HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Sep 17, 2010, 05:38 PM
Registered User
Sky_Dancer's Avatar
Eatonton Ga. United States
Joined Sep 2004
1,543 Posts
Question
Any plans to offer the Aurora 9 sans frequency module?

The reason I ask is that I just bought a 2.4Ghz. module to upgrade my Optic 6.
I plan on someday getting an Aurora 9 and it occurs to me that the easiest and least expensive upgrade path would be to be able to buy the TX with no module or RX at a reduced price because I already own the module and RX now.
I bet there would be a market if Hitec would consider this as an option .
Sky_Dancer is offline Find More Posts by Sky_Dancer
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 20, 2010, 10:45 AM
Registered User
United States, TX, Kerrville
Joined Oct 2003
2,195 Posts
Quote:
Originally Posted by Sky_Dancer View Post
The reason I ask is that I just bought a 2.4Ghz. module to upgrade my Optic 6.
I plan on someday getting an Aurora 9 and it occurs to me that the easiest and least expensive upgrade path would be to be able to buy the TX with no module or RX at a reduced price because I already own the module and RX now.
I bet there would be a market if Hitec would consider this as an option .
You are not alone! In my case I bought the 2.4 GHz module for an Eclipse 7. I now have the 2.4 equipped models on the A-9 and am using the Eclipse 7 on 72 MHz with a Spectra module. So now I have a spare 2.4 GHz module.

I've thought of buying the A9 with a single-channel 72 MHz module. Haven't seen it advertised that way though.
CR
Charley38 is offline Find More Posts by Charley38
Last edited by Charley38; Sep 20, 2010 at 10:51 AM.
Reply With Quote
Old Sep 20, 2010, 10:49 AM
Hitec service
BRENDAN LUGO's Avatar
San Diego
Joined Nov 2004
687 Posts
Probably not as a package we make but maybe one of the distributors would offer the radio in a stripped down package. Hobby Horse in the past has offered radios like this.
BRENDAN LUGO is offline Find More Posts by BRENDAN LUGO
Reply With Quote
Old Sep 25, 2010, 11:55 AM
Registered User
Sky_Dancer's Avatar
Eatonton Ga. United States
Joined Sep 2004
1,543 Posts
Quote:
Originally Posted by BRENDAN LUGO View Post
Probably not as a package we make but maybe one of the distributors would offer the radio in a stripped down package. Hobby Horse in the past has offered radios like this.
Servo City does too but to date I have not seen them carrying the Aurora 9 at all.
Sky_Dancer is offline Find More Posts by Sky_Dancer
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Spektrum Module mod - Aurora 9 related jakesterama DIY Electronics 322 Jan 03, 2014 07:19 AM
Question Hitech Aurora 9 pin-out of the trainer connector and the module plug in connector ??? V Hitec/Multiplex USA 109 Oct 10, 2013 10:35 AM
Discussion XPS module for Hitec Aurora 9? sbc Xtreme Power Systems 43 Sep 17, 2012 04:45 PM
Discussion 35mghz module for Aurora 9 manic moore Radios 7 Feb 14, 2010 01:58 PM
Discussion Jim -XPS module for new Hitec Aurora 9 ?? Howard L Xtreme Power Systems 4 Apr 21, 2009 12:06 AM