HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Sep 24, 2011, 07:49 PM
UavRotorKing.com
United States, CA, Yorba Linda
Joined Sep 2010
1,080 Posts
Quote:
Originally Posted by Z06 Tony View Post
I am your personal genie LOL. No I was actually trying to show how easy it was to land with 1 hand holding the TX and moving the stick at the same time filming with the other hand but with sooo much going on I didnt realize the throttle was not in the frame LOL.
so what are guys using to hold your gps up ? above everything ?
quad master is offline Find More Posts by quad master
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 24, 2011, 07:56 PM
Registered User
United States, TX, Thrall
Joined Feb 2010
1,191 Posts
Tony
Hey looks rock solid to me like you said it did not move around much I think its hard to expect much more than that for sure. Also Tony it was good talking to you today when I get mine I will give you a shout if I have any question you take care.

Michael64
Michael64 is offline Find More Posts by Michael64
Reply With Quote
Old Sep 24, 2011, 08:03 PM
Z06 Tony's Avatar
United States, NY, Rochester
Joined Sep 2008
7,051 Posts
Quote:
Originally Posted by quad master View Post
so what are guys using to hold your gps up ? above everything ?
The mounting hardware comes with the Wookong. They give you 3 diff sizes of alum rod. The suggest to get the ant as far away as possible from the electronics so I used the longest rod.
Z06 Tony is online now Find More Posts by Z06 Tony
Site Sponsor
Old Sep 24, 2011, 08:29 PM
Registered User
Australia, ACT, Canberra
Joined Apr 2011
104 Posts
Quote:
Originally Posted by webdr View Post
This assumes your 3-rate switch is on channel 7. If you have it on another channel, change your SLAVE below to that channel.

Go to advanced menu 2
select PROG.MIX1-6
select mix 1 (OFST AUX1)
put the rate at something around 47%
Master = OFST
Slave = CH7
Change mix from INH to OFF
LINK = OFF
Sw (choose what switch you want) I chose SwD
POSI = whatever position you want it to be "ON"

thats it!
Thanks webdr
Had my AUX channels "mixed" up.
Yammysho is offline Find More Posts by Yammysho
Reply With Quote
Old Sep 24, 2011, 08:51 PM
UavRotorKing.com
United States, CA, Yorba Linda
Joined Sep 2010
1,080 Posts
Quote:
Originally Posted by Z06 Tony View Post
The mounting hardware comes with the Wookong. They give you 3 diff sizes of alum rod. The suggest to get the ant as far away as possible from the electronics so I used the longest rod.
oh thanks how do the connections feel is it easy to fall out or once it is all plugged up it is on there tight ? "thats what she said "
quad master is offline Find More Posts by quad master
Reply With Quote
Old Sep 24, 2011, 09:06 PM
Suspended Account
Joined Dec 2010
11,764 Posts
Quote:
Originally Posted by quad master View Post
oh thanks how do the connections feel is it easy to fall out or once it is all plugged up it is on there tight ? "thats what she said "
I think you want a drop of glue/ca/whatever between the rod and aluminum mount. Mine (were CF rods) are not holding very well just by pressure fit.
timecop is offline Find More Posts by timecop
Reply With Quote  (Disabled)
Old Sep 24, 2011, 10:28 PM
Registered User
Joined Mar 2011
183 Posts
Tony

Glad to see you like the Wookong-m, I was just as amazed back at the beginning of August when I met with SWift,FRank and Sidney from DJI and got to fly the Wookng. I have been flying one almost 2 months now and after flying many others they were just dissapointing. When I first posted a video on here there where so many disbeleivers I was waiting for someone else to post one. Enjoy the DJI. By the way I am grabbing 7 sats in less than a minute!!
Gary
Gary Travis is offline Find More Posts by Gary Travis
Reply With Quote
Old Sep 24, 2011, 10:35 PM
Registered User
llbr22's Avatar
USA, CA, Oakland
Joined Nov 2009
1,327 Posts
Quote:
Originally Posted by quad master View Post
oh thanks how do the connections feel is it easy to fall out or once it is all plugged up it is on there tight ? "thats what she said "
I just used a bit of jb weld.
llbr22 is offline Find More Posts by llbr22
Reply With Quote
Old Sep 24, 2011, 11:26 PM
uavservices on MRF
saabguyspg's Avatar
Calgary Canada
Joined Jun 2006
4,990 Posts
thanks for the post tony... can you give use the run down on your setup? just quick and dirty is fine.

Steve
saabguyspg is offline Find More Posts by saabguyspg
Reply With Quote
Old Sep 25, 2011, 04:20 AM
Suspended Account
Long Island, New York
Joined Jun 2008
6,428 Posts
Is anyone flying a fully loaded AV ship with this FCB yet?
Tarro is offline Find More Posts by Tarro
Reply With Quote  (Disabled)
Old Sep 25, 2011, 04:35 AM
Tucson,AZ
Joined Dec 2007
4,371 Posts
So at this Point I am Curious.
Everyone Here that Has their DJI-WKM Operational,
What Transmitters and Receivers are you Using?
And post your Electronics too. :-)
Cheers, John W.
johnIn2SonAZ is offline Find More Posts by johnIn2SonAZ
Site Sponsor
Last edited by johnIn2SonAZ; Sep 25, 2011 at 05:02 AM.
Reply With Quote
Old Sep 25, 2011, 04:43 AM
Tucson,AZ
Joined Dec 2007
4,371 Posts
Ap uav

Quote:
Originally Posted by Tarro View Post
Is anyone flying a fully loaded AV ship with this FCB yet?
I am Still waiting to finish our WK-M Specific Karbonic-X600.

But Robert should Chime in I am sure he has something he could show you.

When I have ours Up and Running I will Post Here too.

Cheers, John W.
johnIn2SonAZ is offline Find More Posts by johnIn2SonAZ
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Sep 25, 2011, 04:49 AM
Suspended Account
Long Island, New York
Joined Jun 2008
6,428 Posts
Quote:
Originally Posted by johnIn2SonAZ View Post
I am Still waiting to finish our WK-M Specific Karbonic-X600.

But Robert should Chime in I am sure he has something he could show you.

When I have ours Up and Running I will Post Here too.

Cheers, John W.
I may have to give this FCB a go, I have been to your website looks great.
Thanks
Tarro is offline Find More Posts by Tarro
Reply With Quote  (Disabled)
Old Sep 25, 2011, 04:59 AM
Tucson,AZ
Joined Dec 2007
4,371 Posts
thanks!

Quote:
Originally Posted by Tarro View Post
I may have to give this FCB a go, I have been to your website looks great.
Thanks
Thanks!
I can't believe RcHobbyHelicopter is going into it's 4th year now!
I can't believe how times flies.
I just started small and now there are more than 4,000 Products on the site.
Hey by the way I grew up very close to the Long Island Sound.
Spent the first 28 years of my life there.
Give me a call sometime and we can talk shop.
Cheers, John W.
johnIn2SonAZ is offline Find More Posts by johnIn2SonAZ
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Sep 25, 2011, 05:07 AM
Registerer Used
milouze's Avatar
Paris
Joined May 2010
714 Posts
Quote:
Originally Posted by johnIn2SonAZ View Post
So at this Point I am Curious.
Everyone Here that Has their DJI-WKM Operational.
What Transmitters and Receivers are you Using?
And post your Electronics too. :-)
Cheers, John W.
Hi,
I use a Walkera 2801pro Tx and rx2801. works fine, and I am waiting for a Turnigy 9x with a Frsky system, able to handle PPM. This is to use also with my MKs, while hoping that someday, this feature will be available on the WKM.
Electronics: tgy plush 10A, hobbywing ubec 3A/5-6V switching (non linear), flyduspider frame (for the moment)_ Works fine!

Cheers
milouze is offline Find More Posts by milouze
Last edited by milouze; Sep 25, 2011 at 06:17 AM. Reason: Electronics added
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Ballistic Recovery System for Multirotors Duck! Aerial Photography 65 Feb 26, 2014 09:58 PM
Discussion DJI - WooKong eStab for Scale sidneyw Scale Helicopters 97 Dec 30, 2012 10:48 AM
Discussion FY3ZT Autopilot for Aerial Photography feiyudz Aerial Photography 116 May 07, 2012 04:58 PM
Discussion DJI AceOne autopilot for sale... hazchem88 Aerial Photography 4 Mar 31, 2011 03:54 AM
Discussion DJI Innovation helicopter autopilot XP.3.1 for European customers JoelT Aerial Photography 2 Sep 24, 2009 11:43 AM