HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Mar 17, 2011, 03:01 PM
Registered User
United States, TX, Spring
Joined Jul 2008
26 Posts
Question
Brushless rpm sensor works in live mode but saved data doesn't show reading

Brushless rpm sensor works in live mode but saved data doesn't show reading for the motor. I used to work a while back, but quit after a firmware update. I didn't bother with it anymore after that untill last nite. I needed info regarding timing increase and motor rpm. I used my older V3 logger and could see the motor rpm show data in live mode. When I stop the live mode, I'm asked to save the data. Once saved I can still see the rpm reading in the log. The problem starts when I close the session and reopen it. Everything is there except the motor rpm data.

So is this a software issue or am I missing a setting somewhere?
snellemin is offline Find More Posts by snellemin
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Mar 18, 2011, 05:26 AM
Registered User
Saline, MI
Joined Jul 2006
300 Posts
There is an issue with rpm and cars. Another thread discovered /discussed it too.
dhares is offline Find More Posts by dhares
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion HPP-22 software connects, but sensor display doesn't work creativez Hitec/Multiplex USA 2 Jan 31, 2011 10:02 AM
Discussion Brushless Motor RPM Sensor 007clint Eagle Tree Systems 1 Oct 20, 2010 12:04 AM
Discussion Brushless RPM sensor with eLogger V3 doesn't work Imbuter2000 Eagle Tree Systems 2 Apr 11, 2010 11:58 AM
Discussion Different reading on RPM brushless sensor with and without prop stemasoft Eagle Tree Systems 6 Jun 24, 2009 07:34 PM
What!? Laser 4 suddenly doesn't work at all after wal-wart charge but works as mstr jay flay tway Radios 7 May 16, 2005 03:49 AM