HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Aug 17, 2010, 11:52 PM
Registered User
Joined Mar 2010
21 Posts
Discussion
MK FC ME V2.1 no on off switch?

Somebody tell me if the FC ME V2.1 (or any other MK Flight Controller) comes without the on/off switch. I ask because I was told that it does not and I find that hard to believe.

Jeff
jeffreymikl is offline Find More Posts by jeffreymikl
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 18, 2010, 12:09 AM
13brv3's Avatar
Navarre, FL
Joined Mar 2002
3,826 Posts
The v2.1 board does not come with a switch. The switch on the previous boards was a known problem anyway, so at least half the people don't use it.

Rusty
13brv3 is offline Find More Posts by 13brv3
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Aug 18, 2010, 06:15 PM
WHEN IN DOUBT FLOOR IT!!!
G-unit's Avatar
AZ
Joined May 2006
4,681 Posts
Yes just what Rusty said, DONT use a switch..
G-unit is offline Find More Posts by G-unit
Reply With Quote
Old Aug 19, 2010, 12:33 PM
Registered User
Joined Mar 2010
21 Posts
Ok thx
jeffreymikl is offline Find More Posts by jeffreymikl
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale Selling my MK FC 1.3 G-unit Aircraft - Electric - Helis (FS/W) 0 Aug 10, 2010 11:10 PM
For Sale Selling my MK FC 1.3 G-unit Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 0 Aug 10, 2010 10:59 PM
Discussion DIY onboard glow: how to slow the current with simple on/off switch? depronair Engines 11 Jul 24, 2010 09:30 PM
Why no On/Off Switch on Pheonix 25? SINYFLY Castle Creations 4 May 06, 2004 10:10 AM