HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 20, 2012, 10:02 PM
Registered User
United States, MI, Mt Pleasant
Joined Nov 2010
30 Posts
Quote:
Originally Posted by banga View Post
?.. I suppose that zenmuse need to be power up(or?) if not it will hang and distrub CG( I will get inaccurate postion of CG)?...
It shouldn't need to be powered up in my opinion because the gimbal should be natively balanced. So no matter where the gimbal is, it's cg shouldn't change. I don't have an s800, but that's how I've treated it when checking cg on my Trex700 with a front-mounted Zenmuse.
swarfworks is offline Find More Posts by swarfworks
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 20, 2012, 10:57 PM
Registered User
Joined Jul 2008
129 Posts
Any updates on when we'll be able to shoot in NTSC with the GH2 Zen?
blbills is offline Find More Posts by blbills
Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:28 PM
Forensic Animation/Video/Photo
vislaw's Avatar
United States, CA, San Jose
Joined Nov 2011
581 Posts
Ntsc

Quote:
Originally Posted by blbills View Post
Any updates on when we'll be able to shoot in NTSC with the GH2 Zen?
Workaround now is to patch your GH2 to shoot in PAL mode. Then convert as required in your editing package.

However, I'm with you in wanting to not be forced to shoot in PAL.
vislaw is offline Find More Posts by vislaw
RCG Plus Member
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 03:24 AM
Registered User
Joined Dec 2011
9 Posts
Quote:
Originally Posted by fritz99 View Post
Hello !

I had a "flip of death" with a S800 a zenmuse and a "new" GPS before DJI told us about the firmwareproblem.
I could repair the S800 but the zenmuse does not work now.
I send it back to kopterworx for warranty repair.
I hope that DJI will repair it very fast.
The problem is, that I have to make some pictures for somebody and now I do not have a zenmuse.
Kopterworx refused to send me a spare zenmuse.

Fritz
So if you crash your car do you get a new one before you fix the old one. I realy dont get some ppl.
dejanfly is offline Find More Posts by dejanfly
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 03:28 AM
Registered User
Joined Dec 2011
9 Posts
Quote:
Originally Posted by flytahiti View Post
new retracts are out but very very expensive !!!!! http://www.kopterworx.com/Latest-pro...tracs-Preorder
This price is with 20% tax i checked. So for non EU or EU companies it is -20%.
dejanfly is offline Find More Posts by dejanfly
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 04:30 AM
Registered User
Australia, SA, Renmark West
Joined Sep 2011
399 Posts
Quote:
Originally Posted by dejanfly View Post
So if you crash your car do you get a new one before you fix the old one. I realy dont get some ppl.
You do if it crashes because of a manufacturing defect.
RedSky is offline Find More Posts by RedSky
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 05:21 AM
Registered User
Romania, TM, Timisoara
Joined Mar 2008
158 Posts
Quote:
Originally Posted by blbills View Post
Any updates on when we'll be able to shoot in NTSC with the GH2 Zen?
I think that is the main reason they released a V2 HDMI Board...
Iceman575 is offline Find More Posts by Iceman575
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 07:45 AM
Registered User
Canada, ON, Toronto
Joined Sep 2012
422 Posts
I have a new set just assembled I would sell, ordering retracts as soon as I can. I paid $450+tax cad.
apvxtreme is offline Find More Posts by apvxtreme
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 08:18 AM
Registered User
Joined Apr 2012
483 Posts
Quote:
Originally Posted by Iceman575 View Post
I think that is the main reason they released a V2 HDMI Board...
Can someone clear this up, is the new boards something DJI is sending out to those who can't shoot in NTSC? is it self install or do we have to return the Zenmuse.... I really am starting to get tired of DJI not testing there products, (S800 numerous problems,WKM GPS error. OSD wouldn't work with other very common cameras, HDMI on zenmuse doesn't work with NTSC, one of the world standards in broadcasting )
Can someone clear this up is this V2 board which should have been Ver 1 being sent out to everyone and is it a simple install or do we have to return the zenmuse to the dealers? For them to fix
flyingbiscuit1 is offline Find More Posts by flyingbiscuit1
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 09:57 AM
Registered User
Canada, ON, Toronto
Joined Sep 2012
422 Posts
just installed the new fw on my z15n. Nice, it switches modes much smoother. So I suppose now I need the v2 board to control video rec on/off from X3? This is what I am understanding so far from earlier in this conversation.
apvxtreme is offline Find More Posts by apvxtreme
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 09:59 AM
Registered User
Portugal, Lisbon, Cascais
Joined Mar 2010
348 Posts
Also, how can we disable the roll, and keep it horizontal?
semich is offline Find More Posts by semich
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 10:13 AM
Registered User
Romania, TM, Timisoara
Joined Mar 2008
158 Posts
Quote:
Originally Posted by apvxtreme View Post
just installed the new fw on my z15n. Nice, it switches modes much smoother. So I suppose now I need the v2 board to control video rec on/off from X3? This is what I am understanding so far from earlier in this conversation.
Yes. Now we need a new board... No info on prices or upgrading or anything so far... Just that there is a new board and that you need it to start/stop video... DJI style
Iceman575 is offline Find More Posts by Iceman575
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 10:14 AM
FPV addict
Joined Mar 2011
1,208 Posts
Has there been any word on when they are going to release a mount for a DSLR?
Sniperp is offline Find More Posts by Sniperp
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 10:18 AM
Registered User
Portugal, Lisbon, Cascais
Joined Mar 2010
348 Posts
Quote:
Originally Posted by Sniperp View Post
Has there been any word on when they are going to release a mount for a DSLR?
Yes, they are testing a protype, seems they used it in one shot of the F1 circuit if I understood correctly.
semich is offline Find More Posts by semich
Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 10:22 AM
FPV addict
Joined Mar 2011
1,208 Posts
Awesome, had a armature filmmaker ask if I could do some shooting for him after the new year, said he'll be using a canon 5D. For it being a film I want a good gimbal to get the most stable footage.
Sniperp is offline Find More Posts by Sniperp
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion DJI F550 Hex Build, with 2-axis NEX-5N/GH2 Gimbal... GGoodrum Multirotor Talk 9560 May 28, 2014 12:06 AM
New Product CLD 2/3-Axis FPV Gimbal for mini cameras and GoPro crd FPV Talk 9 Jul 13, 2012 11:42 PM
Discussion DJI Spread Wings S800 and Zenmuse Z15 prices are out! tpnitro Multirotor Talk 120 Jun 19, 2012 02:27 AM
Wanted 3 axis gimbal on a budget =) Vyas FPV Equipment (FS/W) 3 Mar 20, 2012 11:57 AM
New Product CLD 2/3-Axis FPV Gimbal for mini cameras and GoPro crd Aerial Photography 2 Sep 12, 2011 07:44 PM