HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Feb 10, 2013, 04:53 AM
Registered User
Belgium, Vlaams Gewest, Sint-Truiden
Joined Jul 2012
72 Posts
Quote:
Originally Posted by Artelian View Post
lol ...here is all about luck

GeO82 ..what controller You use ?
The naviboard II ?
Wel using the Flycam MCFC set, so the MCFC board with the flycam gps/compas board.

GeO82 is offline Find More Posts by GeO82
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Feb 11, 2013, 10:42 PM
Registered User
Joined Apr 2008
269 Posts
Quote:
Originally Posted by Artelian View Post
Mr. Minsoo ...in my caso, I was having problem from the begining even with the blueboard.
I will say that the naviboard + HK 2.1 board fly better then naviboard + blueboard was.
The blue board is unuseful on the box , because of gyro broke.
So I have no choice , then use this actual configuration.
Next month I will pun new radio on, whaiting new motor for chenge ant make new test to see if I can make it fly at least with all optional in function, even if will not be to stable.
At least I hope to be able making some practice in gps mode.
Dear Sir
please send the blue board to us for repairing.

Thanks
Minsoo
Minsoo Kim is offline Find More Posts by Minsoo Kim
Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 10:33 AM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Not work !!!

Good day Mr. Minso. I bought the plate FLYCAM with GPS. I updated the software and to this day I have not been able to do depegar, in a calm (controlled). As you accelerate and when you want to take flight shoots up abruptly. I put the potentiometers to minimum and equals. !
I do not agree with this board since more than 6 months ago that I can not remove it quiet.
I'd like answered.
What Sincerely, Alejandro
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 12:06 PM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Quote:
Originally Posted by elkolo1962 View Post
Good day Mr. Minso. I bought the plate FLYCAM with GPS. I updated the software and to this day I have not been able to do depegar, in a calm (controlled). As you accelerate and when you want to take flight shoots up abruptly. I put the potentiometers to minimum and equals. !
I do not agree with this board since more than 6 months ago that I can not remove it quiet.
I'd like answered.
What Sincerely, Alejandro
Here I leave a shoot the groun FLYCAM Station where you can see the sensor data.
Video 1360679590 (0 min 53 sec)
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 03:14 PM
Registered User
Belgium, Vlaams Gewest, Sint-Truiden
Joined Jul 2012
72 Posts
AltPosHold test with GoPro (3 min 13 sec)
GeO82 is offline Find More Posts by GeO82
Reply With Quote
Old Feb 13, 2013, 10:11 PM
Cealapa
Joined Nov 2010
69 Posts
Quote:
Originally Posted by Minsoo Kim View Post
Dear Sir
please send the blue board to us for repairing.

Thanks
Minsoo
Tank You Mr. Minsoo, but I believe it's not worth to send it. Last time when I receive the naviboard, I pay 120 € taxe.
Perhaps it's more convenient if I can receive the gyro and change it my self.
I already change the naviboard with Naza, but I'm still curious to find the problem of this controller and see if can be flayed.
I believe all this will be tested on small and cheep quad, where don't loose much on crashing.
Please Sir. let me know if You have gyro available for blueboard, and the cost's.

Tank You.

@GeO82 ..can You please do a video with Your controller connected to the Naviboard Ground Station ?
I'm curios to see all the entry , especial for Roll, Pich and barometer, for my next test.
Nice to see that work for You.
Cosrxn is offline Find More Posts by Cosrxn
Reply With Quote
Old Feb 14, 2013, 10:30 AM
Registered User
Belgium, Vlaams Gewest, Sint-Truiden
Joined Jul 2012
72 Posts
Quote:
Originally Posted by Artelian View Post

@GeO82 ..can You please do a video with Your controller connected to the Naviboard Ground Station ?
I'm curios to see all the entry , especial for Roll, Pich and barometer, for my next test.
Nice to see that work for You.
Here ya go!

Groundstation v1.5 (4 min 24 sec)
GeO82 is offline Find More Posts by GeO82
Reply With Quote
Old Feb 15, 2013, 12:39 PM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Mr. Minsoo .. I changed the settings in the blakboard a + hexacopter (FlyCam_H6Copter_v2_9.hex) and update the FlyCamnavi (FlyCamNavi_v2_3.hex).
And I still have the same problems as before.
The takeoff is very fast upward and out of control. Not smooth.
I calibrated all, as in the video of the groun STATION.
I think the barometer is not working properly (see video).
I see that you have made another plate ...
? is that I bought this bad?
Waiting for an answer ... Sincerely it.
It may be that you record a file with my hexa settings, and send it to me so I upload it to my plate?
I've noticed that the plate has 4 pins for debug, as I can I see if the plate is in good condition to fly?
I asked for help on a model airplane club and can not take off in a controlled manner!!
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 15, 2013, 05:30 PM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Also here I leave a video in which it shows as you can not fly in a controlled manner. Take off quickly.
HEXA ACELERANDO DE GOLPE (2 min 33 sec)
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 16, 2013, 07:01 PM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Here I made a video of FlyCamGrounStation.
GIVE ME ERROR AND DO NOT ELSE.
If anyone can guide me to get off slowly and controlled.
ERROR: ACC MAR ERR
thanks
Hexacoptero incontrolable error con FlyCamGrounStation con kkmulticopter y flycam (2 min 23 sec)
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 16, 2013, 08:04 PM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Not work !!!

Quote:
Originally Posted by Minsoo Kim View Post
Dear Sir
please send the blue board to us for repairing.

Thanks
Minsoo
Mr. Minsoo, I read that a lot of users have the same problems as me. So it seems that your motherboard is faulty GPS NaviBoar!
Please help, my complaint or performs PAYPAL, since what you post is not.
Now waiting for an answer to my problem, I greet atentamenta. Alexander
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 16, 2013, 08:54 PM
TECH for XaircraftAmerica!
South Carolina
Joined Mar 2009
5,001 Posts
You may want to send minsoo an e-mail. He is not on rc groups as much as some of us are.he will answer emails.
tc3wins is online now Find More Posts by tc3wins
Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 11:51 AM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Hello. Now also gives me error: i2c err
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 11:55 AM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Edit:
Status:
1. Acc Mag err
2. I2C err
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Old Feb 20, 2013, 07:01 AM
Registered User
Argentina, BA, Bernal
Joined Sep 2012
39 Posts
Navi1 change for navi2 ?

Quote:
Originally Posted by wessiercgroups View Post
Dear Minsoo - will this be an option?
Dear Sir, Minsoo.
I can send the Navi1 and you send me the Navi2?
Could be an option?
Thank you, and sorry for the inconvenience.
elkolo1962 is offline Find More Posts by elkolo1962
Reply With Quote
Reply


Thread Tools