + configuration, but not in X configuration.

Fred
flarssen is online now Find More Posts by flarssen
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:05 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,569 Posts
Quote:
Originally Posted by Sudsy View Post
Can someone lead me to the instructions for "Flashing" this card? I have the usb interface cable from HK. I did reflash my old V-3 card but This is a new 64 bit computer and I used my old one before. I see the files. I just need a step by step procedure.

Sudsy
With kkflashtool you need to install Java 64bit and the driver for the usb programmer first.
Then run the kkmulticopterflashtool.cmd and select Programmer and board.
Select the firmware you like to install and press run.

Best Christian
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:17 AM
Dixie Normious
Eastcoast78's Avatar
Can A da....Ehh!!
Joined May 2010
5,474 Posts
Second flight with KK2.0 (8 min 44 sec)
Eastcoast78 is offline Find More Posts by Eastcoast78
RCG Plus Member
Old Oct 16, 2012, 01:28 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Thanks everyone but I want to use the pcb version. So I'll have to figure out how to mount it I guess. Or is there kk2 cases that I could buy?
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:32 AM
Dixie Normious
Eastcoast78's Avatar
Can A da....Ehh!!
Joined May 2010
5,474 Posts
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
Thanks everyone but I want to use the pcb version. So I'll have to figure out how to mount it I guess. Or is there kk2 cases that I could buy?
Google Chome is being a PIA...cant copy and paste a F'in link...with out messing it up...
Google KK 2.0 Delrin Protection Case
Eastcoast78 is offline Find More Posts by Eastcoast78
RCG Plus Member
Last edited by Eastcoast78; Oct 16, 2012 at 01:38 AM.
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:38 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Eastcoast I can't find the pics of your quad. The link also isn't working. I'm on my iPhone but it should still work.
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:40 AM
Dixie Normious
Eastcoast78's Avatar
Can A da....Ehh!!
Joined May 2010
5,474 Posts
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
Eastcoast I can't find the pics of your quad. The link also isn't working. I'm on my iPhone but it should still work.
yea i hear yea...i edited it, Chome SUCKS lol

Pic's are a few pages ago!! Post 5189 It only seems it was 2pages ago, but this thread is every growing
Eastcoast78 is offline Find More Posts by Eastcoast78
RCG Plus Member
Old Oct 16, 2012, 01:46 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Lmao thanks I'm going to order 2 cases. I'm sure I'll need your guys help when I go to setup my Tricopter lol but I'm going to watch the videos 1st and try to figure it out by myself 1st I appreciate your help. Does the q450 w/ pcb and kk2 fly nice?
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 01:53 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Crap they only had 1 case available oh well I still ordered it.
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 02:01 AM
Dixie Normious
Eastcoast78's Avatar
Can A da....Ehh!!
Joined May 2010
5,474 Posts
Quote:
Originally Posted by flohio117 View Post
Lmao thanks I'm going to order 2 cases. I'm sure I'll need your guys help when I go to setup my Tricopter lol but I'm going to watch the videos 1st and try to figure it out by myself 1st I appreciate your help. Does the q450 w/ pcb and kk2 fly nice?
haha watch the vid i just posted...;0) But hey!! a frame and kk is only as good as the pilot

But yea its a awesome frame; for the price it can be beat! Also pick up one of the non pcb versions... you'll get the hardware and the arms as replacement...you may need them...So for 11bucks its a good idea.
Some have said the arms dont line up the greatest, on my old non pcb one, i had to widen the holes a touch on a few of them with a small file. But on this new one it was pretty good. Use lock tite and you'll be set.

Dont be stupid like me and order stock DJI arms...the screws for Hk version are too big!!
HK's arm screws are 3mm and Stock DJI's are 2.5mm So seeing i paid almost 30 bones for 4 arms from Foxtech FPV, i had to order stock djiscrews from another vendor for 11bucks shipped...i had a DUH moment...

But don't hold it against me...

I wanted to order one aswell, but they only ship to the lower 48...which SUCKS
Eastcoast78 is offline Find More Posts by Eastcoast78
RCG Plus Member
Old Oct 16, 2012, 02:09 AM
Registered User
srepfler's Avatar
Croatia, Osijek-Baranja County, Valpovo
Joined Jul 2011
389 Posts
SIX HEXcopter

Flight video fine tx tuning

SIX Glass Fiber Hexcopter Frame 600mm fligth (11 min 57 sec)


I filmed maiden and how was set up - hope it will help others

SIX Hexcopter maiden with KK2 setting up (11 min 34 sec)


It was really easy to set up, KK2 is nice board.
srepfler is offline Find More Posts by srepfler
Reply With Quote
Old Oct 16, 2012, 02:10 AM
DroneWorksUSA.net
flohio117's Avatar
United States, TN, Clarksville
Joined Dec 2011
3,552 Posts
Well I'd be building this quad for someone else not me lol so if he wants to order more crap he can where do you live? I just moved from Alaska to Tennessee man it's way better here I hated Alaska. I'm in the army that's why I was there for 3 n half years.
flohio117 is offline Find More Posts by flohio117
Reply With Quote