HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Dec 05, 2010, 01:44 PM
Registered User
United States, NY, Buffalo
Joined Jul 2010
117 Posts
Help!
Radian pro

So i bought the new radian pro. Ive only been flying for about a year and am a little confused. I have the pnp and plan on using a ar6200 with a dx6i. My question is what channels do i plug everything into and what setting do i adjust on my dx6i? I plan on only using crow which is the only setting available with te dx6i well at least that what horrizon show me when i google search it. Thanks
Horse feathers is online now Find More Posts by Horse feathers
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 05, 2010, 07:17 PM
Registered User
United States, OK, Lawton
Joined Jun 2010
239 Posts
Quote:
Originally Posted by Horse feathers View Post
So i bought the new radian pro. Ive only been flying for about a year and am a little confused. I have the pnp and plan on using a ar6200 with a dx6i. My question is what channels do i plug everything into and what setting do i adjust on my dx6i? I plan on only using crow which is the only setting available with te dx6i well at least that what horrizon show me when i google search it. Thanks
Here is the setup according to Horizon. I put my right aileron in the "aileron" port and I put my left aileron in the "Aux 1" port. I placed the flaps on a Y-harness and put that into the "gear" port.

Just maidened that this weekend and I loved it! Good luck!
shoeler is offline Find More Posts by shoeler
Reply With Quote
Old Dec 05, 2010, 07:19 PM
Registered User
United States, OK, Lawton
Joined Jun 2010
239 Posts
BTW no camber and reflex with the DX6, but you do get crow!
shoeler is offline Find More Posts by shoeler
Reply With Quote
Old Dec 05, 2010, 07:27 PM
Registered User
United States, NY, Buffalo
Joined Jul 2010
117 Posts
Did you adjust any of the setting on your TX? I was trying to achieve the crow setting.
Horse feathers is online now Find More Posts by Horse feathers
Reply With Quote
Old Dec 05, 2010, 08:03 PM
Registered User
United States, OK, Lawton
Joined Jun 2010
239 Posts
Quote:
Originally Posted by Horse feathers View Post
Did you adjust any of the setting on your TX? I was trying to achieve the crow setting.
I have the dx7, I used the settings HH gave.
shoeler is offline Find More Posts by shoeler
Reply With Quote
Old Dec 05, 2010, 08:06 PM
Registered User
United States, NY, Buffalo
Joined Jul 2010
117 Posts
Cool thanks!
Horse feathers is online now Find More Posts by Horse feathers
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Parkzone Radian Pro Owners Thread ChuckTseeker Electric Sailplanes 14378 Today 05:46 AM
Rave New Parkzone Radian Pro-discussion thread!!! lightspeeddud Electric Sailplanes 3680 Sep 19, 2014 09:37 PM
New Product New E-flite Radian Pro tezact Australia 7 Dec 17, 2010 03:46 PM
Discussion Radian Pro, rumours, leaks and new info! Bowerz Electric Sailplanes 27 Nov 23, 2010 02:18 PM