Espritmodel.com Telemetry Radio
View Poll Results: Which programmers are you using
AVRisp mkII 14 23.73%
usbasp 34 57.63%
mySmartUSB light 4 6.78%
USBtiny 8 13.56%
other 2 3.39%
Multiple Choice Poll. Voters: 59. You may not vote on this poll

Reply
Thread Tools
Old Nov 30, 2012, 12:46 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Okay, sounds like the Baite USBasp. If java is unrecognised you have to fix your PATH variable or reinstall Java. There are plenty of videos on youtube how to fix the PATH.

Best Christian
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 03, 2012, 07:49 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
Hey can you take a look here please?



It is installed to other computer some time ago and was working fine. Anything I can do to fix this? I have the same problem in my Laptop too. I could use the HK KK2.0 LCD that have the tricopter already flashed but for some reason Servo in Yaw is not responding. So I wanted to try the HK KK v3 that I have too but I cant flash it :/
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 07:57 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Re-try with the "any USBasp clone" in the programmer drop-down box.
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:07 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
Now I get this info:



Is something wrong with the installation of the USBasp?
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:11 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Can you look inside thedevice manager which version of the driver is installed?
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:30 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
After trying in 2 different laptops and getting the same results, I went to a 3rd laptop and it worked. I really dont know whats wrong here.........
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:37 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
My second problem is why the HK KK 2.0 LCD in Tricopter mode doesn't move the servo. Do I have to do something different?
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:39 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Quote:
Originally Posted by MoRaLeSD View Post
My second problem is why the HK KK 2.0 LCD in Tricopter mode doesn't move the servo. Do I have to do something different?
Don't know I have no tricopter with kk2.0. Maybe you ask this better in kk2.0 thread.
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 08:44 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
Quote:
Originally Posted by LazyZero View Post
Don't know I have no tricopter with kk2.0. Maybe you ask this better in kk2.0 thread.
Yes thats probably the best to do. Thank you very much for your help!!!!!
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 09:29 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
I Don want to trouble be again but while flashing it sais:

Flash the firmware from repository.
Error during writing flash.


It seems that 1.5 version cannot be flashed in my occasion yet 1.4 got flashed. Dont know......
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Last edited by MoRaLeSD; Dec 03, 2012 at 10:46 AM.
Reply With Quote
Old Dec 04, 2012, 12:31 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
No idea why it shouldn't work for 1.5. I just tested it and it was working. Maybe you where not online during flashing 1.5, but 1.4 was already in your local cache?

Best Christian
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 04, 2012, 09:54 AM
^(_MăĻēŜĐ_)^ ЯuĽe U
Greece, Attica, Eleusina
Joined Sep 2010
197 Posts
Quote:
Originally Posted by LazyZero View Post
No idea why it shouldn't work for 1.5. I just tested it and it was working. Maybe you where not online during flashing 1.5, but 1.4 was already in your local cache?

Best Christian
1.0 Was written in the flash. So I choose 1.5 but nothing. Choose 1.4 all ok! 1.5 is for supporting gimbals only right? No gimbals no need for 1.5?
MoRaLeSD is offline Find More Posts by MoRaLeSD
Reply With Quote
Old Dec 05, 2012, 12:02 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Yes 1.5 added gimbal support.
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 10, 2012, 01:15 AM
Master of Flash
LazyZero's Avatar
Alsdorf/Eifel, Germany
Joined Jun 2005
1,550 Posts
Yesterday you cracked 50000 downloads.
Thanks to all that are using the tool. I never expected that it will become that useful to reach such numbers of downloads.

Best Christian
LazyZero is online now Find More Posts by LazyZero
Reply With Quote
Old Dec 10, 2012, 07:20 AM
cellulose laminate reinforced
Joined Mar 2011
55 Posts
congratulations
DoctorSpin is offline Find More Posts by DoctorSpin
Reply With Quote
Reply


Thread Tools