SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Jan 12, 2013, 06:23 PM
Unrepentant Carnivore
jamesdr's Avatar
Brandon, Fl
Joined Mar 2005
2,504 Posts
Click on "reply" (not quick reply)
Scroll down to "manage attachments"
Browse to where your video is and select it.
Once the video is uploaded, click on close window (upper right corner)
Click "submit reply"
Done!

Jim
jamesdr is offline Find More Posts by jamesdr
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jan 12, 2013, 06:26 PM
Augermeister
dahawk47's Avatar
United States, TX, Keller
Joined Jul 2011
2,680 Posts

Chrisgo,
Do you have a YouTube account? If so, just post the link. Anxious to see how your mods worked out. Motors, spinners, CR props, 4s etc.
dahawk47 is offline Find More Posts by dahawk47
Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 09:41 PM
Registered User
gchrisgo34's Avatar
United States, GA, Jonesboro
Joined Nov 2010
1,656 Posts
http://www.youtube.com/watch?v=geITaI1Ek6Ysee if this works.
gchrisgo34 is online now Find More Posts by gchrisgo34
Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 10:07 PM
Registered User
gchrisgo34's Avatar
United States, GA, Jonesboro
Joined Nov 2010
1,656 Posts
ok, its been a long time since i used that keychain cam, and i actually tried to video 2 other flights. but next time it'll be better. it was also windy. but im going to try putting a piece of thin tape over the microphone, so the wind wont be deafening. ill post another vid later with the motors cranked up to full throttle so you all can see how smooth they run. these props & spinners dont have that high-pitch-whynning sound that the stock ones do. you can see in the vid, that when my plane headed toward the curb, i hit the throttle & jumped straight into the air. times like those are when its nice to have the extra power. i also flew a 4cell 3000mah with no mods or problems. id like to paste the video right in the reply box. how do you do that? thanks
gchrisgo34 is online now Find More Posts by gchrisgo34
Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 10:32 PM
Augermeister
dahawk47's Avatar
United States, TX, Keller
Joined Jul 2011
2,680 Posts
Would not play
dahawk47 is offline Find More Posts by dahawk47
Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 10:36 PM
Don't Move I've Dropped My Nut
bamaguy's Avatar
United States, AL, Huntsville
Joined Feb 2009
1,736 Posts
Quote:
Originally Posted by dahawk47 View Post
Would not play
Try this
dynam GC 310 (8 min 17 sec)
bamaguy is offline Find More Posts by bamaguy
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 01:53 AM
Registered User
North Carolina
Joined Sep 2003
2,237 Posts
Oh Boy, I would hate to be a passenger on that flight.
sj3cub is offline Find More Posts by sj3cub
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 07:34 AM
Augermeister
dahawk47's Avatar
United States, TX, Keller
Joined Jul 2011
2,680 Posts
Chrisgo,

Looking good ! Bama, thanks for posting. Anxious to get out there with the stock version. Everytime I turn around the weather has turned me away or I've had to travel.
dahawk47 is offline Find More Posts by dahawk47
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 09:13 AM
Fly and let Fly!
Cocg's Avatar
United States, CO, Grand Junction
Joined May 2010
2,236 Posts
Hey Bama.. flaps for take off.. but not landing?
Cocg is offline Find More Posts by Cocg
RCG Plus Member
Old Jan 13, 2013, 09:36 AM
Don't Move I've Dropped My Nut
bamaguy's Avatar
United States, AL, Huntsville
Joined Feb 2009
1,736 Posts
Quote:
Originally Posted by Cocg View Post
Hey Bama.. flaps for take off.. but not landing?
It was not my video....I just edited the link so it would work..

-bama
bamaguy is offline Find More Posts by bamaguy
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 12:56 PM
Registered User
gchrisgo34's Avatar
United States, GA, Jonesboro
Joined Nov 2010
1,656 Posts
thanks bama. yeah, i didnt use flaps for landing. ive found it lands much better without them. the plane needs speed during landings. when i used flaps, it came in too slow & kinda stalled on landing. it would just fall hard on the landing gear. without flaps, it just floated in so smooth. wish i could,ve got the other 2 videos to work, i had video of the motors up to full throttle. ill post another later. or at least ill try to
gchrisgo34 is online now Find More Posts by gchrisgo34
Last edited by gchrisgo34; Jan 13, 2013 at 01:01 PM.
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 07:31 PM
Registered User
United States, SC, Greenville
Joined Jun 2011
253 Posts
Quote:
Originally Posted by gchrisgo34 View Post
thanks bama. yeah, i didnt use flaps for landing. ive found it lands much better without them. the plane needs speed during landings. when i used flaps, it came in too slow & kinda stalled on landing. it would just fall hard on the landing gear. without flaps, it just floated in so smooth. wish i could,ve got the other 2 videos to work, i had video of the motors up to full throttle. ill post another later. or at least ill try to
It looked like you just about had it right. Next time, after you paste the video link, just make sure you hit the space bar before you type anything else. That's how the "see" got included on the end of your link and prevented it from working. At least that's how it looks to me.

Norm
Norm62 is offline Find More Posts by Norm62
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 08:01 PM
Registered User
Joined Dec 2012
25 Posts
Nav Lights

Can anyone tell me if they have connected there nav lights on the cessna 310
and how they did it.
Also what voltage they are?
Can they be connected to aux1 on the dx7 and what voltage is at the aux1
Thanks for any help u can give me etc
Mal
lech is offline Find More Posts by lech
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 08:30 PM
Registered User
United States, SC, Greenville
Joined Jun 2011
253 Posts
Quote:
Originally Posted by lech View Post
Can anyone tell me if they have connected there nav lights on the cessna 310
and how they did it.
Also what voltage they are?
Can they be connected to aux1 on the dx7 and what voltage is at the aux1
Thanks for any help u can give me etc
Mal
There's a guy over on the Dynam Waco thread who says he got his burning brightly using resistors (?) and running them off of the lipo's balance plug. Waiting to see exactly how he did it. It would be cool if someone finally solved the Dynam light mystery. I've got 3 of their planes and have pretty much given up (as most others on RCG have) on trying to get them to work.

Norm
Norm62 is offline Find More Posts by Norm62
Reply With Quote
Old Jan 13, 2013, 08:41 PM
Don't Move I've Dropped My Nut
bamaguy's Avatar
United States, AL, Huntsville
Joined Feb 2009
1,736 Posts
Quote:
Originally Posted by Norm62 View Post
It would be cool if someone finally solved the Dynam light mystery. I've got 3 of their planes and have pretty much given up (as most others on RCG have) on trying to get them to work.

Norm
Norm and lech; My friend Spyro37 is the resident expert on LED's. He as definately solved many LED problems. Check the link to his Home Page and send him a PM or an e-mail. Really a nice guy!

http://www.rcgroups.com/forums/membe...&pp=10#friends
bamaguy is offline Find More Posts by bamaguy
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold toyota land cruiser flynfred Cars - Trucks and Parts (FS/W) 0 Sep 27, 2010 05:48 PM
Discussion Groupner "Commodore" cabin cruiser oztruck Scale Boats 2 Sep 15, 2010 07:06 AM
Wanted controller for New Bright PT Cruiser jclush Cars - Accessories (FS/W) 0 Sep 11, 2010 12:31 PM
Sold Sea Cruiser II & Kadet Senior dls Aircraft - Fuel - Airplanes (FS/W) 3 Sep 06, 2010 04:46 PM
Discussion Sterling 32' Cruiser or the Berkley 22' Express Cruiser RussellTate Scale Boats 15 Oct 26, 2009 09:41 PM